Bana gaz verin..

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
kizlar merhaba pazartesi gunu gebelik icin tedaviye basladim ve sigara tiryakisiyim gebelikte sigaranin ne kadar berbat birsey oldugunun farkindayim son uc gundur sigarayi birakmak icin cok deli savasiyorum :) gun de iki taneye dusurdum cok sukur zamanla bitircem hic icmemenin cok daha guzel olcagini biliyorum ama o iki taneyi icmesem tum algilarim kapaniyo uykulu uykulu geziyorum gun de 15 saat uyur mu insan ya :) insallah bir an once hamile kalirim ama oncesin de bana oyle birseyler deyin ki su illetti tamamen atayim cok kasiyorum kendimi strese giriyorum e bu sartlar altinda da gebelik seysim azaliyo ( azarlamadan kizmadan kirici olmadan soylerseniz daha hos olur:) malum sigara icmeyen arkadaslar vardir cok cazip bakmiolar sigara bagimli olanlar anliyolardir beni )

İstedikten sonra bırakırsın canım..
Hem kendin,hem bebiş için kurtul. .

Gebe kalınca o mide bulantısı yüzünden sigara kokusundan fellik fellik kaçacaksın zaten.

ayy insallah ya cok isterim ama oncesinde de icmeyeyim ki zeminimiz temiz olsun.. boyle akilli akilli konusuyorum ama kendimi de nasil kasiyorum
Gebe kalınca o mide bulantısı yüzünden sigara kokusundan fellik fellik kaçacaksın zaten.

ayy insallah ya cok isterim ama oncesinde de icmeyeyim ki zeminimiz temiz olsun.. boyle akilli akilli konusuyorum ama kendimi de nasil kasiyorum

Pek çok tanıdığım sigara içerken gebe kaldı ama sigarayı da gebelik sayesinde bıraktı. Çocukları sağlıklı çok şükür. Sadece bir tanıdığım gebelik boyunca sigara içti. O da gebeliği çok rahat geçirmişti. Tek problemi bebeği biraz düşük kilolu doğdu o kadar.

aynen ya ben de cok denk geldim gebe kalir kalmaz birakanlar gebelikte icenler masallah tas gibi bebisleri olanlar ama isi de sansa birakmamak gerekir bir can dogacak olan sonucta ayyy cok sagolun bi kriz gelmisti gecti tekrar

ıyı bı anne olmak ıstıyorsan
bebek ıstıyorsan bırakırsın
sen bılırsın ıstersen ıc yanı...

ıyı bı anne olmak ıstıyorsan
bebek ıstıyorsan bırakırsın
sen bılırsın ıstersen ıc yanı...
yoo hayir icmek istemiyorum istesem bu kadar kasmam kendimi icmek istemedigim icin bana gaz verin diyorum nihyetin de 10 senedir iciyorum pat diye silip atinmiyo bi krizler bi tripler :) binevi daha kolay atlatmak istiyorum bu sureci

yoo hayir icmek istemiyorum istesem bu kadar kasmam kendimi icmek istemedigim icin bana gaz verin diyorum nihyetin de 10 senedir iciyorum pat diye silip atinmiyo bi krizler bi tripler :) binevi daha kolay atlatmak istiyorum bu sureci
kız gaz ıstedın damardan vuruyorum annelıge dokunuyorum acıklama yapıyon

Benm eşim 15 yıllık tiryakiydi evliliğimizin ilk ayında bıraktı. 1.5 yıldr içio. Ağzına surmedi

ıcıp ne anlıyosunuz valaaa anlamıyorum
pıs pıs kokuyor
zarar
tenının rengını bıle bozuyor
yumurtan kalıtesız olur hem bak
ıyı bırsey olsa hepımız ıcerdık :)

aynen oyle basladik iste bi halt yiyip stresli zamanimiz da arkadasmismis bi bosluk doldurmaymis kendimi kandirip durdum hic ne sanki icmiycem arkadas icmiycem

Benm eşim 15 yıllık tiryakiydi evliliğimizin ilk ayında bıraktı. 1.5 yıldr içio. Ağzına surmedi
benım esımde 10 yıl ıcmıs
sigarayı bırakırsan evlenırım dedım
bıraktı anında :)
hıc ıcmıyo hatta once kokusunu duyunca ozluyordu sımdı kokusundan rahatsızlık duyuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…