bana küsmüş haberim yok

Yani Skype kamera vs. her şekilde sanal sonuçta o yüzden küsmesi trip atması saçma geldi bana. Yuz yüze arkadaşlıkla aynı Bir de belli ki aşırı alıngan hiç kendinizi yormayın barışmak için yine küser bir sebep bulur mutlaka
Tabi tabi sanal oluyor ya orası önemli değil kafalarımız uyuşuyordu ama bu yaptığı hakszlık bence. Atmayayım mı şimdi msj falan? Öyle mi dersiniz

eğer onu seviyorsan değer veriyorsan o mesajı bir şekilde atmalısın ona o gittikten sonra onu aramayacağını özlemeyeceğini düşünüyorsan atma mesaj derim ama sonra pişmanlık yaşamak istemiyorsan at o mesajı büyüklük sende kalsın sonra için içini kemirmesin niye atmadım niye yapmadım diye seçim senin...

Benimde 8 senedir daha msn zamanlarindan tanidigin ve hala yazisdigim. Kamerayla görüsdügüm bir dostum var. En yakin kiz arkadaslarimdan ayri tutmam. Herseyimizi bilir bende onunkilerini. Bir derdimiz bir sorunumuz varsa saatlerce dertlesiriz. Belki hic görüsmedik ama görüsdügüm kisilere yüz kez bedel. Insan gibi insan. Baraqim o benim *_*

Yaşlar kaç? (Favorim soru)

Zaten boyle duygusal bi mesaj atan erkek olamaz kesin kizdir demistim. Valla oylelerinden ne arkadas oluur ne de dost. Ne o oyle cocuk gibi sitem etmeler kusmeler hic sevmem.

Back
X