• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana FAŞİSTSİN diyen "bağyanlara" hitabımdır !

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Gün geçmiyor ki kendi küçük dünyasında büyüttüğü hastalıklı düşüncelerini başkasına mal etmeye çalışan bir yeniyetme çıkmasın !

Geçen gün Adanada birbirlerine "kaşar" diye hitap eden bir kaç genç kızın (psikopatında denebilir!), parkta buluşup birbirlerini pıçakladığı haberine yazdığım "Trakya kaşarı dediyse tamamda Kars kaşarı dediyse ağır hakaret :) puhhhaha " şeklindeki komedi mesajıma muhtemelen gizli kafatasçı duygular besleyen bir aklı evvel cevap yazmış.

"Faşistsin sen ! İllere, bölgelere gönderme yapıyosun. Yemiyor tabi itiraf edemiyorsun" falan tarzı hezeyan cümleler...

Bahse konu kızlar birbirlerine "motor" demiş diye bir haber okusam muhtemelen "içten yanmalı motor dediyse tamam ama jet motoru ağır hakaret. puhahaha" tarzı bi "şaka" yapardım.

Ya da Adanalı kızlar birbirlerine "Muz kafa" dedi diye saldırsa " Anamur muzu dediyse tamam ama Çikita muz dediyse ağır hakaret puahaha" yazardım ! Her türlü kelime için uyarlayabilirsiniz bunu ! Zaten kızların "kaşar" lafı yüzünden birbirlerini pıçaklaması son derece fantastik, acıklı ve manyakça ! Uyarla uyarlayabildiğin kadar.

Bu kadar yani. İlkokul 4. Sınıf seviyesi anlama kapasitesi olan herkes anlayabilir. Ama idrak yolları hep "osuruktan nem alma" sensöründe olduğu için bana bu “şaka” dan yakıştırdığına bak. FAŞİSTMİŞİM !

A benim nereye saldıracağını şaşırmış, kavram karmaşalarının doruklarında gezinen arkadaşım, sen anca "Magazin” sikletindeki konularla gönül eğlendirirken, ben “Irkçılığa dur de” platformunun eylemlerinde döviz sallıyordum !

Mizahı yapmak da, anlamak da belli bir zeka seviyesi gerektiriyor kabulum. Ama malesef bu, "Yılın En Rasim Ozan Kütahyalısı" ödülünü hak ettiğin gerçeğini değiştiremiyor. Şaka, nükte, latife, humor vb.. “Edinilecekler” listende 1 numara olsun.

Ayrıca Mune ninde bu tiplere nasıl prim verip, bir yöresel ürün çağrışımıdan yola çıkılarak yapılan "şaka" için ban ı basdığıda ayrı bir dram !

Bu yazım içinde 1 haftadan az BAN lanırsam hatırım kalır !

"Bir şahsın, bir ailenin, bir sınıfın, bir ırkın egemenliğini kabul etmek demek; Tek Allah'ın mutlak egemenliğine karşı çıkmak demektir.."
Ali Şeriati

Bunun icin ayri konu acmaya ne gerek var ki? Sanal ortam iste cok da ciddiye almamak lazim.

Ama şimdi bir olayı uzatıp üstelik konu açmakta hoş değil ki canım ya haklıda olsan baya kafaya takmışsın. Eğer konun kapanır veya banlanırsan bence topic e uygun olmadığı yönünde kapanır.
Şimdi o bahsettiğin bayana biz buradan saydırsak sende beğensen mesela iyi bir tavır olmaz bende geriliyorum burada bazen bazen dibine kadar da haklı oluyorum ama inan öyle tip beyinler konuşarak okuyarak düzelmiyor iki artı iki dört tamam bitti sabit sen yırtınsan da öyle.
o nedenle çok takmamaya çalış ve bu konunun silinmesini kendin talep et bence.

Gün geçmiyor ki kendi küçük dünyasında büyüttüğü hastalıklı düşüncelerini başkasına mal etmeye çalışan bir yeniyetme çıkmasın !

Geçen gün Adanada birbirlerine "kaşar" diye hitap eden bir kaç genç kızın (psikopatında denebilir!), parkta buluşup birbirlerini pıçakladığı haberine yazdığım "Trakya kaşarı dediyse tamamda Kars kaşarı dediyse ağır hakaret :) puhhhaha " şeklindeki komedi mesajıma muhtemelen gizli kafatasçı duygular besleyen bir aklı evvel cevap yazmış.

