Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ecemin konuşmalarına anlayan var mı,ben anlıyamıyorum ne dediği mıymıy ayrıca kısa tişörtla giydiği tayt da ne kadar tuhaf duruyor ,bu kız giydiği giyisilerle iş görüşmesine gitmeye düşünüyor galiba iş görüşmesini nişantaşında gezmeye çıkmak sanıyor,bir de erkek ayakkabı denemedi mi, gülmekten kırıldım
bu Ecem ne kadar zevksiz bir genc kiz ya,inanilmaz.zevksizliginin yaninda gitti erkek reyonundan ayakkabi aldi.igrenc ötesi.göz zevkim bozuldu bugün:120::120::120:
bu kızın giysileri tarzmı şimdi tam bir saçmalık tarzı olan çok insanlar var hayran olduğum erkekside giyinemilirsin military tarzıda ama bu yemin edrim palyanço gibi oldu dantelli toka erkek ayakkabısı ne alaka
daha bir fırın ekmek yemesi gerek tarzının oturması için birazda kilo vermeli bacaklar çok kalın
bu yaşta dikkat etmezse ileride balina gibi olur bu kız
bugunki ecem kizimiz cok komikti)))) ne bicim konusuyordu))) cocuksu hicte ona yakismayan hareketler falan bide degisik olacam diye erkek ayakkabisi giymeler cok zevksiz, alakasiz kiyafetlerdi....
bakalim yarin ne olacak.ya ben bazen unutuyorum programi,ortalarinda aciyorum bugünkü gibi.alisamadim bir türlü o saatte televizyon acmaya.kacirmakta istemiyorum:97:
bide 36-38 beden yazmışlar nasıl oluyor anlamadım kızın bacaklar kereste gibiydi zaten bide o bacaklarla süper mini şeyler giyiyo bi insanın göz zevki anca bu kadar bozulabilir ayrıca o kıyafetle değil iş görüşmesine sirke bile gidilmez
Kanal D Ekranlarında Çok Yakında Özellikle Kadınları İlgilendiren Yeni Bir Yarışma Programı Başlıyor.
Kanal D'nin yeni yarışma programının adı "Bana Her Şey Yakışır".
Birbirlerini hiç tanımayan beş kadın haftanın en şık bayanı olmak için yarışacak. Yarışmanın kuralları çok basit: Her gün bir hanım kendisine verilen bütçeyle tarzını yaratacak ve giyim zevkiyle diğer bayanlara kendini beğendirerek en yüksek puanı almaya çalışacak. Haftanın son günü hemcinslerinden en fazla puanı alan yarışmacı 10 .000 liranın da sahibi olacak.
Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ekran başındaki hanımlara en son moda trendlerini ve şık görünme sırlarını verirken yarışmacıların seçimlerini de değerlendirecek.
Haftanın 5 günü ekrana gelecek olan "Bana Her Şey Yakışır" isimli programa Kanald.com.tr üzerinden başvurulabiliyor. [2494204]