- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Nasıl bir tehdit ? Belki boş sallıyordur,ben yaptığınızda bir yanlış göremedim.Ben de gider söylerdim eğer kız arkadaşımsa,etik olup olmaması umurumda değil.
Tehtid eden çocuk sevgilimin 10 yıldan fazladır arkadaşıymış, çocuk sevgilimin de onu korumasını beklemiş ama sevgilim doğrunun tarafında olunca ona "Sen ve kız arkadaşınla uğraşacağım, seni de döveceğim" gibi şeyler. Kendimden yana bir korkum yok çünkü kimsenin elinde yanlış yaptığım birşeye dair bir kanıt yok, ailem de doğrum da, yanlışım da hep yanımda. Sadece erkek arkadaşımı bu duruma düşürmek istediğim en son şey bile değildi. En çok ona üzülüyorum
Siz düşürmemişsiniz,sevgiliniz seçmiş sizin tarafınızda olmayı.Böyle bir insanla arkadaş olmaması da onun faydasına hem,gerçek yüzünü görmüş oldunuz.
Uzulme erkek arkadaşın arkadaşının gerçek yüzünü görmüş bence çok da iyi olmuş sizde onu şikayet ediceginizle tehtit edin olsun bitsinbu arada havlayan köpek isirmaz benim insanlarda tecrübe ettiklerime gelirsek ne sen sor ne ben anlatiyim nankoru mu desem kadir kıymet bilmeyeni mi gırla bu aralar hayatım da
Elbette tabii, ben de o yönden bakıyorum zaten ama hakkım mıydı dedim, ayrıca bir yandan da vicdanım çok rahat. Sevgilisiyle ayırmış olduk belki, bir daha cesaret edip aldatmaya giderken hep aklında olur.
Hakkınız mı,onu ben de bilemiyorumÇünkü 2 kişinin özeli ama bu tip durumlarda etik bende çalışmıyor maalesef.Tanıdığım bir kişiyse o kız,aptal yerine konulmasına dayanamam.
Bundan sonraki hayatında sürekli aldatacak olsa bile bir kıza yardımcı oldunuz.Yazık,kandırmaya devam edecekti.Hem de gerçek yüzünü görmüş oldunuz.Görmezden gelin,zamanla susar bence.
Hayatımdan çıkararak selam sabahı keserek erkek arkadaşın bı iki gün adm yerine koymasin toparlar küçük oglandaO söz kızlarla bu mevzuyu konuşurken geçti aramızda :) Vallaha doğru dediniz ama can sıkıcı bir mevzu, ben bu tehtid konuşmalarını duyunca mesaj atıp "Hodri meydan" demek istedim, sonuçta o kim ki önüne gelene boyle şeyler söyleyebiliyor, ama sevgilim engel oldu, zaten bir hata yaptım dedim bari bu sefer oturayım popomun üstüne. Peki siz nasıl baş ediyorsunuz böyleleriyle?
Hayatımdan çıkararak selam sabahı keserek erkek arkadaşın bı iki gün adm yerine koymasin toparlar küçük oglandaçok adam yerine koyarsaniz daha da kabarır küçük oğlan
Oooo tatlım benim yaşamın boyunca hayatından daha çok insan cikaricaksin sana tavsiyem çıkarırken fazla önemsememen sonuçta boş insanlar için hirpalanmana değmez ki fazlalık olup hayatında kalicaklarina olmasınlar daha iyiÇooooook teşekkür ederim. Bir önceki konumda bahsetmiştim, çok yalancı, dedikoducu, kalitesiz insanlar gördüm, selam sabah kestim çok yanlız kaldım, nerde hata yaptım bilemedim vs. Üniversite hayatında böyle, iş hayatında ne olacak dedim, bazen çok küçük göruyorum böyle boş muhabbetleri ilerki yaşamımda yaşanacak sorunları düşündüğümde, yine de midemi bulandırıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?