Cilt Bakımı Ürünleri bana kuru ciltler için bir krem tavsiye edin

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar benim cildimin alnım burun yanları yanaklar çene kenarları kuru. hemde bayağı kuru epey krem denedim lutfen bana bir krem tavsiye edin.

la roche posay kullandım. riche sini kullandım memnun kalmadım.
garnier kullandım yüzümü yakıyor
diadermine kullandım oda yaramadı:(
nivea vs nasıl kızlar yada başka markalar vichy gibi bir markayada çok para yatırıp ya olmazsa diorum.
la rochede ucuz değil ama 0 dan 40 tl arası onerebilrsiniz
çok iyi ise dahada cıkabilrsinz.

merhaba benim cildimde kuruya dönük karma.seni çok iyi anlıyorum...sen zaten piyasada satılan krem denemelerinden memnun olmadığını belirtmişsin.anladığım kadarıyla cildin çok hassas ve kuru.belki ürünlerin içeriğindeki parfümler cildinde hassasiyete sebep olmuş,yanma yapmıştır.firmaların hassas ciltlere özel parfümsüz serileri oluyor bunları araştır.suna dumankayanın da böyle bir serisi var hem yerli ürün buna da fiyat ve içerik olarak bakmanı tavsiye ederim.bana kalırsa marketten tariş marka sızma zeytinyağını al.küçük ağzında damla tıpası olan bir şişeye koy az miktarda cildine uygula.inan ben cildim çok kuru olduğunda ve hassaslaştığında zeytinyağı ile nemlendiririm.komik gelebilir ama zeytinyağının cildi onarıcı ve besleyici etkisi var.illa krem almalıyım diyorsan hassas ciltler için geliştirilmiş mümkünse parfümsüz ve yerli malı :) ürünleri ama daha çok zeytinyağını tavsiye ederim canım....

bnm cildim kuru, banyodan sonra pul pul dökülüyordu hatta. La roche effacler H kremini kullanıyorum. Harikaaa!! tavsiye ediyorum. Daha önceden yine la roche'un bir nemlendiricisini kullandım ama o yeterli gelmiyordu, sürdükten sonra cildimin hala kuru gergin olduğunu hissediyordum. Effacler h yoğun bir nemlendirme sağlıoyr. Almadan önce elinde veya cildinde dene

Biodermaya başladım pazartesi,cildim kuru yanaklarım kırmızı ve kaşınıyordu yağlı kremler sivilce çıkarıyordu.Bioderma hydro kullanmaya başladım 6.günüm ve 3.gün değişimi farkettim nohut kadar sürüyorum yeterli oluyor.Tavsiye ederim.

kızlar benim cildimin alnım burun yanları yanaklar çene kenarları kuru. hemde bayağı kuru epey krem denedim lutfen bana bir krem tavsiye edin.

nivea vs nasıl kızlar yada başka markalar vichy gibi bir markayada çok para yatırıp ya olmazsa diorum.

EVİNAL plasenta özlü gündüz kremini öneririm..95 tl ama süper.eczanelerden bulabilirsin

Canim mrb.benim cildim de asiri kuru ve cok hassas.pul pul olur hep.hemen kizarikliklar oluyor.cildiyeye gittim gul hastaligi var dedi.bana bioderma rich tavsiye etti.hayatimda kullandigim en guzel krem.ben cildimi nemlendirmek icin vazelin surerim,dusun yani o kadar kuru ama bioderma etkili

canım benim cildim çok hassas hatta ürtiker sorunum var, pul pul dökülme oluyor bazen. Bepanteni eksik etme, ara ara kullan bence. Bir de Yves Rocher'in mavi renkte 24 saat etkili yüz kremi var jel olarak satılıyor. inanılmaz iyi geliyor.
Ürün alırken paraben içermesin buna mutlaka bakmalısın...

merhaba kızlar. benim cildimde çok kuru. çok krem kullandım en son tavsiye üzerine bir arkadaşımdan farmasi yüz kremi aldım, katalogla satıyorlar aynı diğer kozmetikler gibi. çok övüyordu hadi bakalım dedim kullandım kremi ve bana inanılmaz iyi geldi. hem güneşe karşı koruması da var iki krem birden kullanmak zorunda kalmıyorum. içeriğinde karbonhidrat özü varmış kremin çok ilginç gelmişti ilk duyduğumda. farmasi day cream adı da. mutlaka tavsiye ederim :46:

benim cildimde cok kuru burun kenarlarında yaralar cıkıyor.bende nemlendirici krem arıyordum nivea nın kuru ciltler için olan kremini aldım çok memnun kaldım bu kreme devam edeceğim gibi ..

Back
X