Bana Herşey Yakışır Kanal D

yok ya çenesinin tipi bir de saç tipi benziyo.. bu kadına benzeyen benim tanıdığım en az 3 kişi var. hatta birisi vardı bi kız o sandım ilk gördüğümde

ay benim saçımda böyle, bende bileğime bi çanta taksaam, gözümede kocaman gözlük alsana bekım

aayy anneler gününde kaynanayı çatlatma konsepti yapsalardı ya, öğle yemeği yerine

dikkat ettinizmi bilmem ama reklamdan sonra geçen fragmanda gönülün hangi kıyafetle çıktığı sahneyi gösterdiler sandalye üzerinde otururken bi ara yanlışmı gördüm dedim ama kadın o elbiseyle çıktı sonrasında sanırım tamamen yanlışlıkla konuldu,bu arada bluzunu hiç beğenmedim ama pantolonu hoştu

ya bunlar 2bin 3 bine çanta 25bine saat 5binde kemere para verebileceklerine programa katılamdan önce kaşlarını bıyıklarını manikürlerini 20 tl verip yaptırsaydılar daha inandırıcı olurdu...sen aldığının fiyatını söyleme iyi mal üstünde konuşur zaten...en azından küçük duruma düşmessiniz...giydiğin herşey yakışsa bile bi kelimeyle yerin dibini boylarsın

hisselerime tercüman oldun :13::13::13:

ay evet düşük bel olunca da göbek çıkıyor yağlanma oluyor yanlarda. yüksek bel de bulursak alırız.. hiç görmedim ben dışarı çıktığım zamanlarda

valla biz türk kadınlarının yüzde doksanına yakışmıyo zaten, boyu daha kısa ve kalça göbeği büyük gösteriyo, düşük bel için incecik ve uzun olmak lazım
benimde yüksek bel yok, çünkü mağzalarda bulamıyorum olanlarında modeli berbat
ama sanırım alternatifli çıkarıyolar artık, aynı modelin hem yüksek hem düşük bellisini... ama daha bulmak nasip olmadı... bence bu saçma moda gereksiz şekilde çok uzadı, yıllar oldu yani, artık vazgeçilme vakti geldi

çok ilginç nişanlısının karşısına hiç makyajsız çıkmamış, adam evlenince şoka girmesin makyajsız halini görünce, bu kim diye

Son düzenleme:
çok ilginç nişanlısının karşısına hiç makyajsız çıkmamış, adam evlenince şoka girmesin makyajsız halini görünce, bu kim diye

burdaki tüm yarışmacılar sanki kraliyet soyundan geliyor ve harika ötesi giyindiklerini sanıyorlar..yazık harcanan paraya harcanan zamana ve en önemliside bizlere yazık.bu tuhaf tipleri izletiyorlar bizlere:)))))

burdaki tüm yarışmacılar sanki kraliyet soyundan geliyor ve harika ötesi giyindiklerini sanıyorlar..yazık harcanan paraya harcanan zamana ve en önemliside bizlere yazık.bu tuhaf tipleri izletiyorlar bizlere:)))))

galiba damatta kraliyet ailesinden sadece yatak odası 30 bin tutmuş

canım napalım seviyoruz alışverişi, biz yapmasak bile

şuan yarışan güliz hanım sanırım az önce söyledi yatak odası ve şifonyere 30 binlira vermiş.görgüsüzlükte son nokta.allah herkese çok versin gözümüz yok ama bukadarına da pessssssssss.demekki nekadar paran olsada insan olmak başka bişeymiş bunu gördüm.

yaf elbise 128 lira bütçen yeter mi diyo, 2 saat hesap yapıyo kız ya, yeteceği belli mi değil

zengin olmak güzel bişey allah daha çok versinde, zenginliği sindirmiş biri parasıyla hava atmaz bence, şahika gibi

galiba damatta kraliyet ailesinden sadece yatak odası 30 bin tutmuş

canım napalım seviyoruz alışverişi, biz yapmasak bile

evet evet kesinlikle damat kraliyet soyundan ama biraz zevksiz bir kız bulmuş yazık üzüldüm çocuğaa:)))bakın modacıda aynısını söyledi haftanın konseptinee hiç uymamış baktıkları.ben söylemiştim zevksiz diye
bayan milleti işte huyumuz kurusun çok seviyoruz alışverişi giyinmeyi süslenmeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…