Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kimbilir ne kdr borç hangisini taksitlendirip ödeyebilirim ki bu arada 3 tane çocugum ve onların ihtiyaçlarıda var.Benim birde şu korkum babamın iyi kötü evi arabası 10 dönüm kadar da bir bahçesi var.Allah korusun ona birşey olsa benim yüzümden kardeşlerime kalacak mirasta sıkıntıya giriyormuş.Çok üzülürüm çok benim yüzümden dede topraklarımız satılırsa.İlk önce bı avukatla görüşün üstünüze borçları takip Edip anlaşıp taksitlendirme yapsın tek başınıza yapabileceğiniz şey değil artık yasal sürece girmiş
Siz çalışmaya başlayın maaşınızın bı kısmına el konulur zaten taksit taksit ödersiniz 30 yılda olsa
Bütün bunları yaparken birde boşanma avukatı bulun
Çok geçmiş olsun...
Sagol canım inan akıllanacagını hiç sanmıyorum
Canım hikaye çooook uzun inanılacak gibi değil.o dönem kuzım küçüktü oglum okulda hep sordum.Ama resmi bir kurumdan takip etmedim.Vergi yspılandırması cıktıgında sıkıştırdım bak varsa yapılandır diye.Gerçi o zaman zaten artık yapılandırsa da ödeyemeyeceği kdr artmış borç.Yanımda muhasebeciyle konuştu güya 12 ayda bu kadar 24 ay da bu kadar ödeniyormyi.Falan diye şimdi anlıyorum ki böyle bir konuşma bile olmamış.Beni kandırmış.tuhaf bir hikaye. siz sirket battiginda sormadinizmi canim esinize borcunu harcini, sizin adiniza batan sirketle alakali nasil bilgi sahibi olmazsiniz.
ihmalkarliginiza yanin.
Allah yardımcım olsun.Zaman hetseyin ilacı.Çocuklarım için bir yerden başlayacagım.O hiç ımursamaz nasıl bir yapı bir türlü anlamadım.Bu saatten sonra anlamak ta istemiyorum.Şimdi cezaevinde boşanmaya kalktım çocuklarım yıkıldı.Anne ne olur diye.Çünkü onlara karşı çok iyi bir baba.Çıktıgın da boşayacagım hemen tabi çıkabilirseAkıllansın diye değil zaten sen kurtul diye..
Off içim daraldı valla. Allah yardımcın olsun. İnşallah bunların hepsi bir şekilde kocanın başına kalır da o düşünsün nasıl altından kalkacağını.
Allah yardımcım olsun.Zaman hetseyin ilacı.Çocuklarım için bir yerden başlayacagım.O hiç ımursamaz nasıl bir yapı bir türlü anlamadım.Bu saatten sonra anlamak ta istemiyorum.Şimdi cezaevinde boşanmaya kalktım çocuklarım yıkıldı.Anne ne olur diye.Çünkü onlara karşı çok iyi bir baba.Çıktıgın da boşayacagım hemen tabi çıkabilirse
Sanırım bir tek vergi borcu değil başka yerlerede borç var hiç imza falan attınız mı senet gibi birşeye tahaddüt verdiniz mi ödeyeceğinize dair yada eşiniz imza istedi mi sizden.Hakkınızda dava açılmış ya genelde tahaddüt bozulunca açılıyor dava öyle biliyorum.Allah yardımcım olsun.Zaman hetseyin ilacı.Çocuklarım için bir yerden başlayacagım.O hiç ımursamaz nasıl bir yapı bir türlü anlamadım.Bu saatten sonra anlamak ta istemiyorum.Şimdi cezaevinde boşanmaya kalktım çocuklarım yıkıldı.Anne ne olur diye.Çünkü onlara karşı çok iyi bir baba.Çıktıgın da boşayacagım hemen tabi çıkabilirse
Yok çok şükür öyle bir şey.Hiç bir şeydebenim imzam yok.Aldığı malzeme faturaları falan da dahil.Ancak şirket şahıs old. İçin muhattap benim.Sanırım bir tek vergi borcu değil başka yerlerede borç var hiç imza falan attınız mı senet gibi birşeye tahaddüt verdiniz mi ödeyeceğinize dair yada eşiniz imza istedi mi sizden.Hakkınızda dava açılmış ya genelde tahaddüt bozulunca açılıyor dava öyle biliyorum.
