Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geri dön sinyalleri wermio bencee.sölediğin şeyler yüzünden sana laf dokunduruo.seni aldatan adamın peşinden koşmayı bırak, adını bile anma güselimm.lmaz:
Kizlar, kafam fena halde karismis durumda akannehir
Eski erkek arkadasimdan ayrildikdan sonra ben ondan bir süre uzak durdum, sonra dayanamadim artik ona hep mesajlar yazdim, e-mail'ler yazdim...
Küfürler saydim, beni en sinir eden seyde, ben adama küfür ediyorum, buda sakaya bagliyor, beni rahat birak diyor, ama bir yandanda mesajlarima cevap veriyor...
Hem rahat birak diyor hemde cevap yaziyor...
Neyse...Ben böyle bir ay ona hep yazdim, onu aradim hep, ama konusmadim, yani bi sapik gibi kacani kovaladim...sonucta seviyordum, yani ayriliktan sonra bi degisim yasadim, ilgisini cekmek istedim...ayrilik sebebide beni aldatmasiydi, bi ara beni aldattigini unutup düsmüstüm iste pesine, asik hali diyelim...ters tepki vererek ilgisini cekmek istedim...
Baktim olmuyor artik kendimi bos yere üzmekten vazgecip, veda hutbesi olarak hokkali bir e-mail yolladim, söyle seyler dedim yaslisin susun busun, yasli derken benden 6-7 yas büyük...yani 30' una bir iki sene kalmis adamin...
Iste son mail'de ona agir seyler söyledim yaslisin göbeklisin cirkinsin falan, cocukca seyler yani....
Ve yaklasik iki ay gecti aradan, iki ay boyunca hep ondan uzak durdum...
Simdide bir site'deki profiline baktim, aslinda hergün bakarim ama neyse kaydirigubbakcemile3
Buda sanirim ziyaretci sayisindan anlamis benim hep sayfasina baktigimi...
Sayfasina da böyle eski sarkilarin videolarini eklemis, iste 80'li yillarin hit olmus yabanci sarkilarini...
Bide bi not yazmis, profiline aynen sualmanca yazmis, tercüme ediyorum)
Sanirim Genclik bende öbür boyu sürecek.
Son ekledigim sarkilar gencligimden kalma, ve hala gencim.
Profilimi ziyaret edenlere duyurulur, ben bu sarkilari dinlerken siz daha ortada yoktunuz...
Iste aynen bunlari yazmis...Durduk yere iki ay sessizlikten sonra bana gönderme mi yapiyor acaba...
Cünkü daha öncede bi video eklemisti, benim acayip karsi oldugum bir videoydu, hemen ona mesaj cekmistim, küfürleri basmistim her zaman ki gibi...Tabi bu olay dedigim gibi 2 ay önce yasanmisti, o zamanlar ben bunun arkasindan kosuyordum...
Acaba bilerek mi bu yaziyi yazdi...
Onun profilini kimse ziyaret etmez, ben biliyorum, yani youtube sayfasinda kendine bir profil acmis, video izler o kadar...
kimsenin ondan haberi olmaz, bir tek ben bilirim profilini...
profilin tek ziyaretcisi benim... kaydirigubbakcemile2
Simdi ben 2 ay önce yazdigim mail'de yasi ile alay etmistim, yaslisin demistim, benim icin yaslisin demistim...
Buda bakti benden 2 ay ses seda yok, tekrar ilgi cekmek icin böyle birsey yazdigini düsünüyorum....
Sizce ???
Biliyorum aldatanin pesinden kosmak yalnisti, sonra ona küfretmekte yalnisti, ama beni aldatmasi sonrada ayrilalim demesi beni fena bir hale sokmustu...cünkü nisan arifesinde oldu bütün bunlar...