bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
geberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım

Altına dahi yattım ne kadar çirkin bir tabir. sen kendini böyle nitelendirdiğin sürece toparlanamazsın onuda geçtim yeni ilişkindede mutlu olamazsın.. net.
haklısınız unutamıyorum ki sorun orda her yerde anılar var zor sevdim çok sevdim gerçekten özür dilerim yanlış birşey dediysem

geberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Uslubun cok cirkin.. Kullandigin kelimeler korkunc.. Once şu metni duzenlemekle/duzeltmekle basla istersen..

Düşünce tarzini degißtir bence ilk once.ona degil kendine saygin olsun.
haklısınız da kendimi kullanmalık peçete gibi hissediyorum o kadar canımı yakıyor ki öğreneli 3 gün oldu bu 4 gün bünyem
kaldırmıyor gerçekten yemek yok uyku yok boş boş bakıyorum herşeye kendimi o kadar değersiz ve çaresiz hissediyorum ki

kor düştü yüreğime acı çekiyorum ben daha önce böyle birşey hiç yaşamadım lütfen yardımcı olun

haklısınız da kendimi kullanmalık peçete gibi hissediyorum o kadar canımı yakıyor ki öğreneli 3 gün oldu bu 4 gün bünyem
kaldırmıyor gerçekten yemek yok uyku yok boş boş bakıyorum herşeye kendimi o kadar değersiz ve çaresiz hissediyorum ki
Allaha sıgın dua et feraha ulaştir beni diye..anliyorum seni ama yapcakbisey yok allah onu islah etsin.sende kurtulduguna sevin düşünmemeye çalîş.

Boyle kendini saga sola vuracaksaydin niye ayrildin ki? Kendin ayrilmissin iste.

Belki o kizin insanlari gorunusune gore etiketlemeyen guzel bir kalbi vardir?
belkide lakin bende kötü biri değilim gözünün içine baktım resmen bilemiyorum

Allaha sıgın dua et feraha ulaştir beni diye..anliyorum seni ama yapcakbisey yok allah onu islah etsin.sende kurtulduguna sevin düşünmemeye çalîş.
çok teşekkür ederim desteğiniz için çünkü sabaha kadar ağladım Rabbimden başka kimsem yok zaten keşke
unutabilsem ama şimdi yeni biriylede görüşsem sağlıklı olur mu bilmiyorum

Ne yapcaksın bir şey yapma tabi ki.Git kafanı dağıt stalk yapıp durma kitap oku dua et. Çoğu sevgilinin arasında cinsel bitliktelik var zaten bunu o kadar abartma. Yaşamışsın bir kere pişman olup kendini yıpratma.

Ne yapcaksın bir şey yapma tabi ki.Git kafanı dağıt stalk yapıp durma kitap oku dua et. Çoğu sevgilinin arasında cinsel bitliktelik var zaten bunu o kadar abartma. Yaşamışsın bir kere pişman olup kendini yıpratma.
asslında çok haklısınız çok teşekkür ederim moral verdiniz

Bir dahaki sevgilinize kocamm demeden ilişki yaşayın, daha sağlıklı olur.

benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben akıllı da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim

Kisi yerini bilmezse öyle olur.
Insanlar sevgiliyken de birliktelik yasayabilir ancak kocamm demedikleri icin kendilerini bilirler.
Uslubunuz konusunda zaten arkadaslar hakli bir sekilde elestirmisler.
Kaldiramayacagimiz seyleri yasatmasin allah ancak kaldiramayacagimiz kararlari bazen kendimizi veriyoruz. o kadar seviyorsaniz ayrilmasaydiniz cekseydiniz sıkıntılariniz.

Back
X