Bana fazlasıyla yardım gerek ne olur akıl verin

Vekaleti de bir iheleye girmişti o zmn vermiştim.Yazınızla cesaretlendim biraz daha.İlk işim e devlet şifresini alıp bakmak olacak.Faturalar falan hiç bir şey yok ortada.Muhasebeci de yardım cı olurmu bilmem.Aslında en büyük şahit o.Benimle hiç görüşmezdi.Eşim olacak adamla görüşürdü hep.
Yarın gidin hemen alın hakkınızda ne açılmış bakın şirket hala açık mı değil mi hepsini kontrol edin.

Neden senin uzerine acildi bu sirket? Varya bu adami olur musun oldurur musun? Ne kadar hakka girdi yatacak yeri yok pisligin. Bu isten nasil siyrilirsin onuda bilmiyorum, resmiyette borclu sensin.. iyi bi avukat cozebilir belki ama uzun surmesi muhtemel..

İşin hukuki boyutunu bilmem ama gidin eşinizi tehdit edin, mahkemede size şahitlik yapsın, alakanız olmadığına ve sizi dolandırdığına dair

Gerekirse imzaları kendim attım desin. Alsın sizin üzerinizden borcu.
Yapılabiliyor mu bilmiyorum. Ama oluru varsa bu şekilde azıcık şerefi varsa böyle yapmalı.
Az buz bir rakam değil, hele 3 çocuk varken.

Allah yardımcınız olsun durumunuz gerçekten zormuş

Bulunduğunuz il ticaret odasına gidip şirketin siciliyle ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz. Ben olsam o adamın arkasını toplamam. Neden kendi adına açmadı ki muhtemelen yasaklı falan sizi kullanmış. Önce gider ticaret mahkemesine dava açardım olayı anlatırdım olduğu gibi oradan çıkar aile mahkemesinde boşanma davası açardım. Adam size kıymış siz kendinize çocuklarınıza kıymayın. Böylece herşeyi kendiniz yapmış gibi susarsanız sizde yanarsınız. Kendinizi kurtarmaya çalışın. İlk iş avukat bulun o daha iyi yol gösterir.

Ayrıca ilginiz için de çok teşekkür ederim

Şimdi biraz soruşturdum.
Senin mutlaka muhasebecini bulman gerekiyor öncelikle,bu adamın ne iş yaptığını ve kaç sgk lı çalıştırdığını öğrenmen gerekiyor.
Muhasebeci tek taraflı veya anlaşmalı olarak parasını almadığı için sözleşmeyi fesih etmiş olabilir veya size dosyalar kendisindeyse dosyaları vermek için bi bedel talep edebilir.
Aylık açık olan şirkete beyenname oluşturulur ,bu vergi vs ödenmediği takdirde ciddi faiz işlenir.
Sen durumunu anlatarak güzel bir şekilde rica ederek ücretsiz bir şekilde dosyaları almaya çalış ve avukata bu dosyayı vererek , eşinin senin üzerine izinsiz şirket açıp borçlandığına ve ne iş yaptığını bilmediğine dair dava açmak istediğini söyle.
Emin ol çözülür herşey ölümden öte herşeyin çözümü var kalbini ferah tut.

Şimdi biraz soruşturdum.
Senin mutlaka muhasebecini bulman gerekiyor öncelikle,bu adamın ne iş yaptığını ve kaç sgk lı çalıştırdığını öğrenmen gerekiyor.
Muhasebeci tek taraflı veya anlaşmalı olarak parasını almadığı için sözleşmeyi fesih etmiş olabilir veya size dosyalar kendisindeyse dosyaları vermek için bi bedel talep edebilir.
Aylık açık olan şirkete beyenname oluşturulur ,bu vergi vs ödenmediği takdirde ciddi faiz işlenir.
Sen durumunu anlatarak güzel bir şekilde rica ederek ücretsiz bir şekilde dosyaları almaya çalış ve avukata bu dosyayı vererek , eşinin senin üzerine izinsiz şirket açıp borçlandığına ve ne iş yaptığını bilmediğine dair dava açmak istediğini söyle.
Emin ol çözülür herşey ölümden öte herşeyin çözümü var kalbini ferah tut.
Sağol canım muhasebeciye ulaşmaya çalışacagım hemen.Onunla bir konuşayım.İyi bir insandı sanıyorum bana yardımcı olur.

Back
X