Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgä°lä° arkadaåım bende amelä°yat olmaya karar verdä°ää°mde araåtırma yaptım ve kararımı bu sä°teden yapılan yorumlara fä°kä°rlerä° okuyarak pekä°åtä°rä°p malatya da turgut ãzal tıp merkezä°ndekä° bä°lge tãrkbä°lene amelä°yat oldum.. ä°yyä°kä° de olmuåum yaklaåık 8 ay oldu ãok memnnum keåkede ãnceden olsaydın dä°yorum.. Tavsä°ye ederä°m
Bu forumda bir çok ameliyatlı burun gördüm ama badenin burnunu tek geçerim, inci86 (sanırım niki böyleydi) nın yeni burnunun suratına yakışması ve ifadesini güzelleştirmesi de ayrı etkiledi beni, Cemil Tugay'da karar kıldım, umarım pişman olmam.
off fiyatlar neden o kadar ucmus oralarda yaa valla bizim burda 1500 ü gecmiyo bile vede cok iyi doktorlar varmısplastik cerrahında bende amelyat oldum fakat ben kbb ye oldum amelyat olmusken kbb estetigimide yaptı süper oldu yaa :):):) sizlerin bahsettigi doktorlar istanbulda degilmi arkadaslar... ben dah20 gün oluyo amelyat olalı fotolarım var isteyen profilime girip bakabilir bende cok memnunum dktorumdan allah razı olsun ....