• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana haber göndermiş !!!

Arkadaslar aslında burada söylemek istediğim olay şu buraya okadar çok konu açılıyor ki aileme rağmen evlendim yok ailemi karşıma aldım falan vs... Bence gerçekten anneler babalar ileriyi görebiliyor o yüzden ya babamı dinlemeseydim ahh! !! İyiki diyorum valla iyiki Babam var

evlendiği kadına acıdım şuan

Nisbet mi yapiyo noluyo. Yani sen beni istemedin ama ben bana deger veren biriyle evleniyorum, cok mutluyum mu demek istiyor ... Tuhaf...

İyi ki evlenmemissin o adamla

bir tane arkadasim vardi, 5-6 ay bi cocukla gorusmustu, niyetleri ciddiydi ama sonra kiz vaz gecti cunku dusunce ayriliklari vardi, ama cocuk cok uzulmustu vs. cocuk evlenene kadar kiza ara ara mesaj atiyordu, hatta nikahindan bir gun once de seni unutamadim diye bir seyler yazmisti. arkadasim prensipli birisi oldugu icin o adamin mesajlarina hic cevap yazmiyordu umutlanmasin bosuna diye. adamin evlenecegi kiz icin cok uzulmustum.

İyi geceler kızlar... Öncelikle okuyup yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum..

Üniversite yıllarında yani 4 yıl falan önce, bir sevgilim olmuştu. Kendisi çok efendi, saygılı tam bir Anadolu erkeği aynı zamanda kısacası iyi his çocuktu. Benim de ilk aşkımdı... Memleket olarak ve kültür olarak cok farkli olduğumuz için babamı kesinlikle razı edemedim. Kacalim dedi bana başka yolu yok dedi, ben çok aşık olmama rağmen ailemi ( annemi) ezemedim... babam aşırı inat bir adamdır kesinlikle affetmezdi biliyorum!! Sonunda ayrıldık. Şu an evliyim çok da mutluyum eşimi çok seviyorum iyiki ailemin onayladığı biriyle Evlenmişm diyorum...

Eski erkek arkadaşım evleniyormş... ÜniversiteDen bir ortak arkadaşımız vardı onunla konuşurken söyledi... İşte misal diyorum : Ayse Ahmetin sana slmi var düğüne bekliyormus elinde bos gelmeyecekmissin dedi... Tabi hiç tepki vermedim umarım çok mutlu olur... Benim evlendigimi biliyor bildiği halde böyle bi söz söylemesi ( kesinlikle beklemediğim bi davranış ) çok tuhaf oldum mahCup hissettim kendimi...

Okuyan herkese tekrardan ayrı ayrı Teşekkür ederim kızlar sevgilerimle...
İyki zamanında ayrılmışsınız o adamdan
Hadsiz !!!

Elin bos gelme denek ne ya? Bu devirde erkekler gercekten cok paraci olmus

Anadoli erkegi boyle yavsak olmaz

Hee böyle densiz insanlar var.

Hayatından çıkar sana fayda gelmez bundan

Evlenmemen senin adına hayırlı olmuş demek ki . Her işte bir hayır vardır . Boş ver takılacak bir şey değil .

Ne mutlu sana,evlilik konusunda doğru bir karar vermişsin.
Bazen insanlar göründüğü gibi olmuyor.Bunu da yaşayarak öğrenmiş oldun.
Ortada üzülecek,mahçup olacak bir şey yok.Tam tersine sevinmelisin.Böyle bir adamla evlenmediğin için.

bir tane arkadasim vardi, 5-6 ay bi cocukla gorusmustu, niyetleri ciddiydi ama sonra kiz vaz gecti cunku dusunce ayriliklari vardi, ama cocuk cok uzulmustu vs. cocuk evlenene kadar kiza ara ara mesaj atiyordu, hatta nikahindan bir gun once de seni unutamadim diye bir seyler yazmisti. arkadasim prensipli birisi oldugu icin o adamin mesajlarina hic cevap yazmiyordu umutlanmasin bosuna diye. adamin evlenecegi kiz icin cok uzulmustum.
Bende şimdi bu kız için üzüldüm

Ne mutlu sana,evlilik konusunda doğru bir karar vermişsin.
Bazen insanlar göründüğü gibi olmuyor.Bunu da yaşayarak öğrenmiş oldun.
Ortada üzülecek,mahçup olacak bir şey yok.Tam tersine sevinmelisin.Böyle bir adamla evlenmediğin için.
Kimbilir belki onunla evlensem elin Memleketinde ne kötü şeyler ysycktim

Back
X