merhaba canım..ben seni çok darlanmış sıkılmış gördüm.sıkıntıların biticek üzülme.birinin nazarı değmiş sen üzülmüşsün baya.bi erkekten gelicek haberin var ama bunu direk o getirmiyo.senin duyacağın bir haber bu üzülme ama iyi bir haber:) bak canım bu çocukla senin yakınlaştığını görüyorum ben barışacaksınız bence ayrıysanız hoşlanıyosan birleşiceksiniz.resmen söylemesi ayıp öpüşüyosunuz:))hatta sen hafif topuklu bi ayakkabı giyip gidiceksin yanına.bir yere gidiceksin orda 2 haber duyucaksın bunlar çok büyük haberler çocukla ilgili mibilmiyorum ama bu haberin biri kötü ve seni sıkıntıya sokucak.bu çocuk seni koruyup kollayacak hiç sıkma canını sen.içine oturmuş herşey ama oturmasın geçicek biraz sabret zaman.biliyorum bu çok zor ama bende bunu yapamıyorum en azından sen yap canım

işle ilgili yada okuyosan okulla ilgili iyi bişeyler olucak.senin eline biraz para geçicek ama hemen gidicek artık alışveriş mi yapıcan hemen bilemedim:) böyle kalbin kafan git gel olmuş.durup durup kendini sıkıntıya sokuyosun kendime çok benzettim şu an seni:) bak canım bu annen yada kuzenin bilmiyorum zayıf orta boylu bi bayan.oturmuş bu sen ona dertlerini anlatıyosun sana yardım ediyo bu.sözünü önemsediğin biri.biraz bu rahatlatıcak seni.ama sen çok çabuk nazzara gelen birisin ondanda bu sıkıntıların aslında.sen bu çocukla barıştıktan sonrada birz karışık bi dönem yaşıcaksın ama sonrası güzel olucak sıkma o canını bebeğim