gözleri hariç andırıyorÇok beğendim ben bu yarışmayı her gün kaçırmadan izliyorum ayakkabılar kıyafetler makyaj takılar çok ilgimi çekiyor yaa
Ama çok seviyesiz davranıyorlar birbirlerine bence. Bu bölümdeki Esra nasıl 38 beden oluyor kızlar bizde hem lcd hem normal tv var ikisindede bakıyorum tamam lcd biraz daha şişman gösteriyorda bu kadında öyle ince birşey değil yani asla 55 kilo olamaz ki. Bu yarışmada beden olayını hiç anlamıyorum ben zaten Yoncada 38miş nasıl oluyor ya. Bence fazla inceltiyorlar. Mesela Esra dediki o sarışın kızla aynı bedeniz biz dedi kız incecik bişeydi nasıl aynı olabilirler ki anlamadım. :44:
Neyse.. Kızlar bu bölümdeki hani tüllü kahveli pembeli elbise giyen yonca vardı ya 24 puan alan sizcede şu kadına benzemiyormu yaa ben çok benzettim
aynen ben 40 giyiyorum ama bunlardan çok daha ince duruyorum yaaoldu maşallah herkes 38 bedenkimi kandırdıklarını zannediyor bunlar yaaa..
benim boyum 1.74 genelde kilom 64-62 arasında dolanır..ben 38-40 giyiyorum.ve o kadınlardan çok daha ince duruyorum.çok ince değilim ama o kadınlar gibide göbeğim kalçam midem fırlanıyor bir yerlerimden..gerçekçi olun biraz yaa
kızlar geçen hafta nilay diye 23 yaşında bi kız vardı hafif esmer sarı saçlı onu yahşi cazibenin arka oyunularında gördüm hiç dikkat ettiniz mi
Bu program beni cok güldürüyor ya.Dershaneden bir geliyorum karsimda bu program. Öyle eglencesine izliyorum ben de. Evrim'in kiyafeti gercekten hostu, omuzlari tam benim begendigim tarzda. Ama ikide bir kiskaniyorlar beni deyisi cok komik. Bir tanesi hani o kilolu olan hakkaten kiskandi ama. Onun gibi zayif olmayi istemezmis, tabi canim tabi öyle. Bi de o Evrimin cantasi neydi ya öyle, köpekli.
Hislerime güvenirim ya dk bir gol bir..
Herkes yarışmanın arabasıyla gidiyor alıişverişe bu kendi özel şöförüyle gidecemiş.
Görgüsüz yaa
Allah parayı niye hep böyle tiplere verir çözemedim
İbrahim dediği şöförmüydü kaçırmışım orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?