• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana geri dön sinyal'leri aliyorum sanki ....

belliki senin profilini gezdigini biliyor sana laf dokundurmaya calısıyor sanırım senin soyledigin genclikle ilgili laflar fazla koymus ona

geri dön sinyalleri wermio bencee.sölediğin şeyler yüzünden sana laf dokunduruo.seni aldatan adamın peşinden koşmayı bırak, adını bile anma güselimm.:olmaz:

geri dön sinyalleri wermio bencee.sölediğin şeyler yüzünden sana laf dokunduruo.seni aldatan adamın peşinden koşmayı bırak, adını bile anma güselimm.:olmaz:

vereliniortak

O hissettiklerin geridön sinyali değil canım ...
ufaktan gönderme yapmış...
Geri dön sinyali öyle olmaz...
CADIARZU

Kizlar, kafam fena halde karismis durumda akannehir

Eski erkek arkadasimdan ayrildikdan sonra ben ondan bir süre uzak durdum, sonra dayanamadim artik ona hep mesajlar yazdim, e-mail'ler yazdim...
Küfürler saydim, beni en sinir eden seyde, ben adama küfür ediyorum,
buda sakaya bagliyor, beni rahat birak diyor, ama bir yandanda mesajlarima cevap veriyor...
Hem rahat birak diyor hemde cevap yaziyor...
Neyse...Ben böyle bir ay ona hep yazdim, onu aradim hep, ama konusmadim, yani bi sapik gibi kacani kovaladim...sonucta seviyordum, yani ayriliktan sonra bi degisim yasadim, ilgisini cekmek istedim...ayrilik sebebide beni aldatmasiydi, bi ara beni aldattigini unutup düsmüstüm iste pesine, asik hali diyelim...ters tepki vererek ilgisini cekmek istedim...
Baktim olmuyor artik kendimi bos yere üzmekten vazgecip, veda hutbesi olarak hokkali bir e-mail yolladim, söyle seyler dedim yaslisin susun busun, yasli derken benden 6-7 yas büyük...yani 30' una bir iki sene kalmis adamin...
Iste son mail'de ona agir seyler söyledim yaslisin göbeklisin cirkinsin falan, cocukca seyler yani....
Ve yaklasik iki ay gecti aradan, iki ay boyunca hep ondan uzak durdum...
Simdide bir site'deki profiline baktim, aslinda hergün bakarim ama neyse kaydirigubbakcemile3
Buda sanirim ziyaretci sayisindan anlamis benim hep sayfasina baktigimi...
Sayfasina da böyle eski sarkilarin videolarini eklemis, iste 80'li yillarin hit olmus yabanci sarkilarini...
Bide bi not yazmis, profiline aynen su :( almanca yazmis, tercüme ediyorum)

Sanirim Genclik bende öbür boyu sürecek.
Son ekledigim sarkilar gencligimden kalma, ve hala gencim.
Profilimi ziyaret edenlere duyurulur, ben bu sarkilari dinlerken siz daha ortada yoktunuz...

Iste aynen bunlari yazmis...Durduk yere iki ay sessizlikten sonra bana gönderme mi yapiyor acaba...

Cünkü daha öncede bi video eklemisti, benim acayip karsi oldugum bir videoydu, hemen ona mesaj cekmistim, küfürleri basmistim her zaman ki gibi...Tabi bu olay dedigim gibi 2 ay önce yasanmisti, o zamanlar ben bunun arkasindan kosuyordum...

Acaba bilerek mi bu yaziyi yazdi...

Onun profilini kimse ziyaret etmez, ben biliyorum, yani youtube sayfasinda kendine bir profil acmis, video izler o kadar...
kimsenin ondan haberi olmaz, bir tek ben bilirim profilini...
profilin tek ziyaretcisi benim...
kaydirigubbakcemile2

Simdi ben 2 ay önce yazdigim mail'de yasi ile alay etmistim, yaslisin demistim, benim icin yaslisin demistim...
Buda bakti benden 2 ay ses seda yok, tekrar ilgi cekmek icin böyle birsey yazdigini düsünüyorum....

Sizce ???
Biliyorum aldatanin pesinden kosmak yalnisti, sonra ona küfretmekte yalnisti, ama beni aldatmasi sonrada ayrilalim demesi beni fena bir hale sokmustu...cünkü nisan arifesinde oldu bütün bunlar...

