• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana hayasiz dedi

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
kizlar siz hakli ciktiniz bu iliski bitti bardagi tasiran son damlayi az once yasadim

arkadasimin dugunu vardi bugun giyindim suslendim tabi sevgilim de bi foto at bakiyim nasil olmussun dedi

attim ben de ne biliyim bu laflari isitcegimi

giydigim elbise kirmizi tam dizimin ustunde sifir kol cok da abarti olmayan bi elbise

bu basladi bana saydirmaya sen bu kiyafetle sokaga cikmaya utanmicaksin yani enteresaann

git tabii kendini teshir etmeye git sen teshircisin zaten cikarsin ortaya iki kiritirsin bi dee

ohh utanma kalmamis sende sen hayasizsin
bizim ailemizin bi haysiyeti ar duygusu vardir ama goruyorum ki sende bunlar yok dedi ve daha bi cok sey sinirden aklima gelmiyo su an

ben soka girdim bi anda buzz gibi sogudum bu laflari karsisinda beni boyle nasil damgalayabilir

ve bitirdim bu iliskiyi dogrusu buydu hakaret dinleyemem daha fazla

aksamdan beri yaziyo duruyo duruyo yaziyo

sen boyle bi nedenden bitirdigine gore bahane ariyomussun zaten falan

ne gerekiyosa ayrilik icin ana avrat kufur etmesini mi bekleseydimm

kizlar siz hakli ciktiniz bu iliski bitti bardagi tasiran son damlayi az once yasadim

arkadasimin dugunu vardi bugun giyindim suslendim tabi sevgilim de bi foto at bakiyim nasil olmussun dedi

giydigim elbise kirmizi tam dizimin ustunde sifir kol cok da abarti olmayan bi elbise

bu basladi bana saydirmaya sen bu kiyafetle sokaga cikmaya utanmicaksin yani enteresaann

git tabii kendini teshir etmeye git sen teshircisin zaten cikarsin ortaya iki kiritirsin bi dee

bizim ailemizin bi haysiyeti ar duygusu vardir ama goruyorum ki sende bunlar yok dedi ve daha bi cok sey sinirden aklima gelmiyo su an

ben soka girdim bi anda buzz gibi sogudum bu laflari karsisinda beni boyle nasil damgalayabilir

Helal olsun sana

Eferim : ) Seni oldugu gibi kabul etmeyen adam, ileride senden cok daha buyuk degisimler isteyebilirdi. Hadi istedi, onu da gectim. Afedersin de o adamın ben uslubunu.. Söylemek var, söylemek var. Sakin yumuşama, affetme vallahi doverim!

diğer konularınızı bilmiyorum ama tebrik ederim....izin vermeyin böyle saygısızlara....

diğer konularını da okudum canım kusura bakma ama adamla hiç anlaşmamışşın zaten tekrar barışman bile hataymışbence..Ya da bunlar yol yakınken dönmen için bi işaret olabilir...:KK64:

Bu erkeklere bu sözleri söyleme hakkını kim veriyor?

Elbet doğru hareket böyle bir adamdan koşar adım uzaklaşmak. Tebrikler. :KK69:

sanki o da bitirin diye uğraşmış..
bu laflardan sonra devam eden olur mu zaten?
barışmaya çalışması da saçmalaması bence.. o da bilmiyor ne yaptığını..
aman ne köy olur ne kasaba çok net..
hayırlı uğurlu olsun bitirmeniz..

Ayrılık kararı doğru iyi yapmışsın. Barışma bence

Ailesi sultan soyundanmi gelmis? Yurusum gitsin terbiyesiz kadina nasil konusulcagini ogrensin ilk once.

Nejat işlerin dediği gibi:KK66:

10440767_825518504155699_1159401792385518690_n.jpg

Terbiyesiz. Insan 10 yilik karisina boyle laf saymaz dengesiz..
Cok iyi yapmissin bitirmekle , ilerde neler derdi Allah bilir..
Yazsin dursun cevap verme!!!

Okadar laftan sonra birde bahane ariyosun diyor sanki hic birsey dememis.

erkekler sanırım kendileri olmadan önce kızların giyinmeyi bilmediğini zannediyor.en iyisini yapmışsın konu sahibi.ileride sana ne sorunlar çıkartırdı sana.

Kac yasinda bu adam?

Madem o kadar kotusun niye hala uğraşıyor seninle ki...gitsin kendine göre birini bulsun da sen de iyice kendine gelmiş olursun...Hayır yani düşüncesi doğru bile olsa söylemek var söylemek var bu ne böyle ahlakına kadar deginmis zavallı istediğini erkeklik yaparak yaptiramamis ya o ona kudurmustur...

Back
X