- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
: 384 yok
Haklisin daha zor durumda olanlar var ama insanin elinde degil suan soylediklerin beni rahatlatti aslinda Allah razi olsun teselliye o kadar ihtiyacim varki yerimde olmak istemezdinizsaçmalama canım ya çocuk kısmeti ile gelir..sen doğumunu yap bakabilecek birisi varsa 1 yıl sonra çalışmaya başlarsın..aş mı eriyorsun az az aldır. 1 kg alma 2 tane al. sakın umutsuzluğa kapılma daha zor şartlarda yaşayanları düşün.
saçmalama canım ya çocuk kısmeti ile gelir..sen doğumunu yap bakabilecek birisi varsa 1 yıl sonra çalışmaya başlarsın..aş mı eriyorsun az az aldır. 1 kg alma 2 tane al. sakın umutsuzluğa kapılma daha zor şartlarda yaşayanları düşün.
Ş
Herkes gibi bende gerdek gecesi korunmadim ilk gecemde h
Haklisin daha zor durumda olanlar var ama insanin elinde degil suan soylediklerin beni rahatlatti aslinda Allah razi olsun teselliye o kadar ihtiyacim varki yerimde olmak istemezdiniz
takı incik boncuk falan olabilirEvde ne
Evde ne yapilabilirki para kazanmak icin aklima bisey gelmiyo
Bence kendinizi eğitin yani düşünme tarzınızı değiştirmeye çalışın.
Bu devirde esime kiyamiyorum gercekten kiymetimi biliyo diyebilen kadın öyle az ki!
Sorun buradaki üyelere, okuyun yazılanları
Birçok insan "kıymetini" bilen, "kendini değerli hissettiren" bir eş için bir çok şeyden vazgeçer.
Çocuk rızkıyla gelir, bu çok doğru bir söz.
Maddi olayları da atlatırsınız, daha çok çok gençsiniz.
Zaten kendimi egittigimi dusunuyorum heralanda calisabilecek guvene sahibim yapamayacagim is yok ama hamile oldugum icin kimse calistirmak istemiyo hakli olarak
muzurtilki, böyle alengirli ve güzel cümleleri herkese kurma anlaşılmıyorsun
Daha halka in, halk ağzından yani.
Şu caaanım yorumun yorumlanış şekline üzüldüm yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?