Bana ne oluyo böyle :(

Herkes gibi bende gerdek gecesi korunmadim ilk gecemde hamile kaldim sonrasinda korundum ama kismet buymus

Şuan söyledikleron[/QUOTE]
Gerdek gecesinde korunulmuyor muymuş? Biz niye korunmuşuz acaba? Bunu hep söylerim insan kendi kaderini kendi çizer. Siz de böyle bir kade çizmişsiniz kendinize.

Ş

Herkes gibi bende gerdek gecesi korunmadim ilk gecemde h
Haklisin daha zor durumda olanlar var ama insanin elinde degil suan soylediklerin beni rahatlatti aslinda Allah razi olsun teselliye o kadar ihtiyacim varki yerimde olmak istemezdiniz

Herkes gibi bende gerdek gecesi korunmadim ilk gecemde hamile kaldim sonrasinda korundum ama kismet buymus

Şuan söyledikleron[/QUOTE]
Anlamadığım gerdek gecesi neden korunulmaz ki? İlk seferde olmaz diye birşey yok ki.
Rızkınız açık olsun, refaha çıkarsınız inşallah.

Ş

Herkes gibi bende gerdek gecesi korunmadim ilk gecemde h

Haklisin daha zor durumda olanlar var ama insanin elinde degil suan soylediklerin beni rahatlatti aslinda Allah razi olsun teselliye o kadar ihtiyacim varki yerimde olmak istemezdiniz

canım seni çok iyi anlıyorum..paran olsa dönüp bakmayacağın şeylere bile insan imreniyor... Buna ister nefis de ister şeytan dürtüyor de. ama şu yönden düşün sevdiğin adamla evlenmişsin..bu kaç insana nasip olur ki.. Bebeğin oluyo millet tüp bebeğe milyarlarca masraf yapıyor.. Para hallolur birşekilde..senin ailende yardımcı olacak biri yok mu

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KALBİNİZİ FERAHLATSIN .UMMADIĞINIZ YERDEN BİR KAPI AÇILIR ELBET SONUÇTA ŞÜKREDEBİLECEK DURUMDASINIZ NE GÜZEL BEBEĞİNİZ OLACAK ÜZÜLÜP ONU DA ÜZMEYİN HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALACAĞINIZ ANI DÜŞÜNÜN

eğer istanbuldaysanız evlere iş gönderiyorlar bildiğim kadarıyla ,kalem,kına paketleri falan ..Nikah şekerleri ,kutular sizi yormayacak şeyleri belki yapabilirsiniz ..İkinci seçenek eliniz ferahlayana kadar ailenizden borç isteyemez misiniz ? Bir de size özel mesaj atıyorum bakar mısınız ?

Zaten kendimi egittigimi dusunuyorum heralanda calisabilecek guvene sahibim yapamayacagim is yok ama hamile oldugum icin kimse calistirmak istemiyo hakli olarak

muzurtilki, böyle alengirli ve güzel cümleleri herkese kurma anlaşılmıyorsun
Daha halka in, halk ağzından yani.
Şu caaanım yorumun yorumlanış şekline üzüldüm yahu.

muzurtilki, böyle alengirli ve güzel cümleleri herkese kurma anlaşılmıyorsun
Daha halka in, halk ağzından yani.
Şu caaanım yorumun yorumlanış şekline üzüldüm yahu.

scrolllock çok güldürdün beni, Allah da seni güldürsün

Bir işten çıkmış olabilirsin. Bir daha hiç işe giremeyecekmişsin gibi konuşmuşsun.
Benzer bir iş pekala bulabilirsin. Şu ara yapman gereken tek şey, "iş beğenmemezlik" yapmayıp, bebeğin olana kadar sıkı sıkı çalışmak.
Alacağın maaş asgari bile olsa borçları ödemeye detsek olur, ayrıca her ay elli - yüz kenara koyarsın bebeğiniz için. Bunlar imkansız değil, sadece umutsuzluğu bırakıp ayağa kalkman gerek.
Bence hemen eleman sitelerini aç, iş aramaya başla.

inan hamile olunca anladım gerçekten kısmetiyle geliyor..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bak sütün gelir 6ay mama derdin olmaz,doğumunu eğitim araştrma hast de yaparsın,kıyafetleri hediyeydi derken birikir zaten çabuk büyüyorlar,bezide ortahalli malum marketten alırsınız,bakacak biri varsa işede girersiniz,umutsuzluğa kapılma isyana sürüklenme..dur bakalım verende allah ..bi yoluna koymuştur herşeyi..bu da sizin imtihanınız belkide ..ama umutsuzluğa kapılırsanız olmazki..olmuşa çare varmı hayır boşuna strese girmeyin bebeğide üzmeyin..evlilik bu..kötü günlerde olur elbet önemli olan beraber yükü göğüslemek.dua edin.allah eşinize hayırlı bol kazanç versin,bebek doğunca sizde bulursunuz bir iş..

dualarımız seninle canım.allah yar ve yardımcın olsun.inşallah herşey düzene girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…