Bana Herşey Yakışır Kanal D

ılk zamanlar cengız abazoglu cıktıgında kopuyoduk kardesımel hareketlerını falan taklıt edıyodu
bu adamın en begendıgım yanı cokguler yuzlu olması hıc asık suratlı gormedım ona baktıkca da bız guluyoruz

Yarışma kendini aşmış. Pazara çıkmışlarrrrrrr
Emme daha önce benden çıkmıştı bu fikir

umarım yeni sezonda tekrar başlatırlar bu yarışmayı, çok güzeldi........

Bir kadın var adı Sibel...33 yaşındaymış (!)

O 33 yaşındaysa ben 13 yaşındayım...İnanamadım yani........... :44:

uzun zamandir izlememistim, söyle bi bakayim dedim ama neden bakmadigimi tekrar anladim
ne kendini begenmis uyuz kizlar var ya, civik civik konusmalar o salak salak halleri...
sinirim bozuldu öglen öglen

uzun zamandir izlememistim, söyle bi bakayim dedim ama neden bakmadigimi tekrar anladim
ne kendini begenmis uyuz kizlar var ya, civik civik konusmalar o salak salak halleri...
sinirim bozuldu öglen öglen

aynen katılıyorum sıze bazen ızlıyorum ama degısık ınsanlar katılıyo
bı keresınde hemsıre bı kadın vardı yarısmada Allah ım o neydı ya zırt bırt ben guzelım deyıp duruyodu egosu fırlamısdı resmen ama parasını kaybettıgınde hava da sonmustu salagın
bu yarısmaya katılan bayanlar da mı var tuhaflık gercekten yoksa bılerek mı yapıyolar cozemedım hepsı mı kendını begenmıs olur arkadas

kızlar orda bi şarkı var arapça ama aramadığım site yok, bulamadım, hatta ara ara çalıyor yarışmada da. böyle heye heye heyeee diyor şarkıda. adını bilen var mı? cok merak ediyorm?...

kızlar orda bi şarkı var arapça ama aramadığım site yok, bulamadım, hatta ara ara çalıyor yarışmada da. böyle heye heye heyeee diyor şarkıda. adını bilen var mı? cok merak ediyorm?...

balada boa gusttavo lima- bu olabilirmi ben 2012 mayıs annelerindenim herkeze selam olsun

Son düzenleme:
dünkü yarışmacı ebru akkaşın giydiği kıyafete bayıldım fiziğide çok güzel ama boyu ve kilosunu kaçırdım kaç acaba kızlar siz gördünüzmü merak ettim fiziği çok güzel gerçekten

Hayatımda böyle saçmalıklarla dolu yarışma görmedim. Kıskanç kadınların birbirini çekemediği 10 üzerinden yapılan yarışmada kimsenin 4 üzerini bile kolay kolay alamadığı komedidir.
herkes cengiz abazoğlunun görüşüne güveniyor -güvenmesen ne diye gidersin ki zaten - ama verdiği puanlara kesin küfür ediyorlardır heralde

bu yarışmada eksik olan şey bir puanlama sisteminin olmamasıdır saç, makyaj,elbise, ayakkabı, konsept,takı bunlara belirli bir puan verirsin . Saçını mı beğenmedin atıyorum iki puan düşersin . olmaz ki böyle canım şarap kızılı bir elbise vardı bugün 3 puan veren vardı, nerden kırdın o kadar bacım kız güzeldi kıskanma da Romanlarımdan sıyrıldığımda adam akıllı bir şey görmek istiyorum suç mu

keısnlıkle katılyıorum ama o ckısmelerı ızlmek de cok komık oluyo sahsen ben sadece bunun ıcın ızlıyorum bırbırlerınıkıskandıklarında neler neler soluyolar sok oluyorum annemle evde cok guluyoruz basen
hatta bugunde bugunku yarısmacı olan kısla grılı bı elbıse gıyen yarısmacı cıktı hadı hangımız havalıyız secın dedıler
cok salakcaydı ama ya
grılı resmen kıskandı catladı kendımı gostercem dıye cıktı podyuma

bugün yarışan merve adlı kız kendi evim diyor ama
abisinin evi olduğu cok belli salonda kocaman düğün resmi
bebek odası falan,yalan atmaya ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…