Yazdıklarınızda ilişkinizin asla devam etmeyeceğini(etmemesi gerektiğini) ispatlayan durumlara dikkat çekmeye çalıştım. Şu "aşk halinizden" kurtulup mesajınızı tekrar okuyacağınız zaman böyle bir ilişkiye başlamış olmaktan çok, şu yaptıklarınızdan pişman olacaksınız... Başlarda küfürlerinize şaka yollu cevap verdiğini hem cevap yazdığını hem de "beni rahat bırak dediğini" söylüyorsunuz... Burdan söylediklerinizi ciddiye almadığı, siz yazdığınız müddetçe "boş vakitlerini" hakaretlerinizle alay ederek geçirdiği anlaşılıyor, küfürlerinize küfürle karşılık vermemesinden olumlu manalar çıkarmayın, ciddiye almıyor oluşu kendisi için bir şey ifade etmediğinizi gösteriyor; onda herhangi bir duygu(öfke, umursama, ilgilenme) uyandırmıyorsunuz. Tek ziyaretçisinin siz olduğunuzu, bunun kendisinin de farkında olabileceğini buna rağmen 2 ay uzak durduğunuzu(!) söylüyorsunuz...(Daha evvel onaylamadığınız bir videoyu görüp tepki vermişsiniz, "onaylamama gerekçeniz" hakkındaki tahminim de erkek arkadaşınızın iyi niyetli olmadığını düşündürdü.) Sizin şu an duymak istediğiniz, vaktiyle "bana göre yaşlısın" dediğiniz için şu anda size bu yollu gönderme yaparak "hala genç olduğunu"(tam size göre olduğunu) ifade etmeye çalıştığı... Oysa çok net bir ifadeyle "Burda olduğunu biliyorum, gencim, yakışıklıyım, süperim, ömür boyu böyle kalacağım" diyor. Sizin "orda olmanıza" rağmen ömür boyu beraber olalım denmiyor, ömür boyu genç kalacağı söyleniyor... Burdan çıkarılacak tek sonuç, sizin onu yaşlı bulmanızı umursamıyor ve "sessiz kalıyorum, nasıl da senden vazgeçtim" şeklinde susar halinize rağmen peşinden koştuğunuzu biliyor. İçinde kalan ne varsa oraya yazacak, sizin de haberiniz olacak, ses de çıkaramayacak ne dese "eyvallah" demek durumunda kalacaksınız... Zira "susuyorsunuz"(!)
"Beyefendi" tavan yaptırdığınız "egosu", aldatılmaya rağmen vazgeçmeyişiyle kazandırdığınız "karizması" ve peşinde koşarak oluşturduğunuz "unutulmaz imajıyla" yeni maceralara koşup belki de başkalarını aldatacak... Neden? Çünkü aldattığı halde ondan vazgeçmediniz... :olmaz: Hanımlar, affedilmeyecek hataları görmezden gelmeyerek erkekleri eğitelim ki bizden sonraki ilişkilerinde bizim zaaflarımızı beklemesin... Herkese aynı hatayı tekrarlamasınlar... Eğer "ben böyle iyiyim" diyen varsa da erkeklerin tutarsızlığından, dengesizliğinden şikayet etmesin; gelecekte onun o hali yüzünden bitecek ilişkilerde sorun yaşayacak hanımların sıkıntısını da üstlesin... Elbette bir adamı eğitmek bir kadına yakışmayan küfür, hakaret, vb. hareketlerle olmaz. Bu şekilde haklıyken haksız duruma düşer, kalitenizi bozar, seviyesiz olan sizmişsiniz gibi bir tablo çizersiniz... Mevcut yaşanmışlıkları, kafanızdaki "acaba"ları hatta şu mesajın içeriğini ve tüm ilişkinizi zihninizden silmenizi, olgun duruşlar, seviyeli mesafeler ve yeri geldiğinde varlığınızdan, ilişkinizden mahrum bırakmaya hazır olma eğilimiyle daha mutlu ve sağlıklı beraberlikler diliyorum...

belli ki adam egosunu tatmin ediyomuş senin ilginle hakaeretlerinle ama bu alaka kesilince yem atmış belli. bundan ego tatmin eden adam ne kadar adamsa artık..burda dön sinyali yok bunu nasıl çıkardın anlamadım. ne kadar laçka bi ilişki olmuş bu böyle aman yarabbim. belli ki adama tesir etmemiş küfürlerin seni pek ciddiye aldığını sanmıyorum. kusura bakma ama kendini küçük düşürüyosun ve adam da bunla pek bi eğleniyo yazdıklarından ortaya çıkan o

Son düzenleme:
Sanırım geri dön sinyali alan bir tek sen varsın
Adamın yazdığı cümle beni takip ettiğini biliyorum amaçlı yazılmış..
Ve kesinlikle katılıyorum,kendini çokça küçük düşürmüşsün,buna bir son ver..

geri dönme ve yüz verme derim sana... ayrıca kaçan kovalanır o aylarca kaçmış sen öyle ya da böyle kovalamışsın... bence artık ne tür sinyal alırsan al unutmaya çalış aldatmış seni daha ne olsun... Her hareketinden bir mana çıkarırsan unutman zorlaşır yine üzülen sen olursun...

Bence de kesinlikle geri dön sinyali değil bu sadece profilime baktığının farkındayım sinyali olmuş. Benim anlattıklarında anlamadığım bi nokta varr bende çok severken güvenirken aldatıldım ama hiç bir zaman onun hakkında ne bir kötü söz ne küfür...hiç birini söylemedim aksine Rabbim yolunu açık etsin dedim. Seven insan sevdiğine ne olursa olsun nasıl kötü söz söyler nasıl küfreder aklım mantığım almıyor benim:sm_confused:

geri dön sinyali yok.
profiline baktığını biliyor öylesine sataşmış.
hem ne geri dönmesi, sinyal verse bile dönme.
daha naapsın bu adam sana. aldatmış ya, daha nasıl biter bi ilişki kafada?
bence artık profiline de bakma.
yeni bi yol çiz,
bu onu takip ederek geçen günlerine üzülüceksin sonradan.

Back
X