Prof.dr Gürhan Özcan.Rica ediyorum lütfen bilgilerinizi benimle paylasin
Prof.dr Gürhan Özcan.
Siz kendisine herhangi bişey yaptırdınız mi?Prof.dr Gürhan Özcan.
Evet yüz gençleştirme operasyonu oldum memnunum.Araştırın isterseniz,doktoru.Siz kendisine herhangi bişey yaptırdınız mi?
Evet yüz gençleştirme operasyonu oldum memnunum.Araştırın isterseniz,doktoru.
Yani bence uygun sadece göz estetiği ne 45bin diyen plastik cerraha göre çok iyi bir profun tüm yüze 22bin alması normal bence ve kendini kanıtlamış işini iyi yapan buna rağmen fiyatı uygun olması çabası bunu siz araştırıp karar vermelisiniz ben en az 1yıl araştırmıştım umrım içinize sinen birini bulursunuz iyi gecelerPeki fiyatları uygun mu? Ben bir kaç doktorla görüştüm kemik fazlalığı bile olmayan burnuma 13 15 binlerden bahsediyorlar o kadar veremem açıkçası çok pahalı
Yani bence uygun sadece göz estetiği ne 45bin diyen plastik cerraha göre çok iyi bir profun tüm yüze 22bin alması normal bence ve kendini kanıtlamış işini iyi yapan buna rağmen fiyatı uygun olması çabası bunu siz araştırıp karar vermelisiniz ben en az 1yıl araştırmıştım umrım içinize sinen birini bulursunuz iyi geceler
[/QQU
Sırf tanınmış oldukları için pahalı yapıyor bazıları ama hem başarılı hem uygun fiyatlı bir sürü doktor var araştırıp bulmak lazımbilgiler için teşekkürler
Merhaba, Botoks için Ataşehirde Dr Dicle Sevük'e gidiyorum, botoksum çok doğal oluyor, fiyatları da çok uygun bence.Peki fiyatları uygun mu? Ben bir kaç doktorla görüştüm kemik fazlalığı bile olmayan burnuma 13 15 binlerden bahsediyorlar o kadar veremem açıkçası çok pahalı
kiMerhaba, Botoks için Ataşehirde Dr Dicle Sevük'e gidiyorum, botoksum çok doğal oluyor, fiyatları da çok uygun bence.
Merhaba, ne kadar acaba botoks ücretiMerhaba, Botoks için Ataşehirde Dr Dicle Sevük'e gidiyorum, botoksum çok doğal oluyor, fiyatları da çok uygun bence.
merhaba, kaz ayakları, kaş ortası ve alına 800tl ödedimMerhaba, ne kadar acaba botoks ücreti
merhaba, kaz ayakları, kaş ortası ve alına 800tl ödedim
Siz kendisine herhangi bişey yaptırdınız mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?