Bana haksızlık ediyo

:46::46::46:

ne varya bende yeni doğum yaptım
evime bu sekilde düşünen biri gelse kahrolurdum
bir de oturup pasta hazırlıcam
yazık o kadının emeğine
o kadıncağızın derdi lorena ne sensin ne nişanlın
o kadın gece gündüz sadece bebegi ile ilgileniyordur emin ol
etrafındaki insanların da bu kadar günahını alıyorsun anladık bari konu acma
pesss peesss

Arkadaşın sevgilisi nişanlısı yada karısıyla gelirse sakın ola ki 2. dilimi teklif etme :20:

kizlar benim anlamadigim yorumlara niye bu kadar alindigi, bazilari burda sakayla karisik
cevap vermis ve bu sekilde olayin ciddiyetini anlatmaya calismis, ben bunda kötü bisey
göremedim, bazilarida (kendisinle hemfikir olmayanlar) sadece düsündügünü söylemis
onlara cevap bile vermemis, birde bir arkadasin yorumu gercekten komik yani birisi
ayni yorumu bana yapsa ben yine gülerdim (hatta aklima geldikce gülüyorum; suan)
konu sahibi biraz fazla alingan galiba

Dışardan nasıl göründüğünü bil istiyorum. Çünkü başka cevap vermiyorsun. O kadar agresifsin ki böyle şakaları bile kaldıramıyosun :)

ben bana dert olan bişeyi paylaşıyorum alay eder gibi yazıyosunuz o yüzden agresifleşiyorum

hayır canım değil
eski konularından da biliyoruz mesela

bir insanın içinde olmadığı sürece bu kadar paralamaz kendini.

kıssasa kısas yapar bir iki tartışır tatlıya bağlar
ama lorena öyle değil gercekten yapısında olduğu cok belli
fazla yıpratıyor kendini çünkü

mesela ondan 2. dilimi isteyecegıne söyle ben yaparım demesi kanıtlıyor bunu.
ha sevgilisi de sütten çıkma değil onu da belirtmek isterim

evt aynen öyle beni anlamışsın
ben ona inat olarak yapmıyorum ama oda bana inat yapmıyo buna eminim ben 3,5 yıl olcak nerdeyse tanıyorum onu yani

he tamam ben anlamamışım yazdıgını o zaman pardon :1:

sevgilisi de mesela şöyle lorenanın kıskandığını bildiği halde kızlarla konuştugunu falan anlatıyormuş ona.
amacı ne o da ayrı bir mevzu yani

yok kızlarla konustuğunu değil de mesela odasına filan gidiyolar soru sormak için v.s yada benzer şeyler olunca bana anlatıyo bunuda ben istedim ondan

:46::46::46:

ne varya kesinlikle cok haklısın
bende yeni doğum yaptım
evime bu sekilde düşünen biri gelse kahrolurdum
bir de oturup pasta hazırlıcam
yazık o kadının emeğine
o kadıncağızın derdi lorena ne sensin ne nişanlın
o kadın gece gündüz sadece bebegi ile ilgileniyordur emin ol
etrafındaki insanların da bu kadar günahını alıyorsun anladık bari konu acma
pesss peesss

kimsenin günahını filan almıyorum ben o nerden çıktı ?

Arkadaşın sevgilisi nişanlısı yada karısıyla gelirse sakın ola ki 2. dilimi teklif etme :20:

al işte

kizlar benim anlamadigim yorumlara niye bu kadar alindigi, bazilari burda sakayla karisik
cevap vermis ve bu sekilde olayin ciddiyetini anlatmaya calismis, ben bunda kötü bisey
göremedim, bazilarida (kendisinle hemfikir olmayanlar) sadece düsündügünü söylemis
onlara cevap bile vermemis, birde bir arkadasin yorumu gercekten komik yani birisi
ayni yorumu bana yapsa ben yine gülerdim (hatta aklima geldikce gülüyorum; suan)
konu sahibi biraz fazla alingan galiba

ben özellikle benimle hem fikir olmayanlara cevap vermemezlik yapmadım düşüncesini söyleyen herkese saygım var benim hatta karşıt görüşte olanları dinlemek beni sakinleştirir beni çileden çıkaran şey bazı ithamlarda bulunulması kırıcı yorumlar yapılması.
şakala karışık yapılan bi yorum ile kırıcı bi yorumu ayırt edebiliyorum,ve gerçekten şakayla yapılan yorumlara bende gülüyorum beğeniyorum
birilerinin dalgaya aldığı şey belkide geceleri beni uyutmuyo,biraz düşünceli olmak lazım birazzz..

