Bana Herşey Yakışır Kanal D

ben cengiz abazoglunun o mankenlerdeki ve askılardaki kıyafetlerini hiç beğenmiyorum nedense. çoğu yarışmacı onunkilerden çok daha güzel elbiseler denedi haftalardır. çok güzel kısa ve uzun elbiseler denediler ama cengiz abazoğlunun sağında solunda mankenlerdeki elbiseler genelde hiç hoş olmuyo bence.
var ya her gün bende ayni seyi düsünüyordum.arkadaki elbiseleri hic begenmiyordum.icimi okudun vallahi
tabii tabii bodrumda akşam gezintisinde bende parmak arası terlikle 1300 lük bi elbiseyle gezerdim:27::27:

:60::60::60:demi yaaa:60:

ya bu Nurcan ne kadar salak bir kiz ya.cocuklugumdan beri sinir olurum böyle aptal hareket yapan,bebek bebek konusan,saklabanlar gibi ortalarda dolasan insanlara.bu Nurcanda öyle bisey.gicik oldum kiza

ayrica bu kiz niye sürekli günlük elbise deniyip duruyor?adam gibi bir abiyeci bulamadimi?kim kendi ni$aninda böyle seyler giyer Allaha$kina.bakalim ne giycek sonunda

sonnur nurcanın 60 parfümü olduğuna inanmadı benim bile 4 parfümüm var diyo, benim bile derken ne demek istedi acaba
nurcan güzel kız ama çok ukala ya

ben bu kıyafeti nurcana yakıştıramadım ya, yaşlı göstermiş hatta şişman göstermiş

cengize katılıyorum rengi olmamış. geri kalanı güzel.. sonnurda ne gıcık yahu. herkese bişey söylüyor. yetiştiremez diyip duruyor

bence yarışmadaki en komplexsiz kadın tombiş hanım, diğerleri çocukça bi rekabet içinde, yok parfümü çakmadır falan, çakma olsa ne olmasa ne

yahu insan kendi ni$aninda bu renkmi giyer,bu modelmi giyer.ne alaka.bu kiz bence bayaa bir olgunlasana kadar ni$anlanmasin.ayrica baskalarinin yaptigi ni$an törenlerine bir gitsinde baksin millet ne giyiyor.

ses tonu ne kaDAR cırkın ya yapmacık yapmacık konusmalar...

tombıs bayanı cok sevdım ben ınsallh o kazanır

Son düzenleme:
60 parfum hıc kullanmıyor koleksıyon yapıyor yada boş şişelerı saklıyrr

o kadar renklı kıyafetler var kı kılo sorunu da yok gıttı ne renk aldı

bu yarışmayı ilk kez bu hafta izledim pazartesi günü bir de bugün...iki tipte çok yapmacık ve gıcık
özellikle bugünkü konuşmaları felan :52: birde bu kız nasıl 19 yaşında yahu sanki 30 yaşında kıyafetleri,saçı, bacakları çok kalın bir de miniyle ince çorap giymiş:27:...bu günkü elbisede nişanla alakası olmayan bir seçim...bir tek makyajını beğendim
gerisi boş...
sanırım katılan yarışmacılar hep böyle birbirini çekemiyor herkes birbirini eleştirme derdinde
iyi olsada iyiydi diyen oldumu ki??

Şu Nurcan denen şahsın boyu 1.62 değil miymiş, ben mi yanlış okudum yoksa.

Yaa bir insan o kısacık boyuyla neden sürekli benim boyum uzun ya, o yüzden giydiğim elbiseler boyumu ortaya çıkarsın istiyorum gibi saçma sapan laflar ediyor anlayamadım. :53::53::53:

Bir de bebek yüzlüyüm demiyor mu, aaayyy bebek yüzlü görmesem inanacağım. :53::53:
Cidden şaka gibi bir insan. Şok oldum izleyince. :53::53:
Evet hoş kız ama asla çok güzel sıfatını alacak tipe sahip biri değil. :19::19:
Bildiğin şişko suratlı, saçı sarı olmasa kendi koyu renginde olsa vasatın da altında görünecek bir tip, oldukça sıradan, özelliksiz.
Hayretler içinde izledim, biri bu kızı uyandırsın. :53::53:

Ama kıyafetinin rengini çok beğendim. Güzel uydurmuştu her şeyi.
Ruju feciydi, hiç yakışmamıştı onu beğenmedim.

ilk defa bu hafta izledim yarışmayı.
sonnur coook vasattı o kadar rüküşdü ki. sanki 10 yıl öncesine gitmiş gibiydi

dün ki hanım cok tatlıydı ama sacları makyajı ve elbisenin rengı cok kötüydü. ama denediği gelinliğe baaaayıııldııım. şimdi tekrar dügünüm olsa kesinlikle öyle bi gelinlik tercih ederdim

bugün nurcana sinir olsamda seçimleri çok şık ve uyumluydu. bilhassa sacı ve makyajını cok güzel yaptırdı. elbise denediklerı arasında en güzeliydi bence ama kesinlikle nişsan için uygun degildi

ben en cok tombiş kadını merak ediyorum. en kendiyle barışık kompleksız olanları o

Ben elbiseye de elbisenin renginede bayildim. Saci da guzel oldu, ayakkabisida hostu. Yalniz nisan icinmiydi bu kiyafet tartisilir.
Nurcanin kendisine gelince bukadar kendini begenmesi, simarik davranmasi, ses tonu ve o sac rengi onu bayya basitlestirdi. O yarismaya ozellikle mi seciyorlar boyle anormal insanlari acaba???:31:

biri bana anlatsın nasıl ve ne renk elbise giydi bugünkü yarışmacı nurcan mı neydi adı:1:

bugün kim yarışıyo acep:26: cengiz pudra moda dedi diye alış veriş sitelerinde pudra elbise arıyorum ama bi türlü yetişemiyorum hep tükenmiş oluyo:27::27:

Back
X