- 23 Ağustos 2012
- 52.326
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.205
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşındaki adam niye 20 yaşında biriyle birlikte olsun zaten.niye böyle bir hakkı varmış da daha azına razı olmuş gibi konuşuyorsunuz?Evet kızlar en sonunda cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim. Lütfen bana akıl verin. Bundan 8 yıl önce travmatik bir ilişkiden çıktım evlenmek üzere olduğumuz halde onun ailesinin özellikle annesinin etkisiyle ilişkimiz bitmek durumunda kaldı. Yaşlarımız küçüktü manipüle edilmeye açıktık o yüzden istemeyerek yollarımız ayrıldı. Fakat bu süreç çok sancılı geçti çünkü o benim en büyük aşkımdı. Ben de onun öyleydim 8 sene zarfında ne onun beni sevdiği gibi sevildim ne de onu sevdiğim gibi sevebildim. Bi yandan da kendime kızıyorum en güzel duygularımı onda tükettim sanki sudan çıkmış balık gibiyim keşke bu konuda terapi görseydim. Neyse çok uzattım asıl mesele başka yaklaşık 2 aydır hayatımda biri var yani görücü usülü tanıştığım biri. yaş baskısı hissettiğim aslında evlenmeyi istediğim bir dönemdeyim. Henüz iki aydır konuşuyoruz ama onun tarafından gerçekten büyük bir ilgi hissediyorum güven veriyor çalışkan sorumluluk sahibi biri geleceğe dair hayallerine beni de ortak etmek istiyor. Bana hep diyor ki seni maddi ve manevi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım bana hediyeler alıyor güzel olduğumu hissettiriyor yani bir erkekte aramam gereken şeylerin hepsini karşılıyor ama gel gelelim içimde kocaman bi boşluk var sanki ona da dedim ama bu hissizliğimi o da yüksek duygulardansa yavaş yavaş derinleşen bir sevgi olsun aramızda diyor bi anda olmaz zaten diyor ben de muhabbetinden keyif alıyorum açıkçası konuşabiliyoruz anlaşabiliyoruz mesela ben 29 yaşındayım hatta ondan 1 yaşta büyüğüm dedi ki asla 20 yaşında bir kızla evlenmek istemem seninle yaptığımız mubabbeti onda bulamam diyor güzel şeyler diyor ama neden heyecan ve tutku hissetmiyorum sizce bitirmeli miyim? Çevremdeki herkes onun karakterini övüyor bu devirde güven veren erkek bulmak zor diyor sana değer veriyor diyor sonra pişman olursun diyor ben de düşünüyorum aslında haklılar evlenmekte istiyorum ama hep geçmişteki duygularımla kıyaslıyorum sizce hata mı ediyorum? Yani zamanla sever miyim yoksa hissiz bir beraberlik mi olur?
Bu kadar gariban olmasalar zaten konu sahibi çekici bulurdu.herşey birbirine bağlı aslında.Adama açık acık ben senden hoşlanmadım demişsin. Gururu olan mantıklı birisi tamam yol yakınken bu işi uzatmayalim der daha 2 ay olmuş görücü usulü bir de sevgi aşk yüksek hayaller bana çok kolpa geldi. Var bu adamın bir yamugu. Sen de 2 aydır içinde kıpırtı yoksa hiç oyalama kimseyi. Yasin 29 neyin baskısını hissediyorsun? Yaşım geldi diye sadece "iyi" birisiyle evlenilmez.