Son düzenleme:
Lorena insan mutlu olmak için birinle beraber olur sizin ilişkinizde 2 gün iyiyse 1 gün sorunlu bu evlilikten sağlıklı bir ilişki doğacağına inancın var mı ?
Ya yol yakınken dön ya da artık böyle saçma davranma.
Daha yazmayı düşünmüyorum çünkü sen anlamıyorsun.
Ama bence evlensen bile mutlu olacağına inanmıyorum buda benim şahsi görüşüm.
Sende bu ilişkiyi gözden geçirmelisin.
Böyle sevgililik sürmüyorken evlilik gider mi ?

Lorena insan mutlu olmak için birinle beraber olur sizin ilişkinizde 2 gün iyiyse 1 gün sorunlu bu evlilikten sağlıklı bir ilişki doğacağına inancın var mı ?
Ya yol yakınken dön ya da artık böyle saçma davranma.
Daha yazmayı düşünmüyorum çünkü sen anlamıyorsun.
Ama bence evlensen bile mutlu olacağına inanmıyorum buda benim şahsi görüşüm.
Sende bu ilişkiyi gözden geçirmelisin.
Böyle sevgililik sürmüyorken evlilik gider mi ?

sende beni anlamıyorsun ama
evt söylediklerini düşüncem ciddi ciddi tşkler

sende beni anlamıyorsun ama
evt söylediklerini düşüncem ciddi ciddi tşkler

Bak ben seni anlıyorum .
Konularını baştan sona biliyorum öyle şimdi açıp okumadım hep açtığında okudum konularını .
Konular hep aynı ve gerçekten gereksiz kıskançlık tanımına giren şeyler.
Sana hak verenler muhakkak olur çünkü senin gibi olanlar yok değil.
İnsanlarla cinsiyet ayırmadan iletişim kurmak normaldir bak samimi olma boyutunu geçiyorum bende hoşlanmam .
Ama sen 2 kelime edince dertlenen birisin.
Elti öğrenci hatırlayamadıklarım ve en son bebekli kadın.
Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Akedemisyen diyorsun , düşün ki hoca olacak öğrencileri mail atacak.
Dünyayı başına yıkacaksın.
Benim facemde ekli üniden hocalarım yeri geliyor hemen soruyorum sorumu .
Adamlaramı yazıyorum yani , sen nedense hep bu kafadasın.
İnsan kendini bilerek konuşamaz mı ?
Ne güzel seni de almış götürmüş yanlız gitmemiş .
Sen evlenince ailece görüşmek istemeyeceksin kimseyle onu da anladık.
Şahsen ben çok sıkılırdım sürekli evde yalnız . Sen hayatı onla o kadar doldurmuşsun ki onun sosyal olma ihtimali seni kırıp geçiyor. İnan ki senin için yazıyorum bunları bak burda çok konu açıldı sorunlarına rağmen evlenen kadınlar ah ben ne yaptım diyor.
İnan ki bize dert değil ama sen evlenirsen evlendiğinde açtığın konular değişmeyecek.
Al karşına konuş de ki bende sıkıldım kocaman insanlarız ikimizde sınırımızı biliriz birbirimize karışmayalım .
3.5 yıl olmuş diyorsun artık ilişkinin kendini sakinliğe bırakması lazımdı.
Ya benim de 3 seneyi geçkin ilişkim var sevgilimin son 2 senedir telimi eline aldığımı gittiğim yere karıştığını bilmem bir kıyaetime karışır ki o bana fazla bile geliyor. Ben o yüzden sizin ilişkinize anlam veremiyorum.
Madem güven yok yol ver gitsin .
Kendine böyle eziyetler etmenin ne manası ne mantığı yok.

Lorenacım ilişkinize bir şok tedavisi yapsan nasıl olur ?
Fikir fikirdir bir dene istersen belki işe yarar.
Mesela sen kıskanmayı (en azından belli etmeyi) bıraksan...
Onun kıskançlıklarını da umursamasan,bildiğini okusan ?
Aslında göreceksin ki hayat daha kolay ve güzel olacak.

Biliyor musun bu da bir çeşit kendini eğitmektir.
Bazı tutumlar kabul gördükçe artar.Bazen de bazı tutumlar karşılık bulamayınca terkedilir.
Sizin kıskançlıklarınızı birbirinizin tetiklediğini düşünüyorum.
Buna sonveren sen olabilirsin ama sadece kendi adına değil,onun kıskançlığını da başından savmalısın.

Back
X