Kimse böyle bir hayat yaşamak istemezBi tanıdığım benzer bi durumdaydı seninkinden farkı eşi onun üstüne kredileri çekip battı sonra da yurt dışına kaçtı kıza 1 milyona yakın kredi borcu kalmıştı.Yapacak bişey yok çünkü bu parayı ödeyemezsin zaten.Hayat boyu üzerine hiçbişey olmayacak, işe gireceksen de sigortasız gireceksin işte üç beş ne kazanırsan kar.Sigortalı girdiğin an maaşına haciz gelir çalıştığına da değmez.
Şahış şirketiymiş muhasebecide sözleşmesini fesh etmiş çalışmıyormuş önceki sayfada açıklamıştı.Şirket limited mi anonim mi ?
Limited se iflas gösterebilme şansın var.
Anonim se işler biraz daha zorlaşıyor tabi,ama imkansız değil.
Şimdi rasgele bir avukatın kapısını çal ve ona durumu anlat ,muhtemelen eşinin muhasebeciside ortada yoktur,
Küçük bir batma sayılmaz bu.
Kaç personel vardı sgk lı mutlaka bunları bilirsin.
İşçiler kolay ,Bir şekilde onlardan sıyırma şansın var.
Gelelim devlet borçlarına,o konuda vergi ve sgk borçlarının tamamını öğrenmelisin ,korkunun ecele faydası yok.
E devlete gir ve sgk,vergi,üzerine alınan hatlar ve üstüne açılan davaları incele.
Yavaş yavaş toparlayacaksın,öyle hemen değil ,ayrıca dünyanın sonu değil
Şirket üzerine olabilir fakat yürütmeyi eşin yaptığını her türlü ıspatlarsın.
Çok kötü durumda değilsin karamsar olma dik dur ve acil bir avukatla herşeyi açıkça konuş .
Şahış şirketiymiş muhasebecide sözleşmesini fesh etmiş çalışmıyormuş önceki sayfada açıklamıştı.
Ödemesini alamamış muhasebeci yani tam bilmiyorum ama konu sahibi sanırım vekalet vermiş öyle tahmin ettim çünkü bir tek şirket kurulurken imza atmış gerisiyle eşi ilgilenmiş ondan sonra.Hımm Öyle fesih falan edemez şirket sahibiyle konuşmadan .
Tüm evrakları teslim etmesi ve durum açıklaması yapmak zorunda.
İvedilikle bir avukatla görüşsün ,çözülür hiç merak etmesin..
Ödemesini alamamış muhasebeci yani tam bilmiyorum ama konu sahibi sanırım vekalet vermiş öyle tahmin ettim çünkü bir tek şirket kurulurken imza atmış gerisiyle eşi ilgilenmiş ondan sonra.
Vekaleti de bir iheleye girmişti o zmn vermiştim.Yazınızla cesaretlendim biraz daha.İlk işim e devlet şifresini alıp bakmak olacak.Faturalar falan hiç bir şey yok ortada.Muhasebeci de yardım cı olurmu bilmem.Aslında en büyük şahit o.Benimle hiç görüşmezdi.Eşim olacak adamla görüşürdü hep.Eşine vekalet vermesi kötü olmuş.
Acaba eşi muhasebeciden dosyalarını almış mı almışsa nerde?
Dediğim gibi çözülmeyecek durum yok.
Sadece akıllıca davranması uyanık olması lazım .
Ben biraz soruşturacağım yarın net bilgi veririm inşaALLAH.
Ayrıca ilginiz için de çok teşekkür ederimEşine vekalet vermesi kötü olmuş.
Acaba eşi muhasebeciden dosyalarını almış mı almışsa nerde?
Dediğim gibi çözülmeyecek durum yok.
Sadece akıllıca davranması uyanık olması lazım .
Ben biraz soruşturacağım yarın net bilgi veririm inşaALLAH.