- 11 Aralık 2018
- 41.885
- 260.367
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun edebiyat profu kadın.Hazir misin???
Fotoğraf icin "ustunde durmadim, gönderdim " demis. Kadini kiskaniyor...
Simdi konu sahibi gelip bambaska bisey anlatiyomus, bende gozune far tutulmus tavsan gibi kaliyomusumHelal olsun edebiyat profu kadın.
Benim matematiğim çok kötüX'i karşı tarafa atıp öyle çözmeye çalışın.
x’e değer versek daha kolay çözeriz gibi sanki ya.X'i karşı tarafa atıp öyle çözmeye çalışın.
Öncelikle bir sürü olumsuz yorum gelmiş kınu anlaşılmamış vs. Konunun özeti şudur eşim çok defa yanındaki arkadaşı ve eşiyle orda burda takılıyorlar. Eşya mevzusu da şu bayan resim istemiş o da kadın resim istiyor(eşyalarımı taklit ediyor vs kısmı benim kafa yapıma uygun yorumlar değil) rahatsız olduğum da şu eşim benimle oturup iki sohbet etmekten acizken çok mu mecbursun sürekli onun eşim varken sen de orda bulunmaya
Yine olmadı, derin nefes al ve tekrar dene. Noktalama işaretlerini kullanırsan daha iyi sonuç alırsın.Öncelikle bir sürü olumsuz yorum gelmiş kınu anlaşılmamış vs. Konunun özeti şudur eşim çok defa yanındaki arkadaşı ve eşiyle orda burda takılıyorlar. Eşya mevzusu da şu bayan resim istemiş o da kadın resim istiyor(eşyalarımı taklit ediyor vs kısmı benim kafa yapıma uygun yorumlar değil) rahatsız olduğum da şu eşim benimle oturup iki sohbet etmekten acizken çok mu mecbursun sürekli onun eşim varken sen de orda bulunmaya
Hayır başka bişey yokSimdi konu sahibi gelip bambaska bisey anlatiyomus, bende gozune far tutulmus tavsan gibi kaliyomusum![]()
Şöyle canım eşim ben yokken onların aile ortamlarında sürekli ne işi var canımı sıkan o. Bir de madem o kadar muhabbet meraklılısısın bir defa da benle konuşYine olmadı, derin nefes al ve tekrar dene. Noktalama işaretlerini kullanırsan daha iyi sonuç alırsın.
Hala neye kızdığın anlaşılmıyor. Kocanın arkadaşlarıyla zaman geçirmesine mi kızıyorsun, ortamda kadın olmasına mı yoksa özellikle tek bir kadına mı?
Bu durumu eşinizle konuştunuz mu peki? Ne cevap verdi ?Şöyle canım eşim ben yokken onların aile ortamlarında sürekli ne işi var canımı sıkan o. Bir de madem o kadar muhabbet meraklılısısın bir defa da benle konuş
Eski konularınıza şöyle bir baktım, bu konuyu anlamak için ipucu bulurum umuduyla. Bikaç yerde kocanızın evde konuşmadığından ama dışarda bülbül kesildiğinden bahsetmişsiniz. 10 küsur yıllık kocanızın bu huyuna alışmış olmanız gerekmiyor mu artık? Yani benle konuşmuyor diye hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin bence artık.Şöyle canım eşim ben yokken onların aile ortamlarında sürekli ne işi var canımı sıkan o. Bir de madem o kadar muhabbet meraklılısısın bir defa da benle konuş
Kismen de olsa anladim. 1)esyalarinizin fotosunu paylasmaktan rahatsiz oluyorsaniz paylasmayin. He paylasiyorsaniz da bundan sikayet etmeyin.Hayır başka bişey yok
Eski konularınıza şöyle bir baktım, bu konuyu anlamak için ipucu bulurum umuduyla. Bikaç yerde kocanızın evde konuşmadığından ama dışarda bülbül kesildiğinden bahsetmişsiniz. 10 küsur yıllık kocanızın bu huyuna alışmış olmanız gerekmiyor mu artık? Yani benle konuşmuyor diye hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin bence artık.
Aile ortamı dediğiniz ne? Özellikle evlerine mi gidiyor tek başına? Öyleyse haklısınız. Ama arkadaşları bir yerde otururken yanlarına uğruyorsa gereksiz büyütüyorsunuz.
Kismen de olsa anladim. 1)esyalarinizin fotosunu paylasmaktan rahatsiz oluyorsaniz paylasmayin. He paylasiyorsaniz da bundan sikayet etmeyin.
2) kocaniz ve kadin arasinda ciddi bir iliski oldugundan suphelenmiyorsaniz bu kadar darlanmayin.
3)kocanizin sizinle ilgilenmemesi ve muhabbet etmemesi baska bir sorun onu cozmek icin calisin.
Kızmasın kırılmasın ama kocasıyla da böyle konuşuyorsa adama hak verebilirim. Adam anlamıyordur ki sohbet etsinKonu sahibi bile derdini anlatmak icin bizim kadar ugrasmadi![]()