• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana kolay bir yol gosterin lutfen

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
123
Kizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmus :( bunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin:(ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757

Kizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmus :KK43: bunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin:KK43:ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757
Cevabı bilmiorum da o çocuğu parça pinçik ederdim ben

yaaa sen çoook tatlısıııınnn :KK3:

Bence de yıkayın o kısmı gitsin, hiç mi yıkamıycaksınız ömür boyu :KK30: milan haklı
Örtü kurtlancak,ben bitlencem neymiş örtumun özellıgı koybolmasın..hassas ayarda yıka..elde yıka..ama yıka yani..ortalık mayttan gecılmıyor..heryer mayt!

architectg, çocuğumu getirmeye korkardım size.

Vazelin lekesi yıkamadan geçmez. Kuru temizlemede neden kaybetsin ki özelliği , başka birine tekrar sorun bence.

Yıkanmıcak yada özel muamele gerektirecek bir örtü değil resimdeki ... Elbet yıkanacak , elbet eskiyecek ve yırtılacak .. Vazelin değmiş kısımın yağını alın ; bu bebek pudrası ile de olur limon sürüp bekletmekle de olur , kısacası o yağ alındıktan sonra elde yada hassas yıkama programlarından biri ile makinada yıkayabilirsiniz. Ağartıcı kullanmayın ve sıkma devri minimum olsun ..

Bence kocan seni aldatiyo hemen ayril :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kk .'de hep ayni tarz kötü erkekler konularina aliskin olunca sizin konuda espri yapim dedim :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Elbet yikancak arkadaslar da temiz ortu kuru temizlemeci de oyle deyince kafam karisti nasil bozulursa ozelligi anlamadim . Sadece o kismi simdilik temizlemeyi dusunuyorum. Uzerimize alip uyudugumuz bi ortu degil oyle goruntu babinda bi ortuydu.dediklerinizi dikkate alicam pudrayi deniycem bakalim.cevaplariniza tesekkurler varsa hala tecrunesi olan farkli fikirler bekliyorum.

Kizlar merhaba benim yepyeni tertemiz saten bir yatak ortum var cok az kullandim fakat ortumun bi kenarina biraz vazelin lekesi oldu.misafir cocugu surmus :KK43: bunu kuru temizlemeye sorduk örtünuz ozelligini kaybeder dedi ben yikamak istemedim cunku su degince hale hale leke olacak tarzdan bi kumaşı var.acaba buni en pratik temiz yoldan nasil halledebilirim.fikri tecrubesi olan lütfen cevap yazsin:KK43:ortumun resmini de koyuyorumEki Görüntüle 1323757

Kuru temizlemeci sallamış..
Onu da çikaramayacak niye var ozaman..

Bu örtünün moru var bende aynı dedıgınız gıbı hassas oluyor bu örtüler benımde basıma hoş bır gecenın başlangıcında örtüyü kaldırmayı akıl bıle edemedıgım bı anda lekelenme olmuştu tabı hemen kuru temızlemeye gıttı renk falan atmadı tertemız geldı verın kuru temızlemeye bence beklemeyın

Bu örtünün moru var bende aynı dedıgınız gıbı hassas oluyor bu örtüler benımde basıma hoş bır gecenın başlangıcında örtüyü kaldırmayı akıl bıle edemedıgım bı anda lekelenme olmuştu tabı hemen kuru temızlemeye gıttı renk falan atmadı tertemız geldı verın kuru temızlemeye bence beklemeyın
:) arkadasim cidden hic bisey olmadimi kuru temizlemeden sonra orjinal haliyle geldi mi sana.ben o zaman baska bi kuru temizlemeciye sorayim bakalim :) hos gece hiii guldurdun beni :)

Diger konulara bakarsaniz hep aldatan kotu davranan koca yada sevgili mesajlari var.hep bu tarz konulara yorum yapuyoz, Senin konuya da aliskanlik olarak koca ile ilgili hemen yorum yazarmisim demek istedim :KK45::KK45::KK45:
Himmm simdi anladim yok kiiizzz bnm kocis yapmaz asla ole bisi oyarim valla:D

:) arkadasim cidden hic bisey olmadimi kuru temizlemeden sonra orjinal haliyle geldi mi sana.ben o zaman baska bi kuru temizlemeciye sorayim bakalim :) hos gece hiii guldurdun beni :)
Aynen arkadasım olmadı hıc bırsey hatta ben sadece lameli yerimi yıkamışlar yoksa hıc renk atmamış diye ınceledim mis gıbıde kokuyordu memnun kaldım bence ver sende

Aynen arkadasım olmadı hıc bırsey hatta ben sadece lameli yerimi yıkamışlar yoksa hıc renk atmamış diye ınceledim mis gıbıde kokuyordu memnun kaldım bence ver sende
Buna sevindim o zaman canim :) oyle yapayim o zaman bnde arkadaslar hepinize tesekkurler cevabiniz icin

Back
X