Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim siteye girdim dedi

Ne kadar ihanet eden duyduysam konuyu erkekler hep buna bagliyor yok kadin olsaydin yok bakimsizdin yok elde tutamadin..bi akrabamin cocugu olmuyordu doktor sorunu akrabamda gördü kadin tam 10 yil bi umut olur diye bekledi tedavi oldular falan...son gittikleri doktor akrabama artik sen de sorun yok sorun kadinda dedi ve 1 ay icinde akrabam kadini aldatti...kadin 10 yil sirtinda tasidi bizimki 1 ayda aldatti..malesef kani bozukmus...ve mahkemede bilin bakalim ne dedi.. kadinlik yapmiyordu......

Merhabalar,
Cok kötüyüm , ne yapıcağımı bilmiyorum. Kisaca ozetliyorum durumumu. 4 senelik evliyim , bebegim var . Bebegim 2 yasindayken ise dondum . bu surecte cocuguma annem ve esimin annesi bakti cok zorlandim ama . Aileler konusunda tartisiyorduk neyse uzatmicam. Daha once esimi instagramdan fake hesapla bir kizla konusurken yakalamistim ve bosanma esiginden donmustum. Ve gecen hafta aniden bir uygulama kullandigini ve orda birinin profili acik.gordum . O sinir aniyla ben cok bakmadim ve cok kotu oldum . Cocuk vsr diye cirkinlik.cikarmadim. Adliyeye gittik ve anlasmali bosanma taleninde bulunduk. Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim.siteye girdim dedi. Cok kotuyum kendi salakligima , cocuguma uzuluyorum . Kararliyim bosanicam ama nasil atlaticam bu durumu ben :(
E evde durmuş zaten, evden konuşmuş, bi yere çıktığı yokmuş ki. Sanki başka şansı varmış gibi konuşmasa mı acaba? Ay bunlar hem tipsiz hem çulsuz hem de çeneleri var, vurun bi tane ağzına geçsin ağrısı.

Anlaşmalı boşanmada umarım "hiçbir şey talep etmiyorum" diye yazmamışsınızdır. Mal paylaşımı nasıl oldu? Nafaka talep ettiniz mi? Şu an it herifin söylediklerini boşverin. Sakın gurur yapacağım diye her şeyden vazgeçmeyin, çok pişman olursunuz.

Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim.siteye girdim dedi.
Ne kadar iğrenç bir cümle. Utanmıyor üstüne sizi suçluyor özrü kabahatinden büyük. Sakın manipüle olmayın. Güzellikle, kadınlıkla alakası yok. Hayatında ki adam karaktersizse dünya güzeli de olsan aldatır.

Forumda okuduğum konulardan çıkardığım fikir; çoğu erkek aldattığına pişman bile olmuyor, üstüne günahsız eşini suçlamaya çalışarak günah çıkartıyor. O yüzden diyorlar ya affetmeyin diye.

Çok geçmiş olsun, her şey gönlünüzce olsun.

Erkek olup önce evdekine yetseydin de dışarıdaki kusur kalsaydı deseydiniz. Davara bak, hiç üzülmeyin gidin bir kahve yapın kurtulduğunuza şükredin.
Hayvan oğlu hayvan, ay çok sinirliyim

Merhabalar,
Cok kötüyüm , ne yapıcağımı bilmiyorum. Kisaca ozetliyorum durumumu. 4 senelik evliyim , bebegim var . Bebegim 2 yasindayken ise dondum . bu surecte cocuguma annem ve esimin annesi bakti cok zorlandim ama . Aileler konusunda tartisiyorduk neyse uzatmicam. Daha once esimi instagramdan fake hesapla bir kizla konusurken yakalamistim ve bosanma esiginden donmustum. Ve gecen hafta aniden bir uygulama kullandigini ve orda birinin profili acik.gordum . O sinir aniyla ben cok bakmadim ve cok kotu oldum . Cocuk vsr diye cirkinlik.cikarmadim. Adliyeye gittik ve anlasmali bosanma taleninde bulunduk. Bana kadin olsaydin beni evde tutsaydin evet baktim.siteye girdim dedi. Cok kotuyum kendi salakligima , cocuguma uzuluyorum . Kararliyim bosanicam ama nasil atlaticam bu durumu ben :(
Yani eşin olacak s.refsize göre kadın olmak neymiş ? Sen de deseydin ki sen de adam olsaydın da evine, hanıma baksaydın. İlk gördüğünüz an boşanmalı idiniz. Neyse artık önüne bakın kararından vazgeçmeyin.

Ahlakı bozuk insanı mezara koysan orda bile akıllanmaz. Sizin kadın olmanızla olamamanızla ilgisi yok. Bir kere bu sözü hiç kaale almayın. Süreci de zamanla atlatacaksınız bunun başka ilacı yok maalesef.

Kadın hem evi ile ilgileniyor, hem çocuk doğurup bakıyor, hem de dışarıda çalışıp para kazanıyor ama günün sonunda kadınlık etseydin deniyor. Çıldırmamak elde değil yeminle, yani böyle iğrenç tipler için okkalı küfürler var aklımda ama burada söylenmez.

Merhabalar,
Niye üzülüyorsunuz? Kendisi adam değilken size b*k atmak için kullanmış o lafı pislik herif

Klasik ahlaksız erkek hareketleri. Zamanla onun ahlaksızlığını sorgulamayacaksın. Çünkü bu onun hamurunda var. Üzülme kendine ve çocuğuna odaklan. Gurur yapıp sakın haklarından vazgeçme. Hayır sanki kendisi adammış! Da sanki senin kadınlığını sorguluyor hırt!
İnş çocuğunla musmutlu olursun.

Back
X