- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
7 gün icerisinde, uzun süredir bekledigin bir haber alacaksin, güzel bir haber bu. Sana sürekli dua eden bir kadin var ve senin icin cok güzel dilekler diliyor. Birsey icin cok sabrettigini gördüm ama mükafatini da alacaksin. Olmasini istedigin 2 sey var ama burda senin aklina girmeye calisan birini görüyorum, seni olumsuz etkiliyor. Her isin icinden cikiyor sanki. Düsüncelerin karisik, bulanik. Netlik kazanmayi bekleyen durumlar söz konusu. Inisli cikisli bir hayatin var su dönemlerde. Bir de hedefin var yavas yavas tirmaniyorsun, ilerliyorsun. Kontrolü eline alman gereken bazi konular var. Birisi senin sirtina yük bindirecek gibi görünüyor, sorumluluk alman gereken durumlar var. Diledigin 2 sey de gerceklesecek insallah. 2 muradin da sana cok yaklasmis, ard arda 2 si de geliyor. Bir de üzerinde nazar var aman dikkat et.
Tabak: Burada güclü birinden destek aliyorsun, sana bazi konularda yardim ediyor. Basta biraz korkuyorsun ama sonradan rahatliyorsun. Maddi anlamda da bir rahatlama söz konusu. Hakkinda dedikodu yapan bazi kisiler var ama sen pek umursamiyorsun. Duygusal bir insansin ve bazen duygularinla mantigin arasinda kaliyorsun. Ama mantigini sectigin zaman kazanacagini da biliyorsun.Öyle körü körüne inanmiyorsun birseylere. Genel anlamda temiz bir falin var. Allah her zaman yar ve yardimcin olsun![]()
evet olmasını idtedgm iki şey var canım bu 2 muradımda birsi özel haytm birisi iş hayatım nekdr kısa süresi var canım ??