Emirlove ben sana önceki yorumumu da yolladıgımı zannediyordum ben yeni oldugum icin özel mesa atamıyormusum

önceki yorumumu bilgisayarıma kaydetmiştim bak asagıya yapıstırıyorum yeni falına da bugün fırsat bulunca yazıcam
Sen birisiyle konuşacaksın böyle senden yasça buyuk bir kadın bişey danışacaksın ona, sanki kuru bir ağacın altında siz konuşuyorsunuz ama senin ağaç zannettiğin de başka bir insan gibi yani sizi biri gözlüyor gibi cıkmıs ama kuru bir ağaç yani oyle eli kolu sana dokunabilecek seni rahatsız edebilecek bir insan değil. Hatta arkasında da sanki onu tutan melek gibi bir kız cıkmıs, o hiç bişey yapamadığı gibi onu dizginleyen tertemiz melek gibi bir kız da var. Bu kadınla görüşüp danıştıktan sonra bi erkek hakkında kafanda bazı şeyler daha netleşecek. Bu kişi orta uzun boylu şişman değil ama sanki hafif göbegi olan birisi vücudunun diğer yerleri zayıf-fit ama minik bir göbeği var. Kafasında çok düşünce var bu insanın ama çok iyi bir insan, zeki ayakları yere basan birisi etrafı aydınlık bir insan. O kişi ile görüşmeye başlayacaksın muhtemelen ondna sonra çok büyük ir kısmetin olacak yani çok istexdiğin bir şey gerçekleşecek bu kişi sana kısmetiyle gelecek arkasında kocaman bir tavuk-horoz çıkmış. Kuyrugu çok geniş ve tüylü çok güzel bir kısmet. Arkasında minik bir tavsan cıkmıs böyle kucuk sevineceğin bir olay daha olacak. Bunun dışında seni gözleyen bir insan daha çıkmış ama böyle kanatlı sanki bir dala aniden konup senin hayatını etkilemek istiyor, ani bir şekilde duygusal bir geçiş yaşayabilirsin, hiç yok yere canın sıkılabilir ama bu hemen geçicek anlık bir şey nlamsız olduğunu sen de göreceksin ama aslında senin jayatında olumsuz bir şey olmayacak sen sadece etraftaki negatif enerjiden etkilenip sana biraz nazar eden insanlardan dolayı bunu hissedeceksin ama hemen geçecek hiç canını sıkmana değmez. Çünkü tum bu nazarlı gözlere ve hasetlere rağmen kimse sana dokunamayacak ve etrafı bembeyaz çıkmış o insanların bile. Sen de çok fazla nazar var suan burdan bakarken bile bunu hissettim inan esniyorum suan  bu kahve finacanının altındaki o çukurluktan belli kocaman goz olmuş orası. Bu duygusal bir geçişten sonra senin hep yapmak istediğin bir şey varmış, onun için çabalamaya başlamışsın zaten hatta yolun yarısını geçmişsin bile onu gerçekleştireceksin elinde kocaman bir zafer bayrağıyla hedefine ilerliyorsun ve önünde hiçbir engel kalmamış artık yolun tamamen çimenlik.. Bir tane baykuş çıkmış yine seni koruyan kollayan bir insan bu, hani melek gibi birisi var dedim ya o insan bu baykuştan da güç alıyor. Baykuslar bilgili insanlardır, bu kişide çok bilgin bir insan o melek gibi olan kızın arkasından seni izleyerek melek gibi olan kızı aracı yaparak senin hayatını olumlu etkileyecek, sana yön verecek ve koruyup kollayacak ama sen birincil oalrak onu çok hayatını etkilediğini hissetmeyeceksin. Ama bu etki olumlu bir etki tabiki..
Tatlım tabağında hiçbişey görmedim, sadece bir yolculuk var ialecek kalabalık bir yere gideceksini yada olaya böyle dugun dernek bayram gibi bir şey hep bir arada huzurlu bir an. Dediğim gibi sende çok nazar var, biraz okun üfle kendine  Bir de bidahakine beyaz fincan tabağında ic kahveni 