• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana ne oldu böyle herkesle tartışıyorum..problem bendemi?

peşine düştüğünüz arkadaşlığınızı sildiğiniz para kaç tl? şimdi mesele para değil demeyin,burda da böyle bir moda var öyle oldu şu ytl bu tl kaç dolar diyolar.parayla alakalı bişey sorunca;mesele para değil bana yapılan zoruma gitti diyolar.
anladığım kadarıyla en fazla 20 tl için yapılıyo bu konuşmalar.gerçekten kararınızı bikere daha gözden geçirin.değermi?

benim yolladıgım 15 lira.para degil diyemem yeri gelince olmayan para 1 lira bile olsa yoksa kıymetlidir.ayrıca hakareti görmüyomusunuz bana tel bzoukdegil dediler.ve parayı yollamak için onların uygun gördüğü zamanı beklemmemi isitiyolar ben telefonun bozuldugunu nerden bilebilirim.bozuksa benim onu yaptırmak baoynumun borcu hatalı degilsem bile istemedende olsa zarar vermişim.yaptırın diyorum bozuk degil diyolar.ya bana ban parayı yollarmısınız ihtiyacım var diyorum niye istiyosun diye trip atıyolar.

ayrıca ben ilk defa paramıistiyorum çünkü ilk defa 15 lira ihticım olan para idi o zaman şimdi degil. onlarada benim maddi durumumu iyi biliyolar.çünkü iyi arkadaş oldugumuz için her sıkıntımı konuşuyordum.

zaten kendiside yazdıda söylüyor sen böyle paranın peşine düşmezdin. diye yine ayrıca daha önce bende otururken bir gün ben mutfak tezgahında çamaşır suyu dolduruyorum bu kuzenim arkamda imiş çamaşır suyu eteğine geldi bende viccdan yaptım etek otuz lira idi 15 .ini ben verdim 15 ini ablası verdi yeni aldık ben hani kaza oldugu için yarısnı vericem zannettim.3 gün sonra bana gelip ben 15 lira vermiştim ya onu versene diye parayı geri aldı.ben böyle şeyleri zamanında sorgulamam ama benim müşgül durumum olunca anlayış göremeyeceksem ve 15 liaa yzünden paracı ilan edileceksem ne anlamı dostlugumun.onlar isteyince benim gözümde paracı omadılar ben neden oldum anlamadım.

ben çok üzüldüm yazışırken.yazının ruhu yoktur her zaman öyle düşünürüm telefonla konuşma imkanım varsa telle konuşmayı tercih edrim.ve ben bu tartıştıgım dönemde ciddi bir depresyon yaşıyorum arkadasımda bunu biliyor aç diyorum çok kötüyüm yazamıyorum açmıyorum yazma dinle diyo.ben iki çocuk sahibi insanım hiç bir zamanda insanlıgımın sorgulandıgı bir durum yaşamadım.bana bir telefon gelir koş arkadaşın hasata 10 içinde ordayım pisikolajik yardım olsun vaya agrılı bir durum olsun.ben ne kadar bunaldıgımı analtıyorum ellerim titriyor.ben iki çocukla yollara düşüp derdine derman oldugum arkadaşım nefes al eçer yazamıyosan dinle diyo bu insanın canını yakıyo açıkcası.bu konuyla ilgli olmayan bir sürü hakaert var burda ben bunları normal ortamda duysam varsa söylicek lafım söylerim.yoksa haksızım der geçerim.ama bu konuya sıkıştırıp hakaret sebebi yapmaları beni deli etti.
çok uzun yazıyrum ama bilmem anlata biliyomuyum.kırıcı omadıktan sonra her türlü eleştiriye açıgım bu ara..

kusura bakmayın incitmek istemem sizi ama bütün konuşmalarınızı okudum ve hatalısınız gibi geldi

okuyup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim tabiki benim haksız olma ihtimalimde var açıkcası buraya konuşmaların hepsini yazma sebebim tarafsız gözle nasıl gözüktüğünü ögrenmekti.özür falan dilicek degilim küs te degilim bayramda gördüm kutladım bayramlarını geçtim ama diğer akrabalarımdan farkları yok şimdilik gersini gelen yorumlar belirlicek.eger beni etkilecek olursa konunu syri ona göre düşünücem.

şimdi daha anlaşılır oldu meseleyi bilince okuduğumu daha iyi anladım :82: sende ki de şansa bak tlf sen de bozulmuş :37:

valla öyle oldu titizleniyorum ya.bide sakınılan göze çöp batarmış ya o misal onların malı her zaman kıymetliydi zaten ama ben çok deger veriyodum deger gördüğümüde sanıyodum meger degerim bir 15 lira imiş istemez olsaydım samimiyetine güvenmesem zaten çekinirim yanlş anlaşılır diye..:26:

İnsanları sevmenin tek yolu vardır ve o da onları olduğu gibi sevmektir.
Ve güzellikte buradadır: onları olduğu gibi sevdiğinde onlar değişirler.
Sana göre değil; onlar kendi gerçeklerine göre değişirler. Onları sevdiğinde onlar dönüşüm yaşarlar. Değişmezler, dönüşürler.
Onlar yeni olurlar, onlar varlığın yeni yüksekliklerine erişirler.
Ancak bu onların varlıklarında gerçekleşir ve bu onların kendi doğasına göre olur.

