- 25 Ocak 2015
- 77
- 48
- 88
- Konu Sahibi visnereceli_
Erkek arkadaşımın benden soguduğunu düşünüyorum önceden benimle konuşmadan duramazdı arardı sürekli yazardı şimdi ise mesajla konuşuyoruz bir süre sonra biraz sonra konuşalım diyor veya yatcam dinlencem diyor online görüyorum gerçi çok güzel dinleniyosun deyince o an ne işi varsa resmini atıyor. Sonra bana sürekli merak ettiğim için haber ver diyorum vermiyor niye yapmadın diyorum unuttum diyor okula gidiyor gün boyu hiç mesaj dahi atmiyor neden yazmadın diyorum müsait değildim diyor yemek yerken haber verebilirdin diyorum yazmadım zamanım yoktu deyip bana kızıyor derdin ne diye konusamiyoruz zaten gün boyu okul çıkışı arkadaşlarıyla buluşuyor diyorum zaten konusamiyoruz insan düşünür sevgilimle konusamiyoruz beni merak eder yazıyim der arkadaslarını akşama kadar goruyosun yetmiyor mu bana da zaman ayır diyorum sanki karılarla kızlarla buluşuyorum gibi konuşma bi dışarı çıkıyorum burnumdan getiriyosun bıktırdın artık diyor . Bir aklım geliyor terkediyim diyorum bir yandan da onsuz yapmiycagimi düşünüyorum kızlar ben ne yapcam akıl verin neolur delirecek gibi oluyorum artık bunaldım dertlescek kimsem de yok kendimi yemekten başka bir şey yapmıyorum. Bu arada farkli şehirlerdeyiz uzun oldu biraz kusura bakmayın