Bana Herşey Yakışır Kanal D

ya kızlar ben bu yarışmayı anlayamadım
daha doğrusu katılanları anlıyamadım
hepsi manken gibi , hepsi çıtçıtlı postişli , estetikli ..
hepsının gardolabı ünlülerin dolabı gb..
birde hepsinin ayakkabıları sanki hiç giyilmemiş gb elbise dolabında duruyor
ya bunlar nasıl oluyor yanı sızler de ayakkabılarınızı elbıse dolabınızamı koyuyorsunuz
ayakkabı dolabı ayrı olmazmı benmı cok gerı kaldım

dikkatini çektiyse o ayakkabıların hiçbiriside daha önceden giyilmiş gibi durmuyor altları falan o kadar temizki bazıları eski sadece heralde yarışmaya çıkacakları için bi kaç çift satın alıyorlar yoksa o ayaykkabılar elbise dolabını falan kokutur ya olmaz kesinlikle:68:

bence yarışma için ayakkabı almıyorlardır bu yarışmaya zaten kokoşluğu kafaya takmış hanımlar katılıyo...ben onlar gibiyim diyemem sade ve sıradan bir vatandaşım ayakkabı merakım var birazkışlık ayakkabı bot 6 tane..hepsi tolam 15 falandır 6 tamede çantam var sanırsam..o bile bana çok gibi geliyo...

dikkatini çektiyse o ayakkabıların hiçbiriside daha önceden giyilmiş gibi durmuyor altları falan o kadar temizki bazıları eski sadece heralde yarışmaya çıkacakları için bi kaç çift satın alıyorlar yoksa o ayaykkabılar elbise dolabını falan kokutur ya olmaz kesinlikle:68:

genelde ünü marakalrın ayakkabılarını kullananlar onları elbise dolabında saklar. ünlülerin evlerine bakarsan onlar da öyledir.
ayakkabılar hem sürekli giyilmediğinden hem de kaliteli olduklarından koku yapmıyorlardır diye düşünüyorum

Bu haftanın Ankarada çekilmesi çok ilginç geliyor bana:52: Hep gördüğüm,gezdiğim yerler televizyonda sanki bambaşka daha güzel yerlermiş gibi görünüyor :6:
Şuan yarışan bayan, adı Nagihanmış sanırım, 25 yaşındaymış :61: 35 gibi duruyo..

:19::19::19:

bunlar nasıl insanlar böyle ya..ve bu tüketim çılgınlığı,bu şımarıklık,kendini bilmezlik

yazık ya yazık.....................:50::50::50::50::50:

genelde ünü marakalrın ayakkabılarını kullananlar onları elbise dolabında saklar. ünlülerin evlerine bakarsan onlar da öyledir.
ayakkabılar hem sürekli giyilmediğinden hem de kaliteli olduklarından koku yapmıyorlardır diye düşünüyorum

olabilir tabi canım benim ayakkabı takıntım çok olmadığından ayakkabılarımı sadece girişteki ayakkabı dolabında saklıyorum bu açıdan düşünmemiştim ama bazıları kesinlikle yeni gibi duruyor o yüzden bana öyle geldi

uzun zamandır ızlemıyordum bı baktım ,bızım özge bu ya..

zaten izmir deymiş..acaba baska kımler var ..

cok sacma bi program kendini begenmis bi kac kadin yarismaya katilip moda ogretmeye kalkisiyorlar hepsinin saclari ayni masali pirlanta takilar vs vs ne elbiseleri ayaakkabilariyla nede cantalariyla ... uyum saglamiyor

kizlar gecen haftalarda tesetturlu bi yarismaci katilmis, terzisinme diktirmis hatta.
hangi bolum bilen var mi?

bu hafta adana dalar

salı günü yarışacak olan kişiyi hatrlarsınız kızlar

eskiden biz evleniyoruz vardı(caner tulin dönemi) orda iki karfdeş yarışmıştı
biri gülcan diğeri gönül

şimdi salı günü gönül varmış

292032_301669036514854_276387259043032_1479080_1384221806_n.jpg

Bugünkü kadın tamamen felaket, çizme-kış konseptine bot giydi ve neredeyse yarı çıplaktı, çorap morap Hak getire zaten..

bugün yarışan kadının Sevinç Erbulak'ın yıllar önce kaybolan ikiz kardeşi olma ihtimali nedir:53: inanılmaz benziyor.

BU HAFTA kazanmayı en çok hak eden bayan Çağrı Hanım'dır.ama kıskanç kadınlar 3 puan falan verdi.hayret ya ne kadar kıskançlar onu geçtim yeni yetme 18 yaşındaki kıza mı kadına mı desem ona noluyosa.Çağrı Hanım çok mükemmel o kazanmalı

ne kadar sevimli ve samimi bi adam şu cengiz. ah bide uzun cümle kurmaya çalışmasa:31:

kızlar bugün yarışan kadın oyuncu değilmi hep böyle silik rollerde oynayan bir bayan dikkat ettiyseniz cast ajansındanmı yoksa buda

Back
X