Bana fikrinizi soyleyin lutfen.

Sagolun.babamdan hic bir beklentim yok.istesemde vermez.izmirde iki daire ve dukkan var.6 sene once siginma evine gitmistim.duramadim ev tuttum yaninda onda bile gelip bakmadi evime.sahip cikmiyor.kaldim ortada o zaman bu gucumde yoktu.geri dondum.istemiyorum hic bisey.zaten yanina gitmicem.kizimin okul masrafina gelince mecbur verecek.ben nafaka hic bir sey istemicem.davayida ben acicam.burodan ucretsiz avukat isticem.insallah basaricam.oglum anne ayrilma babaannemde boyle cekmis sabret diyor.ama o babasiyla iki gun duramiyor.hemen kaciyor.kolesi degilim ben bosanayimda insan oldugumu hatirlayim.bi meslegim yok.15 yasinda babam verdi bu adama nasil olsun.ama calisicam yilmicam.guveniyorum kendime kizim yanimda destek.
Oğlunuz babadan gördüklerini benimseyip umarım kendi evleneceği kadına da çektirmez.. Nasıl annesine böyle bir laf edebiliyor :KK43: Büyürken neler gördüyse artık normalleştirmiş kafasında. Umarım kararlılığınızla onun hayat görüşünü de değiştirebilirsiniz.

Allah razi olsun hepinizden.evet kararliyim bosanicam.kizim okuluna yerlessin once onu bi atlatayim.bende yanina gidicem.oglum boyle diyor malesef babadan gordugunu soyluyor.yanimizda olsan cesaret edemez buna diyor.once ben guclu olmaliyim sonra onlara zaten sahip cikarim.zor bir surec ama asicam biliyor ve buna inaniyorum.bi nefes alicam.hakaretsiz uyucam.en son kavgada yatak ayirmisti.ben toplarken yastiginin altinda caki buldum.bildigin bicak.beni dovunce bana vuramazsin sen kimsin dedim.buna cok icerlemis olmali.cakiyi ya benden kendini korumak ya bana vurmak icin koydu oraya.oturdugumuz yer guvenlikli korunuyor.evde sadece ikimiz variz.geriye bisey kalmiyor.bana dua edin su mubarek ramazan hurmetine.kalkayim su derdin altindan.

Hayirli geceler
Benim eski konularimi belki bilir hatirlarsiniz.kisaca anlatayim.esimle 25 yillik evliyiz.bu evlilikte olduresiye dovuldum.kac kere bosanmakla tehdit edildim.arada nikah bozuldu tekrar tazeledik.hic bir konuda bagdasamiyoruz.ve ona karsi icimde sevginin bittigine kani oldum.

Periyodik araliklarla dovuyor.ve bunu benim ona yaptirdigimi iddia ediyor.her seferinde def edemedim seni basimdan kurtulamadim diyor.
Artik bi arada yasamaya tahammulum kalmadi.cocuklar ve annesi ondan kaciyor.kimse onunla yasamak istemiyor.ailem zaten yok.uvey anne var.babam sahip cikmiyor.
Ben bosanmayi kafama koydum.artik hakaret ve asagilanma dayak olmadan yasak istiyorum.insan muamelesi gormek istiyorum.evimde esyam yok.bana hic deger vermiyor.para icinde yillarca yokluk cektim.bi bogazim doydu.
O da hep dayak ve asagilamayla.bi huzur bilmiyorum.yasamadim.hasta ofke kontrolu yok.ilaclarini almak istemiyor.
Biktim yildim artik.kizim bu yil uniye insallah yerlecek.guc bela kavga dovus okumasina ikna ettim.onunla kucuk bi hayat kurmayi planliyorum.

Oglumun unide seneye son yili.mecbur onun oldugu yerde okuyacak.sonra yanimiza gelmesi gerekecek.bosanmak icin gucumun olduguna inaniyorum artik.yapabilirim basarabilirim.ayaklarimin ustunde durabilirim diyorum.

Bana fikir verin bu evliligin tutar dali varmi siz ne dersiniz.lutfen iki kelimede olsa yazin olurmu.Allah razi olsun.

Şuan size zor gelebilir. Benim cevremde uzun yil evli kalip tek boşanan var. Yillarca dayakta yedi lafta yedi sonunda boşandi şuan calisiyor kendine ev aldi cocuklariyla mutlu mesut yasiyor eski kocasini anmiyor bile. Kendinize guvenin. Oncelikle calissaniz iyi olur. Hem kafanizi dagitirsiniz hemde birikim yaparsiniz bosanmalar yipratici ama sonunda mutlu olmak sizin elinizde.

ALLAHTAN hep sabirmi diledinizde bunca sene sabredebilmissiniz.
Hayirlisini iste bu saatten sonra artik.
ALLAH kurtarsin.

Back
X