"Faşistsin sen ! İllere, bölgelere gönderme yapıyosun. Yemiyor tabi itiraf edemiyorsun" falan tarzı hezeyan cümleler...

Bahse konu kızlar birbirlerine "motor" demiş diye bir haber okusam muhtemelen "içten yanmalı motor dediyse tamam ama jet motoru ağır hakaret. puhahaha" tarzı bi "şaka" yapardım.

Ya da Adanalı kızlar birbirlerine "Muz kafa" dedi diye saldırsa " Anamur muzu dediyse tamam ama Çikita muz dediyse ağır hakaret puahaha" yazardım ! Her türlü kelime için uyarlayabilirsiniz bunu ! Zaten kızların "kaşar" lafı yüzünden birbirlerini pıçaklaması son derece fantastik, acıklı ve manyakça ! Uyarla uyarlayabildiğin kadar.

Bu kadar yani. İlkokul 4. Sınıf seviyesi anlama kapasitesi olan herkes anlayabilir. Ama idrak yolları hep "osuruktan nem alma" sensöründe olduğu için bana bu “şaka” dan yakıştırdığına bak. FAŞİSTMİŞİM !

A benim nereye saldıracağını şaşırmış, kavram karmaşalarının doruklarında gezinen arkadaşım, sen anca "Magazin” sikletindeki konularla gönül eğlendirirken, ben “Irkçılığa dur de” platformunun eylemlerinde döviz sallıyordum !

Mizahı yapmak da, anlamak da belli bir zeka seviyesi gerektiriyor kabulum. Ama malesef bu, "Yılın En Rasim Ozan Kütahyalısı" ödülünü hak ettiğin gerçeğini değiştiremiyor. Şaka, nükte, latife, humor vb.. “Edinilecekler” listende 1 numara olsun.

Ayrıca Mune ninde bu tiplere nasıl prim verip, bir yöresel ürün çağrışımıdan yola çıkılarak yapılan "şaka" için ban ı basdığıda ayrı bir dram !

Bu yazım içinde 1 haftadan az BAN lanırsam hatırım kalır !

"Bir şahsın, bir ailenin, bir sınıfın, bir ırkın egemenliğini kabul etmek demek; Tek Allah'ın mutlak egemenliğine karşı çıkmak demektir.."
Ali Şeriati
1. o konuya baktım

. ban sebebiniz bu olmasın ne dersiniz.
Mizah anlayışının "kıt", lafı kıçından anlama sanatının "bol" olduğundan oluyor bunlar.

2.sitedeki üyelerle alakalı konu açmak yasaktır

Şaka her konuya yapılmaz, şaka yapılacak konu vardır yapılmayacak konu vardır.

Mune üyelere prim mi vermiş? Sitede prim verilecek verilmeyecek diye ikiye mi ayrılıyor üyeler, kiminin bildirimini kaale almalı, kiminin bildirimlerini de pas geçmeli yani, bildirilen yorumlar site kurallarına uymasa dahi öyle mi, bu mudur yani.

Yaptığınız kaşar espirisi için topiğe sakinleştirmek için yazı yazacaktım espri diye, diğer yorumları ısrarla yazmasaydınız şayet, espriyi anlarım, espriyle ciddi söylemi anlayacak kadar mizah kültürüm var ve ayrıca kaşar "espriniz" uyarı almadı, devamındaki yorumlarınız uyarı almanızı kaçınılmaz hale getirdi, altı çizgili yorumdur uyarı alan...

Trakya Kaşarı dediyse affedilebilir ama Kars Kaşarı dediyse çok ağır bir hakaret !

puhahaapuhaa :)

Bu konuya anca bu yorum olur.
O alaka !

Peki, peki... Tamam düzeltimde bi yerleri şişmesin kimsenin.

Al sana başka bir varyasyon.

Delikli kaşar dediyse tamamda blok kaşar dediyse çok fena hakaret !

:)

Mizah anlayışının "kıt", lafı kıçından anlama sanatının "bol" olduğundan oluyor bunlar...

Son durum:
Konuyu açan üye banlandı, banı bu topik sebebiyle değil, baştan yazayım da nasılsa banı açılınca yeniden konu açacağından en başından herkes bilsin öğrensin, Türkiye Gündemi'indeki kaşar ve faşist tartışması BDV'deki başka bir konuda devam ettiğinden, kaşar diyenle faşist diyen taraflar polemikten banlanmıştır.

Back
X