Adamın ilgisi hoşuna gidiyor da ondan ikna oluyorsun ama bu iş olmaz sen de biliyorsun
Ne kendinizi ne de karşıdakini bu evliliğe mahkum etmeyin. Bırakım adam kendini sevebilecek bir eş bulsun. Sizin için de aynısı geçerli. İçinizin titremediği adamla olmanız çok zor.Haklısınız ben de bu şekilde düşünüyorum aslında ama bir şekilde ikna edilirken buluyorum kendimi
Bu yaşta görücü usulü hem de kendisine bir şey hissetmeyen birinin aklını çelmeye çalışan adamda vardır bir kusur.Evet kızlar en sonunda cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim. Lütfen bana akıl verin. Bundan 8 yıl önce travmatik bir ilişkiden çıktım evlenmek üzere olduğumuz halde onun ailesinin özellikle annesinin etkisiyle ilişkimiz bitmek durumunda kaldı. Yaşlarımız küçüktü manipüle edilmeye açıktık o yüzden istemeyerek yollarımız ayrıldı. Fakat bu süreç çok sancılı geçti çünkü o benim en büyük aşkımdı. Ben de onun öyleydim 8 sene zarfında ne onun beni sevdiği gibi sevildim ne de onu sevdiğim gibi sevebildim. Bi yandan da kendime kızıyorum en güzel duygularımı onda tükettim sanki sudan çıkmış balık gibiyim keşke bu konuda terapi görseydim. Neyse çok uzattım asıl mesele başka yaklaşık 2 aydır hayatımda biri var yani görücü usülü tanıştığım biri. yaş baskısı hissettiğim aslında evlenmeyi istediğim bir dönemdeyim. Henüz iki aydır konuşuyoruz ama onun tarafından gerçekten büyük bir ilgi hissediyorum güven veriyor çalışkan sorumluluk sahibi biri geleceğe dair hayallerine beni de ortak etmek istiyor. Bana hep diyor ki seni maddi ve manevi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım bana hediyeler alıyor güzel olduğumu hissettiriyor yani bir erkekte aramam gereken şeylerin hepsini karşılıyor ama gel gelelim içimde kocaman bi boşluk var sanki ona da dedim ama bu hissizliğimi o da yüksek duygulardansa yavaş yavaş derinleşen bir sevgi olsun aramızda diyor bi anda olmaz zaten diyor ben de muhabbetinden keyif alıyorum açıkçası konuşabiliyoruz anlaşabiliyoruz mesela ben 29 yaşındayım hatta ondan 1 yaşta büyüğüm dedi ki asla 20 yaşında bir kızla evlenmek istemem seninle yaptığımız mubabbeti onda bulamam diyor güzel şeyler diyor ama neden heyecan ve tutku hissetmiyorum sizce bitirmeli miyim? Çevremdeki herkes onun karakterini övüyor bu devirde güven veren erkek bulmak zor diyor sana değer veriyor diyor sonra pişman olursun diyor ben de düşünüyorum aslında haklılar evlenmekte istiyorum ama hep geçmişteki duygularımla kıyaslıyorum sizce hata mı ediyorum? Yani zamanla sever miyim yoksa hissiz bir beraberlik mi olur?
İki ay çok kısa bir süre zaten evlilik düşünmeniz için. İyice tanımanız gerekiyor. Tanıdınız evliliği düşündünüz diyelim, kendinize şu soruyu sorun, ben bu adamın pis donlarını ömür boyu yıkamaya katlanabilir miyim?Evet kızlar en sonunda cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim. Lütfen bana akıl verin. Bundan 8 yıl önce travmatik bir ilişkiden çıktım evlenmek üzere olduğumuz halde onun ailesinin özellikle annesinin etkisiyle ilişkimiz bitmek durumunda kaldı. Yaşlarımız küçüktü manipüle edilmeye açıktık o yüzden istemeyerek yollarımız ayrıldı. Fakat bu süreç çok sancılı geçti çünkü o benim en büyük aşkımdı. Ben de onun öyleydim 8 sene zarfında ne onun beni sevdiği gibi sevildim ne de onu sevdiğim gibi sevebildim. Bi yandan da kendime kızıyorum en güzel duygularımı onda tükettim sanki sudan çıkmış balık gibiyim keşke bu konuda terapi görseydim. Neyse çok uzattım asıl mesele