- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
Merhaba kizlar benim sorunum şu; 2 ay once bi sirkette ise basladim egitim zamanindan beri bana bakan biri vardi ve bende begeniyodum bakisiyoduk yani yemekhanede,disarida sigara icerken vs vs.ayni operasyonda calisiyomus meger bolumler farkli ama bulundugumuz yer ayniymis gel zaman git zaman tabi konusmaya basladik.arkadasligimiz guzeldi ama bana farkli davraniyodu hissediyodum hatta bi donem uzaklasmisti benden dedim herhalde bana karsi bisey hissetmiyo ben yanlis anlamiyim diye uzaklasti diye dusunmeye baslamistim.birkac gun sonra bizi benim bi sorunum bir araya getirdi bi sekilde bana destek oldu beni mutlu etti,beni neselendirmek icin cok ugrasti.ayni serviste oldugumuz icin bende geleyim seni eve birakayim aksam bana yaz canin sıkılrsa demeler falan baya yakindab ilgilendi yani benimle.sonra facebooktan konustuk bi sekilde numarami aldi ve surekli yazip aramaya basladi oyle bi hal aldiki hesap vrrmeye her yaptigini soylemeye,beni kiskanmaya,oturusuma kalkisima kadar karismaya basladi.yok yakani duzelt yok duzgun otur diye mail atmalar vs.bi cuma aksami hersey normaldi konustuk uyuduk ertesi gun bi anda mesajlar kesildi ben yazdim cevap vermedi ben de dayanamadim hoslandigimi acik acik soyledim kendisi bana bende hoslaniyorum ama farkliyiz eminim mutlu etceksin beni bende seni edicem ama mezheplerimiz farkli olmaz en iyisi baslamadan bitirmek dedi(alevi oldugunu ve bunun kendisi icin degil ileride benim ve ailem icin sorun olucagini dusunuyo) bu yuzden cok uzun bi iliskisi bitmis ve bu konudan cok cani yanmis vs vs.bu tabiki benim icin sorun degildi ve bunu ona anlattim anladi ve biz tekrar yakinlasmaya basladik oyle bi hal aldiki artik serviste elimi tutuyodu.2 hafta once tekrar msjlar kesildi ve bu sefer sebebi ben sevgili olma olayina alisamadim uzun zamandir yalnizim ve yapamiyorum dedi cok kizdim cok kirildim cunku beni bi sekilde yari yolda birakti bi sekilde guvenmistim, sevmistim.ustelik sevgili moduna giren oydu ben sadece tanimaya calisiyodum o cok hizli davrandi ve kenara cekildi.bida hic yuzune bakmadim is yerinde arkadaslarim onun surekli bana baktigini soyluyolar surekli beni izluyomus bende bikac kez yakaladim beni izledigini.gecen hafta sonu gece whatsappdan yazdi napiyosun falan diye icki iciyomus baya kafasi guzeldi video falan gondermis efkarliydi belliki :) acti agzini yumdu gozunu neden onla bunla konusuyosun erkeklerle muhabbet ediyosun niye sutyen askilarin gozukuyo bilmemne diye hesap sordu benden ve onu umursanayan tavirlarim baya bi bozmus onu bi sekilde bunuda belli etti.simdi lutfen soyleyin bu adam benden ne istiyo? Deli gibi kiskaniyo ama kaciyo ne yapmaya calisiyo.bunlari yazdiktan sonra yine isyerinde hic konusmadik yokmusuz gbi davrandik madem beni kiskaniyo niye uzak duruyo anlamiyorum.ama ona.karsi cok yogun seyler hissediyorum
ve o da bunu biliyo