bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

O kadar çirkin bir üslup kullanmışsınız ki, Okurken genç bir kız değilde 50 yaşında bir hayat kadını yazıyormuş gibi ifadeler. Neye yorum yazacağımı şaşırdım. Sizi üzdüğü için ayrılmışsınız, o da gidip başka birini kandırmış . Yüzük takınca nişanlanınca o sizi sürekli üzen adam kıymete mi bindi. Bi de gidip kıza hakaret ediyosunuz. Siz duba gibi değilsiniz belki ama şu ifadelerden sonra dünyanin en çirkin kadınısınız gözümde. Madem biriyle birlikte olmak size onun malı olma hissi veriyorsa bir daha evlenmeden kimsenin altına yatmayın(bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama balyoz gibi beyninize vursun istiyorum) ki adamın üzerinde hak iddia edebilesiniz.

Kendi rızanla birlikte olmuşsun ve kendin de ayrılmayı istemişsin. Şimdi de şöyle böyle diyorsun ... Adam senin için hiçbir şey yapmazken sen, onun gönlünü hoş edecek her şeyi yapmışsın. "Kocamdı" diyorsun. Bu, çok yanlış bir şey evlenmeden, resmi nikah basmadan koca olmuyor işte. Ve "altına yatmak" tabiri senin kendine ne kadar değer verdiğini bu herifi de ne kadar göğe yükselttiğini gösteriyor. İnsan kendisine böyle bir tabir kullanmamalı arkadaşım, hiç hoş değil. Olan olmuş, istemişsin birlikte olmuşsun, bunun pişmanlığından fayda yok artık. Sen, kendine değer vermemişsin ki adam nasıl versin. Bu kafayla devam edersen çok üzülürsün bu hayatta. Kendini toparlamalısın, bırak kimle nişanlanmışsa nişanlanmış küçümseme kimseyi. Sen de kendine yeni bir yol çiz, kendine değer ver.Allah yardımcın olsun.

Back