başka yaklaşık 2 aydır hayatımda biri var yani görücü usülü tanıştığım biri. yaş baskısı hissettiğim aslında evlenmeyi istediğim bir dönemdeyim. Henüz iki aydır konuşuyoruz ama onun tarafından gerçekten büyük bir ilgi hissediyorum güven veriyor çalışkan sorumluluk sahibi biri geleceğe dair hayallerine beni de ortak etmek istiyor. Bana hep diyor ki seni maddi ve manevi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım bana hediyeler alıyor güzel olduğumu hissettiriyor yani bir erkekte aramam gereken şeylerin hepsini karşılıyor ama gel gelelim içimde kocaman bi boşluk var sanki ona da dedim ama bu hissizliğimi o da yüksek duygulardansa yavaş yavaş derinleşen bir sevgi olsun aramızda diyor bi anda olmaz zaten diyor ben de muhabbetinden keyif alıyorum açıkçası konuşabiliyoruz anlaşabiliyoruz mesela ben 29 yaşındayım hatta ondan 1 yaşta büyüğüm dedi ki asla 20 yaşında bir kızla evlenmek istemem seninle yaptığımız mubabbeti onda bulamam diyor güzel şeyler diyor ama neden heyecan ve tutku hissetmiyorum sizce bitirmeli miyim? Çevremdeki herkes onun karakterini övüyor bu devirde güven veren erkek bulmak zor diyor sana değer veriyor diyor sonra pişman olursun diyor ben de düşünüyorum aslında haklılar evlenmekte istiyorum ama hep geçmişteki duygularımla kıyaslıyorum sizce hata mı ediyorum? Yani zamanla sever miyim yoksa hissiz bir beraberlik mi olur?
Başlığa istinaden, değil.Evet kızlar en sonunda cesaretimi toplayıp yazmaya karar verdim. Lütfen bana akıl verin. Bundan 8 yıl önce travmatik bir ilişkiden çıktım evlenmek üzere olduğumuz halde onun ailesinin özellikle annesinin etkisiyle ilişkimiz bitmek durumunda kaldı. Yaşlarımız küçüktü manipüle edilmeye açıktık o yüzden istemeyerek yollarımız ayrıldı. Fakat bu süreç çok sancılı geçti çünkü o benim en büyük aşkımdı. Ben de onun öyleydim 8 sene zarfında ne onun beni sevdiği gibi sevildim ne de onu sevdiğim gibi sevebildim. Bi yandan da kendime kızıyorum en güzel duygularımı onda tükettim sanki sudan çıkmış balık gibiyim keşke bu konuda terapi görseydim. Neyse çok uzattım asıl mesele başka yaklaşık 2 aydır hayatımda biri var yani görücü usülü tanıştığım biri. yaş baskısı hissettiğim aslında evlenmeyi istediğim bir dönemdeyim. Henüz iki aydır konuşuyoruz ama onun tarafından gerçekten büyük bir ilgi hissediyorum güven veriyor çalışkan sorumluluk sahibi biri geleceğe dair hayallerine beni de ortak etmek istiyor. Bana hep diyor ki seni maddi ve manevi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım bana hediyeler alıyor güzel olduğumu hissettiriyor yani bir erkekte aramam gereken şeylerin hepsini karşılıyor ama gel gelelim içimde kocaman bi boşluk var sanki ona da dedim ama bu hissizliğimi o da yüksek duygulardansa yavaş yavaş derinleşen bir sevgi olsun aramızda diyor bi anda olmaz zaten diyor ben de muhabbetinden keyif alıyorum açıkçası konuşabiliyoruz anlaşabiliyoruz mesela ben 29 yaşındayım hatta ondan 1 yaşta büyüğüm dedi ki asla 20 yaşında bir kızla evlenmek istemem seninle yaptığımız mubabbeti onda bulamam diyor güzel şeyler diyor ama neden heyecan ve tutku hissetmiyorum sizce bitirmeli miyim? Çevremdeki herkes onun karakterini övüyor bu devirde güven veren erkek bulmak zor diyor sana değer veriyor diyor sonra pişman olursun diyor ben de düşünüyorum aslında haklılar evlenmekte istiyorum ama hep geçmişteki duygularımla kıyaslıyorum sizce hata mı ediyorum? Yani zamanla sever miyim yoksa hissiz bir beraberlik mi olur?