Bana hem işini güzel yapan hem uygun fiyatlı bir estetikci önerir misiniz?

Kendisi istanbuldaymis galiba internetten baktım. Siz herhangi bişey yaptırdınız mi kendisine peki?

Peki fiyatları uygun mu? Ben bir kaç doktorla görüştüm kemik fazlalığı bile olmayan burnuma 13 15 binlerden bahsediyorlar o kadar veremem açıkçası çok pahalı
Yani bence uygun sadece göz estetiği ne 45bin diyen plastik cerraha göre çok iyi bir profun tüm yüze 22bin alması normal bence ve kendini kanıtlamış işini iyi yapan buna rağmen fiyatı uygun olması çabası bunu siz araştırıp karar vermelisiniz ben en az 1yıl araştırmıştım umrım içinize sinen birini bulursunuz iyi geceler

Peki fiyatları uygun mu? Ben bir kaç doktorla görüştüm kemik fazlalığı bile olmayan burnuma 13 15 binlerden bahsediyorlar o kadar veremem açıkçası çok pahalı
Merhaba, Botoks için Ataşehirde Dr Dicle Sevük'e gidiyorum, botoksum çok doğal oluyor, fiyatları da çok uygun bence.

Bende göğüs estetiği ve lipo oldum özel bir firmada çok memnun kaldım şimdi burun için görüştüm 9.000 bin tl fiyat verdiler yaptıranlarda memnun baya Este fashion da Dr.Seçil hanımla yabancı bir doktorları daha var

Doktor Gürhan Özcani malesef tavsiye etmiyoruz.
Esim 6 ay önce ameliyat oldu ve burnu tamamen yamuk. Dikis yerleri ayrik ve bitisik iyilesmedi.
Bunlar olabilir seyler. Revizyon ameliyati yapilabilir sonuc da hic bir ameliyatin garantisi yok.
Ameliyat gününe kadar hersey iyidi bizimle cok güzel ilgilendiler. Ameliyat sonrasi birgün daha hastanede kalmak istemesine ragmen esimi zorla taburcu ettiler. Iyisin iyisin dendi ve ciktik. O gün aslinda anlamaliydik.

Malesef ameliyat dan alti ay sonra kontrol icin Istanbula gittigimiz de hic hos olmayan tavirlarla burnun yamuk oldugunu kabul etmedi Doktor Gürhan Bey.
Esimin yüzünün asimetrik oldugunu ve yüzünde ararsak daha neler bulacagimizi söyledi. Doktor bey resimlerde resmen yamuk cikiyor burnum yamuk dediginde, sen simdidki kameralara aldanma dedi. Yani Kabahat simdi ki tüm akilli Telefonlar da bulunan ön ve arka kameranin hepimizin yüzünü asimetrik cekmesiymis.. Senin burnunun oturdugu tabaka yamuk. Senin kasin bi kasindan farkli. Senin bi gözün digerinden düsük.. Bunlar bi hastaya söylenecek sey degil. Hatasini kabul edip esimin yüzüyle ilgili bu denli saygisizca yorum yapmasaydi bunlari yazmaya gerek duymazdik. Bir hasta olarak esimi dinlemedi ve burnunun yamuk olmasi sadece gecistirildi ve yüzündeki diger asimetriklere yoruldu.
Esim konusmaya calistiginda yine konusmasina izin vermedi malesef Doktor bey.

Ameliyat dan yaklasik 2 ay sonra sislikler inerken yamuk oldugu ortaya cikmaya basladi. Yurt disinda yasadigimiz icin whatsapp ile iletisime gectik ve bildirdik. Yine önemsenmemisti bariz belli oldugu halde. En az alti ay gecsin belli olur dendi yardimcisi tarafindan.

Bunun kabul edilir yani yok ve bu yüzden bunu burda paylasmak ve herkeze bildirmek istiyoruz .

Resimler herkeze acik bi sekilde yüklü. Yorum sizin arkadaslar.

Siz kendisine herhangi bişey yaptırdınız mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…