Bana ne oluyor

Ecrin2424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
241
95
28
27
Merhaba arkadaslar bi yardim edin lutfen 12 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun gecince kahverengi akintim basladi 5 gun surdu kesildi saglik ocaginda kan testi yaptim negatif yine adet olmadim 11gun gecincede evde idrar testi yaptim c cizgisin yaninda kalin ikinci cizgi vardi ama t nin yaninda degildi simdi 24 gun oldu hala adet olmadim 4 lu hormon testi yapti degerlerim su sekilde prolaktin degerim 20,94
Fsh 2,84 sizce neden oldu bu 9 aylik bebegim var emziriyorum cevap verin lutfen
Bugun 26 gun oldu hafif kahverrngi akinti ve kasik agrim vardi agrim gecti bilen varmi acaba

Canim bebegin hayirli olsun oncelikle. bu arada idrar olsun kan olsun testi tekrar ettirmedin mi? Degerlerden anlamam ama onceki idrar testin bozukmus. Bence sen yeniden kan ver baktir. Kist olabilir belki onun icinde alttan muayene olman lazim.

Canim bebegin hayirli olsun oncelikle. bu arada idrar olsun kan olsun testi tekrar ettirmedin mi? Degerlerden anlamam ama onceki idrar testin bozukmus. Bence sen yeniden kan ver baktir. Kist olabilir belki onun icinde alttan muayene olman lazim.

Bakti doktor kist yok dedi ama bugun kahverengi akinti ve agrim var herhalde sdet olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…