yeni falımmmm kızlarrrr falımaaa bakanın kahve falına bakarımm yorumlarınızıı bekliyorummmmm
Ooff bu ne karmaşıklık ruh dünyan birbirine girmiş canım.
Kurduğun bir hayal vaarmış ve sana bir haber gelmiş tüm hayallerin suya düşmüş. Ama sen farkında değilsin de böyle olması daha iyi olmuş. Daha güzel şekilde olacak ççünkü hayalini kurduğun şey.
El becerisi gerektiren bişeyler mi yapıyosun. Ne bileyim süsleme, resim, birleştirerek bişeyler oluşturmaya çalışıyorsun sanki. Tüm yoğunluğunu ve enerjini ona vermişsin diğer streslerinden arınmak için.
İki kişi çıkmış sevgili bunlar. Ama erkek pek iyi niyetli biri gibi görünmüyor. Farklı şeylerin peşinde. Bu adamın açıklarını kapatan bi arkadaşı var. İ harfi gördüm bu üç kişiden birinde ama hangisinde bilemiyorum.
Ali diye birini tanıyor musun? Sanki ali yazıyor.
Bir koşuşturmaca çıkmış. İyi mi kötü mü bilemiyorum ama herkes telaşlı görünüyor.
Sağlığına biraz daha dikkat etmelisin. Havuç çıkmış neye yorsam bilemedim :) sebze ye bol bol :) Tanıştığınız yeni bir dostunuzun size çok faydası olacak. Anlamına geliyormuş.
Tabağında kocaman bir erkek çıkmış gövdesi hane içine girmiş ama bacakları dışarıda henüz. Haneye girip girmemekte kararsız gibi sanki.
Hane içinden olmayan birileri var sürekli etrafında olan. Ne duruşları hayırlı ne bakışları. Ama sen çok güveniyorsun. Çok açık veriyorsun.
İki kişi bir yolcluğa çıkıyor.
Bu kadar canım :)