- 23 Ağustos 2012
- 51.368
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.143
- 898
Bir de elim boş gitmeyecekmisim çeyrek istiyor herhalde![]()
Bu lafın üstüne çeyrek az kaçar yarım almak gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de elim boş gitmeyecekmisim çeyrek istiyor herhalde![]()
Çok beklerBu lafın üstüne çeyrek az kaçar yarım almak gerek![]()
Aklıma da gelmiyor degilLaf taşıyanın uydurması gibi doğdu içime
İyki zamanında ayrılmışsınız o adamdanİyi geceler kızlar... Öncelikle okuyup yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum..
Üniversite yıllarında yani 4 yıl falan önce, bir sevgilim olmuştu. Kendisi çok efendi, saygılı tam bir Anadolu erkeği aynı zamanda kısacası iyi his çocuktu. Benim de ilk aşkımdı... Memleket olarak ve kültür olarak cok farkli olduğumuz için babamı kesinlikle razı edemedim. Kacalim dedi bana başka yolu yok dedi, ben çok aşık olmama rağmen ailemi ( annemi) ezemedim... babam aşırı inat bir adamdır kesinlikle affetmezdi biliyorum!! Sonunda ayrıldık. Şu an evliyim çok da mutluyum eşimi çok seviyorum iyiki ailemin onayladığı biriyle Evlenmişm diyorum...
Eski erkek arkadaşım evleniyormş... ÜniversiteDen bir ortak arkadaşımız vardı onunla konuşurken söyledi... İşte misal diyorum : Ayse Ahmetin sana slmi var düğüne bekliyormus elinde bos gelmeyecekmissin dedi... Tabi hiç tepki vermedim umarım çok mutlu olur... Benim evlendigimi biliyor bildiği halde böyle bi söz söylemesi ( kesinlikle beklemediğim bi davranış ) çok tuhaf oldum mahCup hissettim kendimi...
Okuyan herkese tekrardan ayrı ayrı Teşekkür ederim kızlar sevgilerimle...
Bende şimdi bu kız için üzüldümbir tane arkadasim vardi, 5-6 ay bi cocukla gorusmustu, niyetleri ciddiydi ama sonra kiz vaz gecti cunku dusunce ayriliklari vardi, ama cocuk cok uzulmustu vs. cocuk evlenene kadar kiza ara ara mesaj atiyordu, hatta nikahindan bir gun once de seni unutamadim diye bir seyler yazmisti. arkadasim prensipli birisi oldugu icin o adamin mesajlarina hic cevap yazmiyordu umutlanmasin bosuna diye. adamin evlenecegi kiz icin cok uzulmustum.
Kimbilir belki onunla evlensem elin Memleketinde ne kötü şeyler ysycktimNe mutlu sana,evlilik konusunda doğru bir karar vermişsin.
Bazen insanlar göründüğü gibi olmuyor.Bunu da yaşayarak öğrenmiş oldun.
Ortada üzülecek,mahçup olacak bir şey yok.Tam tersine sevinmelisin.Böyle bir adamla evlenmediğin için.
+1Demek kş san hala bir kırgınlığı var. Bak ben de evleniyorum diye gösterme çabasına girmiş. Mahcup hissedecek bir şey yok bence, hayat bu. Bazı ilişkiler biz istemesek de bitiyor sonuç olarak şuan nerede ve kiminle olduğunuz önemli.
Bende onu soracaktım acaba düğün hediyesimi istedi güya şaka yapıyor yoksa bişeymi ima etti ?Bir de elim boş gitmeyecekmisim çeyrek istiyor herhalde![]()
Valla hiç belli de olmaz kendisi biraz parayi da severdiBende onu soracaktım acaba düğün hediyesimi istedi güya şaka yapıyor yoksa bişeymi ima etti ?