Bana insanları anlatır mısınız?

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba herkese,

Sizden çok küçük bir ricam olacak, bana insanlar hakkında tecrübe ettiklerinizi yazar mısınız?

Benden yaşca büyük olan da vardır, yaşıt olanda, lakin insani ilişkilerde çok zayıfım, ayrıca fevri tavırlarım ve bazen karşımdakinin iyiliğini isterken yaptığım boşboğazlılıklar var. Birkaç gün önce, sevgilimin çok yakın arkadaşı, kendisinin de sevgilisi olmasına rağmen kızı ev arkadaşımla aldattı. Nereden bilebilirdi ki çapkınlık yaparken benim evime denk geleceğini? :) Sevgilim sus dedi, susmadım. Ihanete gelemem, özellikle ihanete göz de yummam. Hiçbir çıkar göz etmedim fakat sevgilim de ben de o çocuktan baya bir tehtid aldık. Hem suçlu hem güçlü. Her birimizin hatalarının farkındayım, keşke biraz daha akıllı bir kız olsaydım, duygularımla hareket etmeseydim. Kurnaz değilim, orta yok bulmak mı? Hak getire... Bana biraz öneri verin, eleştirin istiyorum. Nasıldır insanlarla baş etmek?

Nasıl bir tehdit ? Belki boş sallıyordur,ben yaptığınızda bir yanlış göremedim.Ben de gider söylerdim eğer kız arkadaşımsa,etik olup olmaması umurumda değil.

Nasıl bir tehdit ? Belki boş sallıyordur,ben yaptığınızda bir yanlış göremedim.Ben de gider söylerdim eğer kız arkadaşımsa,etik olup olmaması umurumda değil.

Tehtid eden çocuk sevgilimin 10 yıldan fazladır arkadaşıymış, çocuk sevgilimin de onu korumasını beklemiş ama sevgilim doğrunun tarafında olunca ona "Sen ve kız arkadaşınla uğraşacağım, seni de döveceğim" gibi şeyler. Kendimden yana bir korkum yok çünkü kimsenin elinde yanlış yaptığım birşeye dair bir kanıt yok, ailem de doğrum da, yanlışım da hep yanımda. Sadece erkek arkadaşımı bu duruma düşürmek istediğim en son şey bile değildi. En çok ona üzülüyorum

Siz düşürmemişsiniz,sevgiliniz seçmiş sizin tarafınızda olmayı.Böyle bir insanla arkadaş olmaması da onun faydasına hem,gerçek yüzünü görmüş oldunuz.

Uzulme erkek arkadaşın arkadaşının gerçek yüzünü görmüş bence çok da iyi olmuş sizde onu şikayet ediceginizle tehtit edin olsun bitsin bu arada havlayan köpek isirmaz benim insanlarda tecrübe ettiklerime gelirsek ne sen sor ne ben anlatiyim nankoru mu desem kadir kıymet bilmeyeni mi gırla bu aralar hayatım da

Siz düşürmemişsiniz,sevgiliniz seçmiş sizin tarafınızda olmayı.Böyle bir insanla arkadaş olmaması da onun faydasına hem,gerçek yüzünü görmüş oldunuz.

Elbette tabii, ben de o yönden bakıyorum zaten ama hakkım mıydı dedim, ayrıca bir yandan da vicdanım çok rahat. Sevgilisiyle ayırmış olduk belki, bir daha cesaret edip aldatmaya giderken hep aklında olur.

O söz kızlarla bu mevzuyu konuşurken geçti aramızda :) Vallaha doğru dediniz ama can sıkıcı bir mevzu, ben bu tehtid konuşmalarını duyunca mesaj atıp "Hodri meydan" demek istedim, sonuçta o kim ki önüne gelene boyle şeyler söyleyebiliyor, ama sevgilim engel oldu, zaten bir hata yaptım dedim bari bu sefer oturayım popomun üstüne. Peki siz nasıl baş ediyorsunuz böyleleriyle?