İnsanların doğal olmaları için yardım et,
İnsanlara özgür olmaları için yardım et,
İnsanlara kendileri olmaları için yardım et.
Ve asla hiç kimseye güç uygulamaya, itip kakmaya ve hükmetmeye çalışma.
Bunlar egonun yöntemleridir.

canım bence bu arkadaşlığa birazcık ara ver ve tarafsız düşünmeye çalış haklı olduğun yönler var ama bu olayı en iyi bilen sensin biz sadece bi değerlendirme yapabiliriz senin duygularını yaşadığın kırkınlığı sen daha iyi bilirsin olayı yaşayan sensin atıp tutması kolay birde yaşayana sor... çok fazla üstünde durma senin başka sorumlulukların var bunu unutma zaman herşeyin ilacı biraz uzak dur belki her iki taraf için böylesi daha iyi olur

Sana göre değil; onlar kendi gerçeklerine göre değişirler. Onları sevdiğinde onlar dönüşüm yaşarlar. Değişmezler, dönüşürler.
Ancak bu onların varlıklarında gerçekleşir ve bu onların kendi doğasına göre olur.

burda baskı altında olan benim farkındasınız dimi.yok niye parayıistedin yok sen şölesin kincisin yok işte daha nelr neler.
saf degilsin.çocugunu iyi yetiştirememişsin.bunlar çokcanımı yaktı heleki bunları duymayı ummazken acayip dagldım yanine dene bilirki hani ben daha nasıl konuşurum nasıl yüzüme bakarlar bilmiyorum..

kimin gücü yeter ki birini değiştirmeye bazen farkında olamıyosun gerçek yüzlerini göremiyosun sonra birşeyler ters gidiyo bi bakıyosun ki herşey alt üst olmuş karşında bambaşka biri yada o hep böyleydi de sen yeni onu tanıyosun sonuç hayal kırıklığı
yani kimse kimseye hükmedemez :50:
itilen kakılan sen olursan ne yapıcan arkadaşım olduğu gibi kabul edicen aman buda böyle işte beni iter kakar diyip o kişiyi o şekilde kabul mü edicen ilginç bi yaklaşım :82:

kimin gücü yeter ki birini değiştirmeye bazen farkında olamıyosun gerçek yüzlerini göremiyosun sonra birşeyler ters gidiyo bi bakıyosun ki herşey alt üst olmuş karşında bambaşka biri yada o hep böyleydi de sen yeni onu tanıyosun sonuç hayal kırıklığı
yani kimse kimseye hükmedemez :50:
itilen kakılan sen olursan ne yapıcan arkadaşım olduğu gibi kabul edicen aman buda böyle işte beni iter kakar diyip o kişiyi o şekilde kabul mü edicen ilginç bi yaklaşım :82:

Birini değiştirmeye gücün yetmeyebilir bu doğru.
Ama değişmesine yardım edebilirsin.
Bu insanlara yaklaşımla alakalı.
Hani diyoruz ya çok iyi davrandım suistimal edildim.
Karşındaki kişiye ne kendini ezilir göstereceksin ne de kabukları kırılmaz.
Burada görev kişinin kendi analizine kalmış.
Gerçek yüzlerini görmek istiyorsan da onları kendi silahlarıyla vurmak zorundasın.
Onlar sana hükmetmeye çalıştıkça sen onları duymazdan, görmezden geleceksin.
Ve asla olmuyorsa zorlamayacaksın...

Birini değiştirmeye gücün yetmeyebilir bu doğru.
Ama değişmesine yardım edebilirsin.
Bu insanlara yaklaşımla alakalı.
Hani diyoruz ya çok iyi davrandım suistimal edildim.
Karşındaki kişiye ne kendini ezilir göstereceksin ne de kabukları kırılmaz.
Burada görev kişinin kendi analizine kalmış.
Gerçek yüzlerini görmek istiyorsan da onları kendi silahlarıyla vurmak zorundasın.
Onlar sana hükmetmeye çalıştıkça sen onları duymazdan, görmezden geleceksin.
Ve asla olmuyorsa zorlamayacaksın...

yada en iyisi hiç uğraşmayacaksın ben öyle yapıyorum:97: hayatımda ne kadar az insan olursa o kadar sorun az olur diye düşünüyorum :61:

ben olsam konuyu bu kadar uzatmazdim,insanlara artik deger vermemeyi ogrendim hatta cok gaddar oldugumu dusunuruum cogu zaman,karsindaki vatandas insan bastirma konusunda bir numara anlasilan sende karsindakini sevdigin icin kendini ispat etme cabasindasin,kcuk insanlarin kucuk dunyasi olur kardeslerinin avukatligini yapmak ona dusmus belli ki bence kendine zarar vermene hic gerek yok,bundan sonra kuracagin iliskilerde buna ozen goster kimseye kendini ispat etmek zorunda degilsin neysen osun,kabul ediyorsa beri etmiyorsa geri

okudunmu hepsini mehayetcim.durum bu görüyosun.degermi.sen söle
buralar seni göreli şenlendi takıl arada.:21:

canim ya senin konunu gorup yazdim yoksa sessiz takipcilerdenim,yeniden donus vakti gelmis demekki,konuyuda kafana takma,kimseye kendinden fazlada deger verme unutma once sen,yoksa kirmiyayim diye ugrasirken paramparca olursun

Back
X