peşine düştüğünüz arkadaşlığınızı sildiğiniz para kaç tl? şimdi mesele para değil demeyin,burda da böyle bir moda var öyle oldu şu ytl bu tl kaç dolar diyolar.parayla alakalı bişey sorunca;mesele para değil bana yapılan zoruma gitti diyolar.
anladığım kadarıyla en fazla 20 tl için yapılıyo bu konuşmalar.gerçekten kararınızı bikere daha gözden geçirin.değermi?
benim yolladıgım 15 lira.para degil diyemem yeri gelince olmayan para 1 lira bile olsa yoksa kıymetlidir.ayrıca hakareti görmüyomusunuz bana tel bzoukdegil dediler.ve parayı yollamak için onların uygun gördüğü zamanı beklemmemi isitiyolar ben telefonun bozuldugunu nerden bilebilirim.bozuksa benim onu yaptırmak baoynumun borcu hatalı degilsem bile istemedende olsa zarar vermişim.yaptırın diyorum bozuk degil diyolar.ya bana ban parayı yollarmısınız ihtiyacım var diyorum niye istiyosun diye trip atıyolar.
ayrıca ben ilk defa paramıistiyorum çünkü ilk defa 15 lira ihticım olan para idi o zaman şimdi degil. onlarada benim maddi durumumu iyi biliyolar.çünkü iyi arkadaş oldugumuz için her sıkıntımı konuşuyordum.
zaten kendiside yazdıda söylüyor sen böyle paranın peşine düşmezdin. diye yine ayrıca daha önce bende otururken bir gün ben mutfak tezgahında çamaşır suyu dolduruyorum bu kuzenim arkamda imiş çamaşır suyu eteğine geldi bende viccdan yaptım etek otuz lira idi 15 .ini ben verdim 15 ini ablası verdi yeni aldık ben hani kaza oldugu için yarısnı vericem zannettim.3 gün sonra bana gelip ben 15 lira vermiştim ya onu versene diye parayı geri aldı.ben böyle şeyleri zamanında sorgulamam ama benim müşgül durumum olunca anlayış göremeyeceksem ve 15 liaa yzünden paracı ilan edileceksem ne anlamı dostlugumun.onlar isteyince benim gözümde paracı omadılar ben neden oldum anlamadım.
ben çok üzüldüm yazışırken.yazının ruhu yoktur her zaman öyle düşünürüm telefonla konuşma imkanım varsa telle konuşmayı tercih edrim.ve ben bu tartıştıgım dönemde ciddi bir depresyon yaşıyorum arkadasımda bunu biliyor aç diyorum çok kötüyüm yazamıyorum açmıyorum yazma dinle diyo.ben iki çocuk sahibi insanım hiç bir zamanda insanlıgımın sorgulandıgı bir durum yaşamadım.bana bir telefon gelir koş arkadaşın hasata 10 içinde ordayım pisikolajik yardım olsun vaya agrılı bir durum olsun.ben ne kadar bunaldıgımı analtıyorum ellerim titriyor.ben iki çocukla yollara düşüp derdine derman oldugum arkadaşım nefes al eçer yazamıyosan dinle diyo bu insanın canını yakıyo açıkcası.bu konuyla ilgli olmayan bir sürü hakaert var burda ben bunları normal ortamda duysam varsa söylicek lafım söylerim.yoksa haksızım der geçerim.ama bu konuya sıkıştırıp hakaret sebebi yapmaları beni deli etti.
çok uzun yazıyrum ama bilmem anlata biliyomuyum.kırıcı omadıktan sonra her türlü eleştiriye açıgım bu ara..