Evli değilim ama gençliğimde çok acı kayıplar yaşamış biriyim. Bu hayattan öğrendiğim yegane gerçek, her şey geçiyor. Siz ne kadar çabuk ayrıldığınızı kabul edip, kendinizle ilgilenmeye başlarsanız süreç o kadar hızlı olur. Olanı kabul etmek iyileşme sürecinin başlangıcıdır.Daha önce konu açmıştım. Boşanma için protokol imzaladım. Sonra bu kararımdan pişman oldugumu söylemiştim. Ben vazgecince eşimde vazgeçer sanmıştım ama yanıldım. Zaten anlasamiyorduk hiçbir konuda. Ben mutsuz bir evliliği sürdürme konusunda ısrarcıydım. Sanırım kabullenmek zorundayım bu boşanma büyük ihtimalle gerçekleşecek.
Boşanmış hanımlar. Yaş surecini ne kadar sürede atlattiniz? Yüreğinizin ortasına oturmuş o düğümden ne zaman kurtuldunuz? Eski hatıralar ne kadar süre sonra içinizi acitmamaya başladı? Sudan çıkmış balık gibiyim desteğe inanılmaz ihtiyacım var
Bu dünyada ölüm diye bir gerçek var.Daha önce konu açmıştım. Boşanma için protokol imzaladım. Sonra bu kararımdan pişman oldugumu söylemiştim. Ben vazgecince eşimde vazgeçer sanmıştım ama yanıldım. Zaten anlasamiyorduk hiçbir konuda. Ben mutsuz bir evliliği sürdürme konusunda ısrarcıydım. Sanırım kabullenmek zorundayım bu boşanma büyük ihtimalle gerçekleşecek.
Boşanmış hanımlar. Yaş surecini ne kadar sürede atlattiniz? Yüreğinizin ortasına oturmuş o düğümden ne zaman kurtuldunuz? Eski hatıralar ne kadar süre sonra içinizi acitmamaya başladı? Sudan çıkmış balık gibiyim desteğe inanılmaz ihtiyacım var
Ben de eşimden ayrıldım. Çok kötüydüm başlarda. Hatta sizin gibi belki son anda vazgeçer diye bile bekledim. Ama ben hiç geri adım atmadım. Çok borcum vardı. Maddi sıkıntıların acısı daha ağır bastıDaha önce konu açmıştım. Boşanma için protokol imzaladım. Sonra bu kararımdan pişman oldugumu söylemiştim. Ben vazgecince eşimde vazgeçer sanmıştım ama yanıldım. Zaten anlasamiyorduk hiçbir konuda. Ben mutsuz bir evliliği sürdürme konusunda ısrarcıydım. Sanırım kabullenmek zorundayım bu boşanma büyük ihtimalle gerçekleşecek.
Cok buyuk sanslisiniz inanin kiBen de eşimden ayrıldım. Çok kötüydüm başlarda. Hatta sizin gibi belki son anda vazgeçer diye bile bekledim. Ama ben hiç geri adım atmadım. Çok borcum vardı. Maddi sıkıntıların acısı daha ağır bastı. Çok çalışmak zorunda kaldım.. bu yüzden başka dertler onu unutturdu. Hiç umrumda değil şu an. Kendisinden haberim bile yok çocuğumuz da yok.. geçiyor merak etmeyin. Hem pişmanlığınızı dile getirmeniz iyi olmuş. Hiç içinde kalmaz. Ben ilk zamanlar söylese miydim vs diye kendimi yemiştim. Barışalım deyince eşinizin tepkisi ne oldu
Öyle bir geçiyor ki, evlenip ayrıldığını bile unutuyorsun, çocuk yoksa direkt bekarsın zaten.Daha önce konu açmıştım. Boşanma için protokol imzaladım. Sonra bu kararımdan pişman oldugumu söylemiştim. Ben vazgecince eşimde vazgeçer sanmıştım ama yanıldım. Zaten anlasamiyorduk hiçbir konuda. Ben mutsuz bir evliliği sürdürme konusunda ısrarcıydım. Sanırım kabullenmek zorundayım bu boşanma büyük ihtimalle gerçekleşecek.
Merhaba soru sahibi, ben de evli değilim ama birçok acı yaşadım artık bittim dayanamam her şeye de dayanabildim eminim ki sen de bu süreçleri atlatırsın.Daha önce konu açmıştım. Boşanma için protokol imzaladım. Sonra bu kararımdan pişman oldugumu söylemiştim. Ben vazgecince eşimde vazgeçer sanmıştım ama yanıldım. Zaten anlasamiyorduk hiçbir konuda. Ben mutsuz bir evliliği sürdürme konusunda ısrarcıydım. Sanırım kabullenmek zorundayım bu boşanma büyük ihtimalle gerçekleşecek.
Sanırım 2 dakika sürdü sürmedi atlatmam. Oh be sonunda diye içimden sevinç çığlıkları atıp, beni bekleyen arkadaşlarımın yanına kahve içmeye gitmiştim.Daha önce konu açmıştım. Boşanma için protokol imzaladım. Sonra bu kararımdan pişman oldugumu söylemiştim. Ben vazgecince eşimde vazgeçer sanmıştım ama yanıldım. Zaten anlasamiyorduk hiçbir konuda. Ben mutsuz bir evliliği sürdürme konusunda ısrarcıydım. Sanırım kabullenmek zorundayım bu boşanma büyük ihtimalle gerçekleşecek.
Teşekkür ederim ama neden öyle dediniz merak ettimCok buyuk sanslisiniz inanin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?