- Konu Sahibi emirlove90
canım 3 yıllık ilşkim var yazmışsın ama ben verilen bilgiye göre bekmyorum daha cok ne gördysem onu söylyorum birde benim hislerim icin cok kuvvetli diyorlr hislerimi hissettklerimi söylyorum cnaım baslim falına ayrıca teşkkr ederim yorumun icin 2 tane istediğin dileğin varmış canım snein ikiside cok net okadar yürekten istyorsunki bunları ama bu dileklerin ikisininde zamanlaması aynı an 2 side olucak istedklerin neyse birisi maddi anlamda sanırım onu gördüm yaşlı bir kadın var cok üzgün üzgün bir şekilde bekliyor s, m, ve e harfi var mı erkek arkdaşının isminde yada soyadında herkimse kafasında cok düşündüğü şeyler var bu kişinin kafası cok karışık aslında falın güzel ayrıca cnaım sen sıkıntılarını atmışsın artık kenara okadr cok sıkılmışsınki uğraşmaktan sıkıntılarla elinde sürekli ayna ile dolaşan kadın var bu kadın kim böyle yaa :)))) süslü süslü bu senin hocalarından falan birisi herhlde kısa boylu cok uzun boylu bir bayan değil kim oldugunu cıkartamadım ama bu bayanın seninle ilgili konuşacgı seyler var sen ve senn erkek ardakşınla iligli gördklerim bunlar canım daha sonra yine buraya koyarsan fallaşırız sennle cnaım umarım güzel şeyler söylemşmdir![]()
Saol canım.....