merhaba arkadaşlar..
benim sıkıntım,görümcemin bebeği oldu kendisi çalışıyor bebeği annesi bakacak güyaa
ama daha ilk günden beni çağırdı kaynanam gel yardım et bebeği beraber bakalım diye.
evim onlara yakın,bende gittim.
ama sanırım bu hep böyle devam edicek:26:
bu arada benim çocuğum henüz yok tedavi aşamasındayız..
kayınvalidem görümcem fln oturuyoruz kamşuları geldi,kadın sende yap bi bebek dedi bana
ben tam cvp verecekken,görümcem atladı benimki bi büyüsün dedi
yaa resmen bana güvenip çocuk yaptı demekki
şimdi benim önümde sanırsam 3 seçenek var,
ya işe girip çalışıcam,
ya burdan taşınmayı düşünüyoduk taşınıcaz,
yada bir an önce hamile kalmam lazım
Üçüde hayırlısıyla olsun inşaallah. Çünkü üçüde hayatınızı olumlu yönde değiştirecek sonuçlar.
Harekete geçme zamanı . :)
3 secenekte uygun ,yani hangisi ilk sonuclanabilecekse onu hemen yap bence,gorumcende ogrensin bebek bakimini ve insanlari kafasina gore gorevlendiremeyecegini..
Gercek borulcen sana güvenip yapmıs cocugu canım tasının işiede gir bebegin için birikim yapmıs olursn snrada bebeişini al kucagına hayırlısıyla ne o ole o calıssın sen onun coıcuguna bak oldu baska ısın yok tamam ogrenırsın senın ıcınde tecrube olur ama kadınların yanına ole konusması sinirimi bozdu
merhaba arkadaşlar..
benim sıkıntım,görümcemin bebeği oldu kendisi çalışıyor bebeği annesi bakacak güyaa
ama daha ilk günden beni çağırdı kaynanam gel yardım et bebeği beraber bakalım diye.
kayınvalidem görümcem fln oturuyoruz kamşuları geldi,kadın sende yap bi bebek dedi bana
ya işe girip çalışıcam,
yada doğuran bir zahmet kendine güvenip çocuğuna bakacak..
bu üç seçeneği siz istiyorsanız gerçekleştirin..
birine hayır diyemediğiniz için değil..
ve HAYIR demek o kadar da zor değil..
merhaba arkadaşlar..
ya işe girip çalışıcam,
Görümcen o sözü etmemiş olsaydı, k.validenin bir defa çağırması her zaman çağıracağını göstermez diyecektim.
Ama niyetleri ortada açıkçası.
Peki çağırırlarsa gitmek zorunda mısın, işim var evde deme şansın olmaz mı?
Seçeneklerden aklıma yatan iş bulup çalışman oldu bu arada.
Çocuğunuz olmasını istemiyor olsaydı tedaviye ne gerek var deyip dururdu ,daha erken canını sıkma ,oda olur zamanla der gibi demiş ,nedense ben öyle algıladım..
hemen kötü düşünmeyin belki görümceniz tedavi aşamasında olduğunuz için üzülmeyin diye konuyu kapatmak adına öyle söylemiştir. Sonuçta siz onun çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.
sana güvenip niye cocuk yapiyormuski sen keyfine bak..kimsenin cocuguna bakmak zorunda degilsin..kayinvaliden cagrirsa isim var vs bisiler uydur zaten bir iki sorna vazgecer..kocaninda sana kizmaya gucenmeye hakki yok eger oyle yaparsa yani ...
evet cnm,benide o sözü düşündürdü açıkçası..
tabii her seferinde şu işim var bu işim var diyemesemde her defasındada gitmem harelde,
ama buda bir defa iki defa sonra ne bahene bulcam o var
bende iş arıyorum cnm,yarın iş görüşmem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?