yok ya çenesinin tipi bir de saç tipi benziyo.. bu kadına benzeyen benim tanıdığım en az 3 kişi var. hatta birisi vardı bi kız o sandım ilk gördüğümde
yazık günah o paraya..gidip bi fakire vermezler ama...
ay benim saçımda böyle, bende bileğime bi çanta taksaam, gözümede kocaman gözlük alsana bekım
gönülden korkmuş olabilir bence,kadının çok despot bi havası var ya
kocası almış ya, koynumda yılan beslemişim mi demek istiyo acaba
ay benim saçımda böyle, bende bileğime bi çanta taksaam, gözümede kocaman gözlük alsana bekım
ya bunlar 2bin 3 bine çanta 25bine saat 5binde kemere para verebileceklerine programa katılamdan önce kaşlarını bıyıklarını manikürlerini 20 tl verip yaptırsaydılar daha inandırıcı olurdu...sen aldığının fiyatını söyleme iyi mal üstünde konuşur zaten...en azından küçük duruma düşmessiniz...giydiğin herşey yakışsa bile bi kelimeyle yerin dibini boylarsın
ay evet düşük bel olunca da göbek çıkıyor yağlanma oluyor yanlarda. yüksek bel de bulursak alırız.. hiç görmedim ben dışarı çıktığım zamanlarda
çok ilginç nişanlısının karşısına hiç makyajsız çıkmamış, adam evlenince şoka girmesin makyajsız halini görünce, bu kim diye
çok ilginç nişanlısının karşısına hiç makyajsız çıkmamış, adam evlenince şoka girmesin makyajsız halini görünce, bu kim diye
burdaki tüm yarışmacılar sanki kraliyet soyundan geliyor ve harika ötesi giyindiklerini sanıyorlar..yazık harcanan paraya harcanan zamana ve en önemliside bizlere yazık.bu tuhaf tipleri izletiyorlar bizlere:)))))
galiba damatta kraliyet ailesinden sadece yatak odası 30 bin tutmuş
canım napalım seviyoruz alışverişi, biz yapmasak bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?