Bana Herşey Yakışır Kanal D

ayy bugün yarisan kadin nedir böyle yaaa ne kadar cirkin hareketler koskocaman kadin lolita olmusmus:60:söyle yasini basini almis insanlar neden bi türlü yaslarini kabul edemiyolar 15 yasindaki cocuk gibi davraniyolar.su saca basa bak ama zavallim kendili lolita saniyo.:50:

Sirf bu abuk insanlar icin izliyorum bu programi.Ne kadar basit hareketler yaa.Aciyorum böyle insanlara ne guzel yasini yasasana cicili bicili elbise istiyo :53:kendi elbiseside zaten genc kiz elbisesi zavallim hayal dünyasinda yasiyo

bugün yarışan Besa'nın ne 31 yaşında, ne de 36 beden olduğuna inanıyorum. Külliyen yalannnnn.... Göz var, nizam var.. Kendisi tam bir teşhirci ayrıca..:53:

kızlar 34 bedene girdi girmesinede kalça göbek göğüs hepsi fışkırdı:27:

öğlen arası eve gidince şöyle bir baktım yarışmaya gözlerime inanamadım kadının üzerindeki kıyafette göğüsler fora, her seçtiği elbise de göğüs dekolteli birde transparan giymişti.:53::53::53:nasıl hareket ediyor ya bide 34 beden istedi:53:

elbise almaya gitti adam eridi. kadın size teslim olmak zorundayım diyince, 300 liraya aldı:D:D nerdeyse göğüs ucu kapalı sadece ya ayy tü tü tü :63:

Son düzenleme:
orasını burasını açan kadınlara illet oluyorum sanki göğüslerini açtıda millette büyülendi ondan ne kadar itici oysaki...

evet canım bu dekolte ötesidi resmen dışarıdaydı göğüsler:27:
ve vizon rengi elbiseyle kırmızı çok kötü oldu...
ben katılmış olsadım...beyaz ve lacivert renklerle kırmızıyı kombin ederdim...

Bu bahsettiğiniz gögüsler fora kadının düşüncelerine de demeli neymiş erkek aldatrmış kadın affedermiş:53:
Şok oldum resmen gögüsleride iğrenç gözküyo patlicak resmen

ya kızlar ben bu yarışmayı anlayamadım
daha doğrusu katılanları anlıyamadım
hepsi manken gibi , hepsi çıtçıtlı postişli , estetikli ..
hepsının gardolabı ünlülerin dolabı gb..
birde hepsinin ayakkabıları sanki hiç giyilmemiş gb elbise dolabında duruyor
ya bunlar nasıl oluyor yanı sızler de ayakkabılarınızı elbıse dolabınızamı koyuyorsunuz
ayakkabı dolabı ayrı olmazmı benmı cok gerı kaldım

Back
X