Elbette tabii, ben de o yönden bakıyorum zaten ama hakkım mıydı dedim, ayrıca bir yandan da vicdanım çok rahat. Sevgilisiyle ayırmış olduk belki, bir daha cesaret edip aldatmaya giderken hep aklında olur.

Hakkınız mı,onu ben de bilemiyorum Çünkü 2 kişinin özeli ama bu tip durumlarda etik bende çalışmıyor maalesef.Tanıdığım bir kişiyse o kız,aptal yerine konulmasına dayanamam.
Bundan sonraki hayatında sürekli aldatacak olsa bile bir kıza yardımcı oldunuz.Yazık,kandırmaya devam edecekti.Hem de gerçek yüzünü görmüş oldunuz.Görmezden gelin,zamanla susar bence.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Hayatımdan çıkararak selam sabahı keserek erkek arkadaşın bı iki gün adm yerine koymasin toparlar küçük oglanda çok adam yerine koyarsaniz daha da kabarır küçük oğlan

Hayatımdan çıkararak selam sabahı keserek erkek arkadaşın bı iki gün adm yerine koymasin toparlar küçük oglanda çok adam yerine koyarsaniz daha da kabarır küçük oğlan

Çooooook teşekkür ederim. Bir önceki konumda bahsetmiştim, çok yalancı, dedikoducu, kalitesiz insanlar gördüm, selam sabah kestim çok yanlız kaldım, nerde hata yaptım bilemedim vs. Üniversite hayatında böyle, iş hayatında ne olacak dedim, bazen çok küçük göruyorum böyle boş muhabbetleri ilerki yaşamımda yaşanacak sorunları düşündüğümde, yine de midemi bulandırıyor işte

Oooo tatlım benim yaşamın boyunca hayatından daha çok insan cikaricaksin sana tavsiyem çıkarırken fazla önemsememen sonuçta boş insanlar için hirpalanmana değmez ki fazlalık olup hayatında kalicaklarina olmasınlar daha iyi

sun tzu savaş sanatı

okuyun. fevri ve gururlu bi insandım ben de. haklı olmanın beni mutlu etmediğini doğru insan olanı toplumda el üstünde tutmadıklarını fark ettiğim anda artık bu inadımı bıraktım. yine de kimseye bile isteye kötülük yapmam ama artık önceliğim kendimim.

İnsan ilişkileri zor ve karmaşık maalesef. Her doğruyu sözlediğinizde alkışlanmayabilirsiniz ve her sözünüzün ardından hep beklenen olmayabilir. Yani bu olayda olanlara ek kız arkadaşınız erkek arkadaşını bırakmayabilir ve siz daha kötü bi duruma düşebilirdiniz ( herşeye burnunu sokan ya da iftira atan insan olabilirdiniz). Yani her doğru her yerde herkese söylenmez. Yaptığınızı taktir ediyorum yanlış anlaşılmasın. Ama insanların nerede ne yapacağı belli olmuyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşadında doğru değil. Ailenizi önemseyin. Sır tutamıyorsanız ( karşı tarafın iyiliği için deyip anlatıyorsanız) karşınızdakine anlatmayın sır saklayamam deyin. Bu şekilde daha sağlıklı bir arkadaşlık kurarsınız. Ayrıca ben hiç söylentiyle hareket etmem. Yani biri arkamdan şöyle demiş, böyle yapmış ( bana söyleyeni de ifşa edemiyorum ya da kişi inkar ediyor) gibi konulara hiç girmem. Anlatan varsa da ben yüzüme laf söylemeyene nötr kalırım. Varsa cesareti yüzüme söyler. 3. kişilerin lafıyla hareket etmem. Hiç zararını görmedim. Size de tavsiye ederim.

Sessiz kalmamanız iyi olmuş. Erkek arkadaşınıza da bende bigün aldatmaya kalkarsam beni bırakır mesajı gitmiştir.

Başlığa istinaden;

Sana insanları nasıl anlatabilirm ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…