Bana mı anormal geliyor

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba! Psikolojim okadar bozikki konuya gircem eşim 2 kardeş bi abisi var eltim hep benim kötülüğümü isteyen biri asla sevmem kaynnam iyidir ama oda istiyoki hep birlikte olalım eltimle aramın bozuk oldugnu bilio hepbirlijte yemege çagrıyor gezmeye gitsek beraber ya anlaşamıyorum geriyolar beni

Siz katılmayın o zaman. Kayınvalidenizin iki evladıyla birlikte plan yapmak en doğal hakkı. Siz o ortamda olmaktan rahatsızsanız katılmazsınız olur biter.

Kaynanan evlat ayırmıyor bu iyi işte. İstemiyorsan katılma. Şunlar icin canını sıkma ya görümce olsaydı?

Bir de dönüp onlara sormak lazım. Onlar tarafından siz nasılsınız

Kaynanan evlat ayırmıyor bu iyi işte. İstemiyorsan katılma. Şunlar icin canını sıkma ya görümce olsaydı?
Katılmayıncada bu sefer YÖK bizi istemiyolar laflar dedikodular bıktımya bezdi aglıyorum ne problem bu eş aileleri

Eltinle can ciğer olmak zorunda değilsin mesafeli dur gittiğin ortamlarda sende o zaman sorun çıkmaz.

Merhaba! Psikolojim okadar bozikki konuya gircem eşim 2 kardeş bi abisi var eltim hep benim kötülüğümü isteyen biri asla sevmem kaynnam iyidir ama oda istiyoki hep birlikte olalım eltimle aramın bozuk oldugnu bilio hepbirlijte yemege çagrıyor gezmeye gitsek beraber ya anlaşamıyorum geriyolar beni

Kaynananı kahveye çağır anlat durumu, anlayış beklemesini iste. İyi biri ise anlayacaktır seni

konu sahıbı bu zamana kadar actıgın 3 konu var
ucunde de cok negatıfsın ve soyledıklerınden bırseyler cıkarmak anlamak zor ıletısım sorununuzda var

burdan bakınca ben sızın daha cok sorun cıkaran taraf oldugunuzu dusunuyorum takıntılısınız cunku actıgınız konulara bakarak soyluyorum bunu

konu sahıbı bu zamana kadar actıgın 3 konu var
ucunde de cok negatıfsın ve soyledıklerınden bırseyler cıkarmak anlamak zor ıletısım sorununuzda var

burdan bakınca ben sızın daha cok sorun cıkaran taraf oldugunuzu dusunuyorum takıntılısınız cunku actıgınız konulara bakarak soyluyorum bunu
Bunu duyduguma çok üzülddüm ama inanınınki öyle degil neler yaşadım nelere sabrettim bir bilseniz

Back
X