Korkunç kaynana baskısı

Başkasına ait pijamalı görsel paylaşıp bu durum ortaya çıkınca da gönderiyi silip gitti konu sahibi.
Yaaa tüm sırrı bozdun ama 😒
1753653179908.webp

Merhabalar biraz uzun olacak özür dilerim hakkınızı helal edin içim çok dolu 🥹 yaklaşık 3 yıldır evliyim ve memur olduğumuz için kaynanamdan uzakta yaşıyorduk ama 2 ay önce kaynanam bizimle aynı şehire taşınmak istedi burada ev bulana kadar da bizde kalmaya başladı evlendiğim günden beri kaynanam ile aynı evde 3 günden fazla kalmadım ve hiç sorunumuz da olmadı kendisine saygıda kusur etmem ve açıkcası uzaktayken kendisini cidden çok severdim ben yetimim annem babam 14 yaşımdan beri yok kendi annemin yerine koyuyordum ama eve geldiğinden beri beni deli ediyor eşimle 4 5 sene çocuk yapmama kararı aldık güzelce birikim yapalım evimiz arabamız olsun öyle çocuk yapalım dedik kaynanam gelir gelmez bu konu üzerinden bize psikolojik baskı yapmaya başladı sürekli başka çocuğu olan insanlar üzerinden bize laf sokmaya başladı yalnız kalınca bana sen kısır mısın diye sordu hayır anne biz istemiyoruz dedim ama anlamıyor eşime de sormuş eşim lafını saklamaz biraz sivri dillidir annesine sen burnunu sokma demiş kavga etmişler bu yüzden evde iyide huzur kaçtı yaptığım yemeklere sürekli laf ediyor ama iştahla da yiyor anlamadım gitti sinirim bozuldu yazarken bile hem ağlıyorum hem gülüyorum... geldiği günden beri sofrada hep 1 kez laf sokuyor yemekle ilgili bir eleştiri yapıyor eşimle gece kapımızı dinlerken 2 kere yakaladım bu da ayrıca canımı sıktı giyim tarzıma da laf ediyor özür dilerim göğüslerim büyük ve bu benim elimde değil sürekli onları sakla belli etmeyen şeyler giyin diyor korkudan işe giderken ondan gizli gidiyorum görürse hemen bir laf eder diye sinirim bozuldu kavga edeceğim ama kendimi zor tutuyorum bugün en büyük bomba patladı sinirden dışarı çıktım daha eve gitmedim bana bugün öğlen dedi ki sen kadınlık görevini yapıyor musun filan dedi anne neden diye sordum ses etmedi öyle sana büyüğün olarak söyledim eşini mutlu et ileride üzülürsün dedi elim ayağım titredi çantamı bile almadan kendimi dışarı attım eve gidemiyorum sinirden ne yapacağımı bilmiyorum ama felaket kalbini kıracağım az kaldı eşim aradı durumu anlattım sen dur ben onunla konuşacağım canını sıkma dedi seni ezdirmem dedi Allah razı olsun biraz içim rahatladı ama bu kadın ne laftan anlıyor ne bir sınırı var eşim onunla konuştuktan sonra daha büyük kavga çıkacak diye hissediyorum arkamda bir anne baba olmadığı içinde kendimi sahipsiz yalnız hissediyorum sizce ne yapayım kızlar

GÜNCELLEME 🤭

Eve gelir gelmez eşim abisini aradı annem sizde kalacak dedi annesi şok oldu bu ne demek dedi annesine dedi ki eşimden özür dile eşyalarını topla sabah seni bırakacağım uzatma ağlama kavga etme eskisi gibi bayramdan bayrama görüşelim dedi annesi hemen ağlayıp ben kötü bir şey demedim özür dilemeye gerek yok dedi eşim sinirden deliye döndü bu kadarını bende beklemedim tamam tamam diye bağırdı sabah erkenden seni abime bırakacağım hayatımı karartmaktan vazgeç başıma gelen tek iyi şey Şule dedi onu üzme bari dedi ben aşırı mutlu oldum ama üzüldüm de eşimde annesinden çekmiş bunu anladım sonra annesi dedi ki taksi çağıralım ben şimdi gideyim eşim peki dedi taksi aradı şimdi eşyalarını topluyor hem mutluyum hem heyecanlıyım dizlerim titriyor bu kadar hızlı net bir sonuç beklemedim sanki üzerimden yük kalktı çok mutluyum kızlar 🥹🖤🖤
Ah içimin yağları eridi

Back
X