Her selam verenden tek taş beklemiyorum merak etmeyin sadece bakışları tavırları vs hepsini bir paket olarak gördüğüm için belki beğeni vs olmuştur diye düşündüm umarım bir gün dalga geçtiğiniz bu konuları yaşamazsınız benim başıma gelmez demeyin dünya bu.Madem evlenmeyecektin neden selam verdin be adam
Tahmin ediyorum :)Bir iki defa denk geldi yani karşıya geçti birden dediğiniz gibi farketmedi bile belki bilmiyorum tanımadığım bir insana fazla anlam yüklerim belki ama o bakışlarını görseydiniz bana hak verirdiniz elbette bende her selam verdiğim insandan elektrik almıyorum bu çekim meselesi birazda. :/
Nereden biliyorsun belki ona bakışını vs.yakaladi. Sonucta gerçekten gözlerin onu arıyor ve onun uzaklaştığını,daha soğuk davrandığını su an düşünüyorsun.Ama farklı anlamlandıracak bir davranışım olmadı ki ona karşı durakta bile beklerken görmedi beni.
Size öyle geliyor da olabilir, selam vermek suç değil ama selam verdi, göz ucuyla suzdu kesin bana sarkiyor diye düşünecek çok kadın var şu memlekette. Erkeklerin işi de zor. Tabii kadınların da zor bu şekilde düşünmeleri de deneyim ve aktarimlarin sonucu.Sanmıyorum hayır herhangi bir davranışta bulunmadım buna mahal verecek selam vermek neden suç olsun şuan orada olmadığınız için size saçma geliyor durum ama keşke o anki bakışlarını va görme şansınız olsaydı beni anlardınız.
Gerçekten çok çekingen bir yapım var extra bakışım olmadı eminim bundan.Nereden biliyorsun belki ona bakışını vs.yakaladi. Sonucta gerçekten gözlerin onu arıyor ve onun uzaklaştığını,daha soğuk davrandığını su an düşünüyorsun.
Olasılık dahilinde evet belki başkası var şuan akışına bırakacağım bekleme vs yapmayacağım artık. :)Tahmin ediyorum :)
Hayatinda degisiklikler olmustur muhtemelen yada seni rahatsiz etmiş olabilcegini bile düşünmustur artik
Sende oluruna bırak ekstra beklemeler yapma :)
Duraga başka bir erkekle gittiğin oldu mu? Nişanlı olduğunu veya evli olduğunu sandiracak bir yüzük kullandın mi?Gerçekten çok çekingen bir yapım var extra bakışım olmadı eminim bundan.
Şaka yapmıştım ben de canım dalga değil alınmana gerek yok. Yaşayacağımı sanmıyorum benimki selam verdi evlendik, teşekkürler.Her selam verenden tek taş beklemiyorum merak etmeyin sadece bakışları tavırları vs hepsini bir paket olarak gördüğüm için belki beğeni vs olmuştur diye düşündüm umarım bir gün dalga geçtiğiniz bu konuları yaşamazsınız benim başıma gelmez demeyin dünya bu.
Kaldi ki 1 yıl bakışma diyorsun...yani gelen gelirdi coktan yada gelmek uzere olurdu şu an bu kaciyorOlasılık dahilinde evet belki başkası var şuan akışına bırakacağım bekleme vs yapmayacağım artık. :)
Yok hiç öyle şeyler yapmadım.Duraga başka bir erkekle gittiğin oldu mu? Nişanlı olduğunu veya evli olduğunu sandiracak bir yüzük kullandın mi?
Galiba öyle aman ne deyim keyfi bilir gelmeyeni zorla getiremem ki.Kaldi ki 1 yıl bakışma diyorsun...yani gelen gelirdi coktan yada gelmek uzere olurdu şu an bu kaciyor
Şakayı bende severim elbette ve yaparım da ama alay etmek çok farklı, umarım mutlu olursunuz hayatın ne getireceği belli olmaz dediğim gibi kimseyi küçümsemeyin.Şaka yapmıştım ben de canım dalga değil alınmana gerek yok. Yaşayacağımı sanmıyorum benimki selam verdi evlendik, teşekkürler.
Kusura bakma seni kırdıysam, amacım o değildiŞakayı bende severim elbette ve yaparım da ama alay etmek çok farklı, umarım mutlu olursunuz hayatın ne getireceği belli olmaz dediğim gibi kimseyi küçümsemeyin.
Sonuçta biz adamın bu davranışına "mantıklı bir cevap arıyoruz"....belki adam "iyi saatte olsunlar" dediğimiz ,anlık durtulerle hareket eden birisidir.Yok hiç öyle şeyler yapmadım.
bunum farkinda olup sende uzaklasmistrArkadaşlar biraz tuhaf bir şey anlatacağım size :) işe gelip giderken yolda bir çocukla karşılaşıyordum bu karşılaşmam bir yıl kadar sürdü ne o bana baktı neden ben ona neyse bir iki haftadır gördüğü zaman günaydın diyerek gülümsemeye başladı işte o anda dikkatimi çekti onunla karşılaşmak için uğraşmaya başladım hep durağa erken geldiysem bekledim vs ama bir iki defa beni görüp karşı kaldırıma geçti bugünde aynısı oldu ve anlamayamıyorum sebebini şimdi diyeceksiniz ki bana bir yabancı ve adam sana bir şey vaat etmemiş ama ne bileyim hoşlanmaya başlamıştım ondan ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?