Hayirli geceler
Benim eski konularimi belki bilir hatirlarsiniz.kisaca anlatayim.esimle 25 yillik evliyiz.bu evlilikte olduresiye dovuldum.kac kere bosanmakla tehdit edildim.arada nikah bozuldu tekrar tazeledik.hic bir konuda bagdasamiyoruz.ve ona karsi icimde sevginin bittigine kani oldum.
Periyodik araliklarla dovuyor.ve bunu benim ona yaptirdigimi iddia ediyor.her seferinde def edemedim seni basimdan kurtulamadim diyor.
Artik bi arada yasamaya tahammulum kalmadi.cocuklar ve annesi ondan kaciyor.kimse onunla yasamak istemiyor.ailem zaten yok.uvey anne var.babam sahip cikmiyor.
Ben bosanmayi kafama koydum.artik hakaret ve asagilanma dayak olmadan yasak istiyorum.insan muamelesi gormek istiyorum.evimde esyam yok.bana hic deger vermiyor.para icinde yillarca yokluk cektim.bi bogazim doydu.
O da hep dayak ve asagilamayla.bi huzur bilmiyorum.yasamadim.hasta ofke kontrolu yok.ilaclarini almak istemiyor.
Biktim yildim artik.kizim bu yil uniye insallah yerlecek.guc bela kavga dovus okumasina ikna ettim.onunla kucuk bi hayat kurmayi planliyorum.
Oglumun unide seneye son yili.mecbur onun oldugu yerde okuyacak.sonra yanimiza gelmesi gerekecek.bosanmak icin gucumun olduguna inaniyorum artik.yapabilirim basarabilirim.ayaklarimin ustunde durabilirim diyorum.
Bana fikir verin bu evliligin tutar dali varmi siz ne dersiniz.lutfen iki kelimede olsa yazin olurmu.Allah razi olsun.