bana güvenmiyor mu?

klemantayn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2
0
36
3 senedir birlikteyiz.İlişkimizin başlarında da bu tür sorunlarımız vardı,düzelir diye çok bekledim.Çok seviyorum onunda beni sevdiğiden eminim güven konusunda beni bir kez yaraladı eski kız arkadaşı sürekli rahatsız ediyordu mesaj atıyordu bana söylüyordu attığında da bu yaz telefonunda balkan tic. Diye kaydedilmiş bir numara gördüm bir baktım o kızın numarası ve engellenmiş bundan bir iki ay öncede engelli numaralarda bu balkan tic. Diye kaydedilmiş bi numara vardı ben saf gibi aa çok rahatsız ettiler heralde ondan engelledi çocuk dedim çünkü işiyle ilgili böyle kayıtlı numaralar vardı yazın nedense bakma ihtiyacı duydum çünkü telefonumu karıştırırken bende o kızın numarasının kayıtlı olduğunu gördü.Bende sana mesaj atarsa onun attığını bileyim diye kaydettim dedim.bu bi bozuldu telefonunu saklamaya falan çalıştı o sırada gördüm açıklaması ise bi kaç ay önce mesaj attı aradı bende engelledim benim içime bir kurt düiürdü ya sadece benim yanımda engelliyosa diye daha sonra çok yalvardı yeni bi hat aldı hatta affetim ama şuan beni çok sıkıyor arkadaşımla sinemaya gitmeme bile bozuluyor bir yanlışım olmamasına rağmen sanki güvenmiyor bana her konuda böyle sadece onunla olayım onsuz dışarı çıkmayayım istiyor herşeye çabuk sinirleniyor sesinin çıktığı kadar bağırıyor bazen okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz çok çok seviyorum ama ne yapıcam bilmiyorum benimde güvenim azaldı iyice

Bir Atasözü vardır: kişi karşındakini kendi gibi bilirmiş diye! Kendi sizden gizli bi işler çevirdiği icin sizide kısıtlıyor gibime geldi.bi tanıdığım var Kocası kadını her önüne gelenle aldattı ama Karısı biyere gidecek olsa saatbaşı arayıp soruyor! :KK67:

Sizce gerçekten aldatmış mıdır? Çok sevdiğimden mi bilmiyorum konduramıyorum inanmak istiyorum ama evlenince daha kötü olmasından çok korkuyorum

X