Bana musallat mı oldular :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Kızlar vesvese yaşayan var mı? Ben ne zaman sıkıntılı durum yaşasam vesveseler artar. Öyle bir hale geldi ki ibadet etmekten ve kuran okumaktan korkar oldum. Dilimin varamayacağı akıl oyunları oynuyor bu şeytan bana. Evin herhangi ama uygunsuz bir yerinde kuran duruyormuş gibi halüsinasyonlar görüyorum. Kuran okurken sayfaya bakmaktan korkuyorum aklıma anında kötü çok çok fena düşünceler geliyor. Aynı şekilde alnım secdeye değince sevdiklerimi uzaklaştırmak için bazı vesveseler giriyor aklıma. Tüm bunlar ile savaşıyorum. Öyle huzursuz ediyor ki beni. Bir de son zamanlarda karabasan oluyorum. Uyanınca hep başımda biri dikiliyor ya erkek ya kadın gölgesi ama net olarak cinsiyeti belli ve ayak sesleri oluyor. Evde yalnızım. Ne yapmalıyım ? Olmamış gibi davranmak çözüm mü 😕 kimseye anlatılmıyor da. Bu da beni sinirli ve asabi yapıyor...

Kızlar vesvese yaşayan var mı? Ben ne zaman sıkıntılı durum yaşasam vesveseler artar. Öyle bir hale geldi ki ibadet etmekten ve kuran okumaktan korkar oldum. Dilimin varamayacağı akıl oyunları oynuyor bu şeytan bana. Evin herhangi ama uygunsuz bir yerinde kuran duruyormuş gibi halüsinasyonlar görüyorum. Kuran okurken sayfaya bakmaktan korkuyorum aklıma anında kötü çok çok fena düşünceler geliyor. Aynı şekilde alnım secdeye değince sevdiklerimi uzaklaştırmak için bazı vesveseler giriyor aklıma. Tüm bunlar ile savaşıyorum. Öyle huzursuz ediyor ki beni. Bir de son zamanlarda karabasan oluyorum. Uyanınca hep başımda biri dikiliyor ya erkek ya kadın gölgesi ama net olarak cinsiyeti belli ve ayak sesleri oluyor. Evde yalnızım. Ne yapmalıyım ? Olmamış gibi davranmak çözüm mü 😕 kimseye anlatılmıyor da. Bu da beni sinirli ve asabi yapıyor...
Çözüm psikolog

Tövbe ya :KK43: gece gece okumasaydım iyiydi ben böyle yaşamadım gece korkulu rüyalar gördüm devamlı gerçek gibi aldırmadım ama devam etti sonra bi gün kuran okundu gitti. Ara sıra arafta kalıyor gibi oluyor uykularım şimdi hormonların etkisiylede ben en iyisi bahsetmeden cikayim 😂
Bir hocaya danışın isterseniz bu durumu. Böyle yasamadim.

Bazı kan değerleriniz düşük olabilir, demir eksikliğine bağlı aneminiz olabilir, yani kansızlık deniyor ya halk arasında.. eskiden lohusalı kadınlar böyle halisinasyonlar görürmüş kansızlıktan dolayı. Belki de beslenmenize özen göstermiyorsunuz. Mutlaka doktora gidin kan değerlerinize baktırın

Bi müddet yanlız kalmayın bence. Bide düsünmemeye calısın bu kadar dillendirmeyin yani. Dualarınızı eksik etmeyin.

Hanımlar aranızda etkilenenler olmuş, lütfen böyle şeylerden korkmayın, stres, bazen yaşadığımız bir korku, travma, psikolojik baskı, yalnızlık hissi, yaşanılan bir üzüntü hatta yorgunluk gibi durumlarda aklımız oyun oynar, bilinçaltında hangi korkuyu besliyorsak, o çıkar böyle zamanlarda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X