Falcinin soylediklerini gecin de, kurcaladiginiz mail ve telefonda birsey bulabildiniz mi?
şüphelenen kadının açık açık başka biri mi var diye sormasına da hastayım ne beklıyorsunuz olsa bile evet var mı diyecek?
amaç ne yani ilişkiyi germekten başka ne işe yarar bu soru?
biraz kafanı topla düşün ne yapman gerektiğine karar ver
erkekler çok üstüne gidildiğinde kendilerni geri çeker sonra mutluluğu başka yerde ararlar ama illa aldatırlar demiyorum bazen arkadaşlarıyla takılmalar falan oluyor
tatile çıkmayıda reddetmiş eğer mümkünse eşini işdeyken öğlen yemeğine çıkarmaya çalış sohbet et değilsede evde ufakbi süpriz yapıp evliliğimi monotonlaştı birazda gergindimsenigerdim hadi unutalım de ne yapacak tepkisi ne olacak bi bak
ara bende senin gibi oluyorum piskopata bağlamış oluyorum eşim sessiz sedasız kaçar evden telefonla arar ses tonumdan iyimiyim dğeilmiyim yoklar iyiysem eve gelir yoksa ufak bişi örneğin pasta alıp sinirimi geçirmeye çalışır senin kisenin gerginliğini almaaya hiç çalıştımı
Siz sınav hazırlığındayken evde kendinize pek dikkat etmediniz mi? sizden neden uzaklaşmış olabilir ki? belki de adamın işle ilgili sorunu falan vardır... bırakın lütfen o falcıları onların bir yararı olsa kendi hayatlarını düzene sokarlardı:)
ya evet haklsınız evdeyim die biraz saldım ev hali işte...ama sürekli değildi bu durum sonuçta kursa gidip gelitodum sürekli evde değildim ki...ya falcı soledi die demiyorum zaten litfen yanlış anlışmasın zaten şüpeleniyodum oda ole diyince daha arttı süpelerim olay bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?