Bana Herşey Yakışır Kanal D

kuaförlerde para beğenmiyo ya 250 lira iyi para bu zamanda
birde metro sexsüel bir erkekse nedende daha pahalı oluyo neden acabaki:44:

kuaförlerde para beğenmiyo ya 250 lira iyi para bu zamanda
birde metro sexsüel bir erkekse nedende daha pahalı oluyo neden acabaki:44:

ya bırak allah aşkına, kuaför arkafdaşı baksana kanka muhabbeti, 250 kendi parasımı tabii koylayca veriverdi kalan son parasının hepsini...
gelin saçı içinde normal bi para bence

ya bırak allah aşkına, kuaför arkafdaşı baksana kanka muhabbeti, 250 kendi parasımı tabii koylayca veriverdi kalan son parasının hepsini...

başka kuaför olsaydı pazarlık yapardı. vay uyanık hemen kendi adamını ayarlamış.

canım farkettim hemen eline sıkıştırdı parayı pazarlık falanda yapmadı

Perşembe günü yarışacak olan dördüncü yarışmacımız „güzellik Kraliçesi“ lakaplı Banu Öztürk.Öztürk 25 yaşında, 1.78 boyunda ve 38 beden.

nez e benzeyen yarışcakmış, güzellik kraliçesi diye upuzuuun lakapmı olur ya, bence banu kendi uydurdu lakabım bu diye

hiç öyle durmuyorduuu

nasil bir 38 beden bu..

bende 38 im ama bu kadar iri degilim..

ya da hakikaten tv sisman gösteriyor demeleri dogru..

bacaklari kalcasi iri yani :)) ama beli ince :))

yahu yine topuklu ayakkabıyla gidiyo biri alışverişe... gördüm fragmanlarda ayakkabısını çıkarmış koşuyodu sokakta... madem giyme bee akıl yok mantık yok bunlarda

çok güler yüzlü bir bayan ama
allah günah yazmasın burnu filan ne biçim
yaptırmış olabilir mi bi tuhaf duruyor

töğbee allahıımm

ama çok sempatik, hep gülüyor pozitif birii

sırt dekolteli gelinlik giydiklerinde o bağların ordaki etler katlanıyor bence çok itici duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…