- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 358
- 35
Off kızlar ya bu düğün hazırlıkları beni bitiricek hele birde böyle rahat bir adamla daha çileden çıktım.Biz düğünü 2010 sonu gibi yapalım dedik maddi durumumuz biraz daha rahatlasın sonra beyfendi tutturdu böyle olmuyor 6.ayda evlenelim bitsin.EE onada tamam dedik ama gelin görünki daraltılar basıyor bana.Kına gecesine ne gerek var,bu kira çok fazla,bu düğün salonu olmaz.Artık çıldırma noktaasına geldim.Daha gelinliğim bile yok ortada adam utanmasa onuda bedavaya getiricek.Anlıyorum kısmaya çalışıyor ama bazı şeylerde kısılmaz ki ben zaten elimden geleni yapıyorum ama onun dahada çok diretmesi beni bayıltıcak artık.Az önce bi eve baktık geldik 3+1 ev dubleks önüde bahçeli dıştan şirin bir ev ama içine bi girin vasat kirası uygundu 550,00 tl dedi adam biz mobilyacı oldugumuz için diyoki mutfagını yaptıralım alt katının kapısını penceresini de pimapen yaptıralım.Ayy deli oldum ya evin ederi 550,00 bile değil hemde 1 kira depozito vericez bide yetmiycek içini yaptırıcam bunun yanında bide tasarruf yapıyor beyfendi.Çıldırdım adamın yanında madem masraf olmasın istiyosunda o evi yaptırana kadar doğru düzgün bi ev tut o parada yanında kalsın dimi.emlakçı 700,00 tl kiralı bi ev daha var ona bakalım dedi bu seferde kirası fazla diyor napıyım ben şimdi bu adamla akşam 6da düğün salonuyla görüşmeye gidicez.ordada beni deli edicek biliyorum..Daha şimdiden isteğimi kırdı tek başına ooofff allah aşkına ben mi fazla şey istiyorum yaa boshayallersmileboshayallersmile