Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim siteye girdim dedi

romeoandjuliett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
10
4
36
39
Merhabalar,
Cok kötüyüm , ne yapıcağımı bilmiyorum. Kisaca ozetliyorum durumumu. 4 senelik evliyim , bebegim var . Bebegim 2 yasindayken ise dondum . bu surecte cocuguma annem ve esimin annesi bakti cok zorlandim ama . Aileler konusunda tartisiyorduk neyse uzatmicam. Daha once esimi instagramdan fake hesapla bir kizla konusurken yakalamistim ve bosanma esiginden donmustum. Ve gecen hafta aniden bir uygulama kullandigini ve orda birinin profili acik.gordum . O sinir aniyla ben cok bakmadim ve cok kotu oldum . Cocuk vsr diye cirkinlik.cikarmadim. Adliyeye gittik ve anlasmali bosanma taleninde bulunduk. Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim.siteye girdim dedi. Cok kotuyum kendi salakligima , cocuguma uzuluyorum . Kararliyim bosanicam ama nasil atlaticam bu durumu ben :(

Ben evli iken sadakat yükümlülüğünü yerine getiremeyen bazı erdemler yoksunu bir herifim diyemiyor da sizin kadınlığınıza mı b.k atıyor 😳 siz şerefsizlik yapıp onu aldatsaydınız ben erkek olamadım seni elde tutamadım der miydi? Hiç arkana bakma kardeş zararın neresinden dönsen kar. Eldeki malın kalitesi bu maalesef değişmez

Merhabalar,
Cok kötüyüm , ne yapıcağımı bilmiyorum. Kisaca ozetliyorum durumumu. 4 senelik evliyim , bebegim var . Bebegim 2 yasindayken ise dondum . bu surecte cocuguma annem ve esimin annesi bakti cok zorlandim ama . Aileler konusunda tartisiyorduk neyse uzatmicam. Daha once esimi instagramdan fake hesapla bir kizla konusurken yakalamistim ve bosanma esiginden donmustum. Ve gecen hafta aniden bir uygulama kullandigini ve orda birinin profili acik.gordum . O sinir aniyla ben cok bakmadim ve cok kotu oldum . Cocuk vsr diye cirkinlik.cikarmadim. Adliyeye gittik ve anlasmali bosanma taleninde bulunduk. Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim.siteye girdim dedi. Cok kotuyum kendi salakligima , cocuguma uzuluyorum . Kararliyim bosanicam ama nasil atlaticam bu durumu ben :(
Klasik pzvnk erkek savunması , adam olsaydı da evdeki karısına kocalık yapsaydı sana yeni hayatında mutluluklar dilerim.

Merhabalar,
İnanınki konu o değil hiç üzmeyin kendinizi,çevremde yüzüne it tükürmez tipte göbekli adamlar 180 boyunda manken gibi bakmaya kıyamayacağın eşlerini aldatıp bakımlı olsaydı güzel olsaydı diye suçluyorlar,kendi kusurlarına kılıf arıyorlar zannedersin bulnmaz hint kumaşı ben böyle söylersem aaa özür dilerim kocacım hemen kendimi toparlıyorum diyeceksiniz sanıyor,en güzelini yapmışsınız ayrılarak bulsun bakalım aradığı kadını varmıymış öyle bir tip,hem çalışsın,hem ev işi yapsın,hem enerjik cilveli olsun hemde çocuk baksın hey gidi.

İhanetin ardından gelen bu manipülatif ve çarpıtıcı savunma mekanizması var ya, gerçekten iğrenç bir şey.
Özür dilemeyi geçtim; yaptığı şeyi kabullenmek yerine, maskülen bir taleple neden sadık kalamadığını sana yüklemeye çalışması…
Ve bütün bunları yaparken, ortada bir çocuk var mı yok mu, onu bile düşünmemesi…

Merhabalar,

Erkek olsaydın beni çalıştırmasaydın bebekli halimle deseydiniz siz de?

Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim.siteye girdim dedi.
Bazı erkekler çok iğrenç gerçekten. Kendi şerefsizliğini, yaptığı ihaneti kabullenmek yerine size çamur atmayı, manipüle etmeyi seçmiş. Kendiniz ve çocuğunuz için tüm haklarınızı talep edin. Çok geçmiş olsun umarım daha iyi olursunuz.

Back
X