sevgili kardesim, epeydir bakmadim kk ya , zaten ceza yemisim, sizin konunuzda ''konuyu saptirmaya , baska yone cekmeye...'' diye suclanmisim....
oraya bir aciklama yapma geregi duyuyorum.
bu konudan oturu bir zamanlar benim face'te davet alip , aslinda hic tanimadigim bir insana karsi yazdiklarimin buyuk bir kismini hatirladigim icin sizden oturu bizimle eglendiginizi yazmistim. Benim esimin malesef biraz fesat ruhlu kuzeninden ciddi sekilde suphelerim oldugundan, yani o tanimadigim insanin aslinda esimin kuzeni oldugundan emindim , bizi ciddi bir sekilde kiskandigini biliyordum, zaten hissettiyorduda , ve face'tede fake isimden benimle agzimi yoklayamak istedigini anladim. Bu kadinin bu kadar alcalacagini hic tahmin etmezdim , neyse ...dedim o bana bu sekilde yaklasiyorsa, dersini vermem lazim. Ve (arkadas ahbap cevrem iyidir, sagolsunlar) bu hatunu birazcik arastirdim, ve sizin yazdiginiz vaka gibi bir vakanin basindan gectigini ogrendim , emin olun onu gicik etmek degildi amacim ama , bana boyle adice yaklastigindan muhakkak farkinda oldugumu hissettirmek istedim ona, ve onun yasadiklarini sanki ben yasamisim gibi anlattim . Tabiki oda caktirmamak adina '' aa, tiksindim '' falan filan yazdi,ben ise kis kis gulerken (yanlis anlama sakin,seni tenzih ederim) '' tiksin ,tiksin, onu unutturacaksa tiksin'' gibilerinden cvp verdim.... birkac biseylerde uydurdum, yani anliyacaginiz onu koseye SIKistirmak istedim, yaptigindan utansin az diye..
sizinde boyle bir durumu yasamis olmaniz elbette hos degil...boyle birsey benim basima gelmis olsa inanin kesip atardim! tekrar gecmis olsun, bahtiniz acik olsun .... iyice dusunun.
(resmen ceza almisim yahu, inanilir gibi degil ....

)